lazo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το μικρό φορητό INNOVATOR W225R 12.1'' T2350 1024MB 100GB (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909145 ) και θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο και γενικότερα για τους φορητούς που συναρμολογεί το e-shop.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Σεπτέμβριος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2007 Πάρα πολύ καλή τιμή...με παρόμοια χαρακτηριστικά και ίδιων ιντσών οθόνη δύσκολα θα βρεις στα ίδια λεφτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lambra1 Σεπτέμβριος 28, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2007 Το πήρες?Αν ναι γράψε εντυπώσεις.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lambra1 Οκτώβριος 19, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Μήπως το έχει πάρει κανείς - να μας πει απόψεις - γιατί ψήνομαι να το πάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 19, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 βάλτε μια καλούτσικη Vga επιτέλους και στα φτηνά τα laptops! Αυτες οι shared μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lambra1 Οκτώβριος 19, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Δεν είναι shared. Είναι ξεχωρστή ATI Radeon Xpress 200M . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 19, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Το εχω εγω. Το laptop ειναι ουσιαστικα απο την HASEE και κολαει αυτοκολητο το e-shop.Η μητρικη ειναι inteldvdrw : sonyhdd : toshibawireless lan : msilan : realtek 100mbit.η μνημη πρεπει να ειναι corsair. Αρνητικο ειναι οτι δεν εχει pcmcia modem dial up και οτι η μπαταρια ειναι στις 2 ωρες κοντα.Κατα τα αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Και η οθονη ειναι glare. Για τα λεφτα του ειναι απλα τελειο. Το εχω εδω και 3-4 μηνες και δεν μου παρουσιασε προβλημα , παρολο που στις καλοκαιρινες διακοπες ετρεχε 24/7 εναν καταραμενο εξελικτικο αλογριθμο σε matlab επι 7 μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lambra1 Οκτώβριος 19, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Σε ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazo Νοέμβριος 16, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από Vagouridis [19-10-2007 14:13] Το εχω εγω. Το laptop ειναι ουσιαστικα απο την HASEE και κολαει αυτοκολητο το e-shop.Η μητρικη ειναι inteldvdrw : sonyhdd : toshibawireless lan : msilan : realtek 100mbit.η μνημη πρεπει να ειναι corsair. Αρνητικο ειναι οτι δεν εχει pcmcia modem dial up και οτι η μπαταρια ειναι στις 2 ωρες κοντα.Κατα τα αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Και η οθονη ειναι glare. Για τα λεφτα του ειναι απλα τελειο. Το εχω εδω και 3-4 μηνες και δεν μου παρουσιασε προβλημα , παρολο που στις καλοκαιρινες διακοπες ετρεχε 24/7 εναν καταραμενο εξελικτικο αλογριθμο σε matlab επι 7 μερες. πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λες. υπάρχουν drivers όμως για Vista? Με ενδιαφέρει να το αγοράσω... Από θόρυβο πως πάει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Νοέμβριος 16, 2007 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 Υπάρχει εδώ : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909152Με Τ2130 πλέον. Φαίνεται να τα σπάει για τα λεφτά του...σκέφτομαι να το πάρω για τη γυναίκα μου.Αν και το βρήκα από αλλού...:whistlingΕπιτέλους 666 ποστ, i am complete Link to comment Share on other sites More sharing options...
ababapanos Δεκέμβριος 9, 2007 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 se sxesi me auto ti lete? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909147 einai polu megalitero apo diastaseis gia na aksisei auto me tin 10.6 othoni 500 euro parapanw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Δεκέμβριος 10, 2007 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 Εγώ πάντως πήρα πρόσφατα το 12άρι και προς το παρόν είμαι αρκετά ευχαριστημένος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.