morius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Ρε παιδία είπα να βάλω πάλι το Carbon να παίξω λίγο. Το βάζω πάω να βάλω το παλιό save και δεν το άνοιγε...φτιάχνω καινούριο...το προχωράψ και εχθές έκανα format. πας σήμερα να παίξω το τελευταίο save και πάλι δεν μου το έπαιζε. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ FORMAT ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΑΛΛΟ ACCOUNT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Η κάθε νέα εγκατάσταση δέν αναγνωρίζει τα παλιά save.. googlάρισε λίγο και θα βρείς λύση ή αλλιώς gamecopyworld.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Σεπτέμβριος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 νομιζω οτι αναγνωρίζει τα save... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Σεπτέμβριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Το παιχνίδι είναι αυθεντικό ή όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Σεπτέμβριος 5, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Σε όλα τα games που έχω παίξει...τα save παίζουν όχι μόνο από φορμάτ σε φορμάτ αλλά και σε άλλα pc...δεν στέκει αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 βλεπεις το σαβε αρχειο με σειμειωματαριο και καπου στην αρχη πανω εχει το σεριαλ που ειχες βαλει στην εγκατασταση της οποιας ειναι το συγκεκριμενο σαβε. για να το δει η καινουρια εγκατασταση το αλλαζεις με το σεριαλ που εβαλες στη τωρινη εκγατασταση. αν δε το θυμασε καπου μεσα στα αρχεια στο φακελο εγκαταστασης ειναι ενα προγραματακι που σου το λεει. περισοτερς λεπτομεριες δε θυμαμαι καθως δε το εχω πια στο δισκο μου το καρμπον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Σεπτέμβριος 5, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Εγώ πιστεύω πάντως πως οφείλεται στο ότι είναι διαφορετικός ο κωδικός του παιχνιδιού ο οποίος αποθηκεύεται στο save και αν δεν είναι ο ίδιος δεν παίζει εκτός αν χρησιμοποιήσεις το nfs carbon save validator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Σεπτέμβριος 5, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Το carbon δημιουργει ενα registry entry με τον κωδικο του save, απλως πρεπει να βρεις καπως τον κωδικο του παλιου save και να αλαξεις στην registry -τον καινουργιο με αυτον που πηρες απο το save-Το ειχα δοκιμασει παλια και επαιζε με ολα τα saves.. Τωρα περισσοτερες λεπτομεριες ουτε εγω θυμαμαι.. παει πολυς καιρος που ασχοληθηκα με το carbon κι εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.