Jump to content

INNOVATOR W225R 12.1'' ? Απόψεις....

lazo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το μικρό φορητό INNOVATOR W225R 12.1'' T2350 1024MB 100GB (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909145 ) και θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο και γενικότερα για τους φορητούς που συναρμολογεί το e-shop.

Ευχαριστώ

Πάρα πολύ καλή τιμή...με παρόμοια χαρακτηριστικά και ίδιων ιντσών οθόνη δύσκολα θα βρεις στα ίδια λεφτά...

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

βάλτε μια καλούτσικη Vga επιτέλους και στα φτηνά τα laptops! Αυτες οι shared μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Το εχω εγω. Το laptop ειναι ουσιαστικα απο την HASEE και κολαει αυτοκολητο το e-shop.

Η μητρικη ειναι intel

dvdrw : sony

hdd : toshiba

wireless lan : msi

lan : realtek 100mbit.

η μνημη πρεπει να ειναι corsair. Αρνητικο ειναι οτι δεν εχει pcmcia modem dial up και οτι η μπαταρια ειναι στις 2 ωρες κοντα.Κατα τα αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Και η οθονη ειναι glare. Για τα λεφτα του ειναι απλα τελειο. Το εχω εδω και 3-4 μηνες και δεν μου παρουσιασε προβλημα , παρολο που στις καλοκαιρινες διακοπες ετρεχε 24/7 εναν καταραμενο εξελικτικο αλογριθμο σε matlab επι 7 μερες.

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από Vagouridis [19-10-2007 14:13]

Το εχω εγω. Το laptop ειναι ουσιαστικα απο την HASEE και κολαει αυτοκολητο το e-shop.

Η μητρικη ειναι intel

dvdrw : sony

hdd : toshiba

wireless lan : msi

lan : realtek 100mbit.

η μνημη πρεπει να ειναι corsair. Αρνητικο ειναι οτι δεν εχει pcmcia modem dial up και οτι η μπαταρια ειναι στις 2 ωρες κοντα.Κατα τα αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Και η οθονη ειναι glare. Για τα λεφτα του ειναι απλα τελειο. Το εχω εδω και 3-4 μηνες και δεν μου παρουσιασε προβλημα , παρολο που στις καλοκαιρινες διακοπες ετρεχε 24/7 εναν καταραμενο εξελικτικο αλογριθμο σε matlab επι 7 μερες.

πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λες. υπάρχουν drivers όμως για Vista?

Με ενδιαφέρει να το αγοράσω... Από θόρυβο πως πάει;

• 4 weeks later...

Εγώ πάντως πήρα πρόσφατα το 12άρι και προς το παρόν είμαι αρκετά ευχαριστημένος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.