Jump to content

Medal Of Honor: Airborne

f117

Recommended Posts

Αύριο θα ανεβάσω κανα screenshoot :D αχμ.....κάπου μπερδεύτηκα με το save στο game.....θα το βρω....

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

μαπα το καρπουζι...πολυ αστοχο, χαλια κινηση, το duck για τι το βαλανε δεν ξερω αφου οπου και να σκυψεις σε πετυχαινουν ακομα και αν καλυπτεσαι!!! αντι να βαλουν λιγο ερπιν ***** το καναν...ασε που θελει την πιο τελεια καρτα γραφικων για να το ευχαριστηθεις!! 4 στα 10 θα του εβαζα εγω :(

x1600pro 512....ξερω δεν ειναι και η καλυτερη αλλα τοθλαχιστον θα επρεπε να την παλευε και λιγο...c2d6400@3ghz, 2gbocz @900mhz...τεσπα...δεν πειραζει...καλα να ειναι το Μafia...δεν με βλεπω να σταματω αυτο το παιχνιδι ποτε..!

.........!και δεν την παλεύει με αυτή τη κάρτα....?δλδ τι αναλύσεις παίζεις?ε μην περιμένεις όλα φουλλλλλ στα 1280 ντε.....

nope... 1024 και ΟΛΑ low quality...ελεος...υποτιθεται οτι τα engines των καινουργιων παιχνιδιων δεν πρεπει να εχουν πλεον μεγαλες απαιτησεις...αλλα μαλλον δεν την γλιτωνουμε...δεν μασαμε ομως!!

Μάπα το καρπούζι...

Το demo που έπαιξα δεν μου άρεσε καθόλου.

Τα προηγούμενα ήταν πολύ καλύτερα.

Παίδες, όσοι "άπιστοι" παρακαλούνται να συνεχίσουν να παίζουν bioshock ή sims2 και να αφήσουν τα αντρικά sports για άλλους!

"χάλια κίνηση".... ότι νά ναι!

......Whimps and posers leave the hall! που λένε και οι Μanowar!

long_night.jpg

Χωρίς να έχω παίξει πραγματικά με αυτά που ακούω μου φαίνεται ότι η ΕΑ έναν πολλά υποσχόμενο τίτλο τον μετέτρεψε σε πατάτα...

Θα το παίξω όταν μπορέσω να σας πω και εγώ άποψη.

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 02:34]

Χωρίς να έχω παίξει πραγματικά με αυτά που ακούω μου φαίνεται ότι η ΕΑ έναν πολλά υποσχόμενο τίτλο τον μετέτρεψε σε πατάτα...

Θα το παίξω όταν μπορέσω να σας πω και εγώ άποψη.

Μην μπεις στον κόπο...Καλά μιλάμε απογοητεύτηκα.Σημαδευεις κεφαλι και πετυχαίνεις το άπειρο...:tomato: :tomato: :tomato:

Να μην πω οτι σερνεται χωρις λογο:confused:

Καλα τοσο χαλια ρε μαγκες?Δεν παιζει MOH να ειναι τοσο μαπα...δεν το εχω παιξει ακομα αλλα μου φαινεται περιεργο...θα το βαλω μολις μπορεσω.;)

μια χαρα ειναι το παιχνιδι...και σε aim και σε γραφικα...εμενα ειδικα μου αρεσε το sprint που εχει ειναι πολυ ρεαλιστικο...απλα δεν ειχε κατι διαφορετικο η καινουργιο να δειξει..

Αν προσέξετε gamespot κτλ που το θάβουν αναφέρονται περισσότερο στο "λίγο" SP κομμάτι του. Τομέας πρακτικά αδιάφορος για αυτούς που "καίγονται" με τέτοια παιχνίδια στος απανταχού servers.

μια χαρα ειναι το εβαλα εχτες στης 1 το βραδυ και θα καθομουν να το λιωσω ολη νυχτα αν δεν με τραβαγε η γυναικα μου με το ζορι!!!! χαχαχα

φτιαξε ενα playroom βαλε τον pc μεσα και οταν ερθει η στιγμη του gaming κλειδωσου μεσα και αστην να βαραει...φορα και κανα headset μονο να μην σε ενοχλει...εγω αυτο θα κανα και θα κανω....δεν παει αλλο το χω ζησει..

Αρχική απάντηση από gbak

φτιαξε ενα playroom βαλε τον pc μεσα και οταν ερθει η στιγμη του gaming κλειδωσου μεσα και αστην να βαραει...φορα και κανα headset μονο να μην σε ενοχλει...εγω αυτο θα κανα και θα κανω....δεν παει αλλο το χω ζησει..

:cool:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 16:07]

Η καλύτερα άλλαξε επάγγελμα ...γίνε φαροφύλακας με γεννήτρια- UPS να σε τροφοδοτεί ρεύμα, μάζεψε τρία -τέσσερα παιχνίδια για να λιώσεις κανα μήνα που θα κάνεις να δεις τα εγκόσμια...Θα 'ρχεται το λιμενικό κάθε τόσο να σου φέρνει εφόδια και να δει αν είσαι καλά. Αυτά τα βράδια όμως που θα λυσομανάει η καταιγίδα και τα θεόρατα κύματα θα σκάνε με δύναμη στον φάρο και συ από μέσα θα λιώνεις στο Bioshock, Timeshift, crysis και ότι άλλο γουστάρεις είναι ότι πρέπει ..Θα πληρώνεσαι κιόλας....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.