Jump to content

INNOVATOR W225R 12.1'' ? Απόψεις....

lazo

Recommended Posts

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το μικρό φορητό INNOVATOR W225R 12.1'' T2350 1024MB 100GB (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909145 ) και θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο και γενικότερα για τους φορητούς που συναρμολογεί το e-shop.

Ευχαριστώ

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Το εχω εγω. Το laptop ειναι ουσιαστικα απο την HASEE και κολαει αυτοκολητο το e-shop.

Η μητρικη ειναι intel

dvdrw : sony

hdd : toshiba

wireless lan : msi

lan : realtek 100mbit.

η μνημη πρεπει να ειναι corsair. Αρνητικο ειναι οτι δεν εχει pcmcia modem dial up και οτι η μπαταρια ειναι στις 2 ωρες κοντα.Κατα τα αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Και η οθονη ειναι glare. Για τα λεφτα του ειναι απλα τελειο. Το εχω εδω και 3-4 μηνες και δεν μου παρουσιασε προβλημα , παρολο που στις καλοκαιρινες διακοπες ετρεχε 24/7 εναν καταραμενο εξελικτικο αλογριθμο σε matlab επι 7 μερες.

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από Vagouridis [19-10-2007 14:13]

Το εχω εγω. Το laptop ειναι ουσιαστικα απο την HASEE και κολαει αυτοκολητο το e-shop.

Η μητρικη ειναι intel

dvdrw : sony

hdd : toshiba

wireless lan : msi

lan : realtek 100mbit.

η μνημη πρεπει να ειναι corsair. Αρνητικο ειναι οτι δεν εχει pcmcia modem dial up και οτι η μπαταρια ειναι στις 2 ωρες κοντα.Κατα τα αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Και η οθονη ειναι glare. Για τα λεφτα του ειναι απλα τελειο. Το εχω εδω και 3-4 μηνες και δεν μου παρουσιασε προβλημα , παρολο που στις καλοκαιρινες διακοπες ετρεχε 24/7 εναν καταραμενο εξελικτικο αλογριθμο σε matlab επι 7 μερες.

πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λες. υπάρχουν drivers όμως για Vista?

Με ενδιαφέρει να το αγοράσω... Από θόρυβο πως πάει;

Υπάρχει εδώ : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909152

Με Τ2130 πλέον. Φαίνεται να τα σπάει για τα λεφτά του...σκέφτομαι να το πάρω για τη γυναίκα μου.

Αν και το βρήκα από αλλού...:whistling

Επιτέλους 666 ποστ, i am complete

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.