Jump to content

ΔΥΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ

ΤΑΦ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στα χεριά μου έπεσε μια μητρική ( μάλλον μια MATSONIC μοντέλο PBAT-A+) η οποία έχει

δυο υποδοχές η μια είναι η κλασική τετράγωνη και η άλλη είναι σαν PCI ( δεν ξέρω πως λέγονται ) γίνεται να βάλω δυο επεξεργαστές επάνω ή θα γίνει καμιά βλακεία ; εάν δεν γίνεται υπάρχει τρόπος να γίνει ; Και κάτι ακόμη θέλω να συνδέσω δυο τροφοδοτικά το ένα είναι όμως για Pentium 3 και το άλλο είναι για Pentium γίνεται ; ( και μετά αφού τα συνδέσω να τροφοδοτούν δυο ξεχωριστές μητρικές )

η μακρόστενη υποδοχή λέγεται slot1 και μπορείς να συνδέσεις μόνο έναν επεξεργαστή κάπου μάλιστα στην μητρική θα έχει και ένα jumperaki για να διαλέξεις αν θα είναι η cpu στο socket370 η στο slot1

όσο για τα τροφοδοτικά τι εννοείς να τα συνδέσεις ? αφού θα τροφοδοτούν δυο μητρικές?

Γινεται να έχεις 2 cpu, αλλά θές και mobo με την ικανοτητά αυτή.

Τώρα γιατί θές να έχεις 2 τροφοδοτικά μαζί να μετα να τροφοδοτούν 2 διαφορετικά συστήματα...δεν σε πιάνω φίλε...:...:

ευχαριστώ που απαντήσατε

Έχω δυο μητρικές για pentium 3 Ώμος έχω δυο τροφοδοτικά από τα οποία το ένα είναι για PIII και το άλλο για PI και καθώς έχω φτιάξει έναν πειραματικό CLUSTER θέλω να μπορούν και τα

δυο μηχανήματα να είναι ενεργά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω δυο τροφοδοτικά για P3 έτσι σκευτηκα να συνδέσω δυο τροφοδοτικά σε ένα ώστε να μπορεί να αντέξει το φορτίο εάν γίνεται να τροφοδοτήσω και με ένα τροφοδοτικό δυο μητρικές δεν με χαλάει :)

Με ενα τροφοδοτικό 2 P3 συστηματα μάλλον γινεται με μοντα σε καποιό συγχρονο 500αρί+ τροφοδοτικό. Γιατί δεν παίρνεις ένα απλό τροφοδοτικό κοντά στά 300watt καί να ησυχάσεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.