Daytime Dreamer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Για να μην πολυλογω, πριν κανα 2 μηνες αγορασα απο τον λαμπη αυτη την μητρικη πακετο με τον 6400.Αγορασα και 4Χ1gb Cellshock Value D9GMH 667 5-5-5-15 και το συστημα δεν ελεγε να ειναι σταθερο με τιποτα. Τo orthos εκανε fail αμεσως, συναντουσα τρελες δυσκολιες στο να εγκαταστισω οποιοδηποτε λειτουργικο (WinXP, Vista, Ubuntu)Με τα πολλα εβαλα το F5 το bios (Πριν ειχα το F9) load setup defaults και παω να τρεξω το Memtest 1.70Απο το 1ο pass τα λαθη ειναι χιλιαδες (φτανουν 2048 και σταματαει εκει μαλλον γιατι δεν μπορει να μετρησει αλλα) σε διευθυνσεις μνημης 900 και 1900 mb κυριωςRMA τις μνημες η μηπως ειναι καποια ασυμβατοτητα της μητρικης?Οταν παω σπιτι θα τσεκαρω ενα-ενα τα sticks. ποσα pass στο memtest ειναι καλα για να δω αν τα dimm ειναι καλα? Να βαλω το test 5 να κανει loop?
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 5, 2007 Author #2 Σεπτέμβριος 5, 2007 Κανεις ε? Θα δοκιμασω ενα-ενα τα stick και σε διαφορετικα dimm και θα σας δωσω feedback λοιπον
Astacus Σεπτέμβριος 5, 2007 #3 Σεπτέμβριος 5, 2007 Δοκιμασε αντι για 5-5-5-15, το 4-5-5-15 ή το 4-4-4-12 γιατι μου εχει τυχει σε καποιες μητρικες να ειναι πολυ επιλεκτικες στα timings με ορισμενα στικακια.
GoMaR Σεπτέμβριος 5, 2007 #4 Σεπτέμβριος 5, 2007 το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να δοκιμασει μια μια τις μνημες.....Μιας και μου πε @msn οτι δεν ειναι kit των 4χ1024
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 5, 2007 Author #6 Σεπτέμβριος 5, 2007 papatsonis, το thread αυτο το ειχα διαβασει και παλιοτερα. ΤΟ θεμα ειναι οτι δεν παιζει ουτε καν στα default ... αυτο ειναι το προβλημα ... κατι μου λεει οτι ενα απο τα 4 stick εχει απλα προβλημα .... τωρα τεσταρω το πρωτο στικ, στην πρωτη θεση (κιτρινο slot) και φαινεται να περναει το τεστ ... το memtest 1.70 ομως δεν εμφανιζει timmings και το chipset ... ειναι φυσιολογικο αυτο?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.