BloodMage Νοέμβριος 5, 2014 #1681 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=385949361573458 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 6, 2014 #1682 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2014 American Ninja WarriorKacy Catanzaro Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 8, 2014 #1683 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2014 Έκλεισα 2 μήνες εντατικής προπόνησης. Βλέπω μικρές διαφορές στο σώμα μου, έχω σκλυρίνει σε μυες που ήταν πιο μαλακοί. Μου αρέσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Νοέμβριος 13, 2014 #1684 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 Μια ερώτηση για τους γνώστες. Βγάζουμε εκτός θέματα όπως αν είναι χρήσιμο/καλό/υγιές κλπ. Είχαμε μια συζήτηση με έναν φίλο που πήρε πρόσφατα το Hydroxycut Hardcore Elite της Muscletech. Του είπαν πως είναι καλό, χρυσό, άγιο κλπ κλπ και είπε να το δοκιμάσει. Βλέποντας τις οδηγίες, λέει να το παίρνεις 30-60 πριν τα 2 μεγάλα γεύματα της ημέρας. Είχα την εντύπωση πως τέτοια θερμογεννετικά, τα παίρνεις πριν την προπόνηση. Τι παίζει τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Νοέμβριος 13, 2014 #1685 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 τα σωστά θερμογεννητικά απτα χόρτα της φύσεως σου τρελαίνουν το μεταβολισμό για κανα 24άωρο και δε μπορεις να κοιμηθείς κιολας. Το peak ερχεται σε σχέση με τι αερόβιο και αναερόβιο έχει χτίσει και τι προπόνηση θέλει να κάνει. Οπότε είναι πολύ σχετικο το πότε "πρέπει" να τα πάρει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Νοέμβριος 14, 2014 #1686 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2014 Δεν ξέρω, ας κάνει ότι θέλει Για μένα από την άλλη, ψάχνω καλό Q10 στα 30mg και στα 100mg. Ο γιατρός μου πρότεινε αυτό της Pharma Nord, αλλά το θέμα είναι πως μου σπάει τα νεύρα να το παίρνω μόνιμα από το εξωτερικό... Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο από Ελλάδα; Έχω δει από Lamberts, Solgar, Apivita, Power Health κλπ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλές. Να συμπληρώσω πως είναι αγωγή από γιατρό μετά από εξετάσεις, βιοψία κλπ, δεν μου ήρθε απλώς να χαπακώνομαι Άν έχει κάποιος να προτείνει και L-Carnitine στα ~2000mg (ή και λιγότερο), ευπρόσδεκτο κι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 14, 2014 #1687 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2014 H Solgar Θεωρειται μια απο τις καλυτερες σε θεματα συμπληρωματων (λογω ιατρικου θεματος, χρειαζομαι καθε μερα καποια κ εχω κανει εκτενη ερευνα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Νοέμβριος 14, 2014 #1688 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2014 Liquid Vitamins vs. Pills: What’s the Difference?when taking a sublingual liquid vitamin the absorption rate is 50%. The absorption rate for taking a pill or tablet is only 10%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Νοέμβριος 23, 2014 #1689 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 πόσοι κομπλεξικοι υπαρχουν τελικα στα γυμναστηρια; αρχιζει και μου τη δινει. πας ορεξάτος να κάνεις την προπονησούλα σου και αντιμετωπίζεις τον κάθε ειδικό που χωρίς λόγο και αιτία πρέπει να σε συμβουλέψει! στα box απο αποψη ψωνιων, κομπλεξικων και "προπονητων" τι παιζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 23, 2014 #1690 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 Το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ. Υπομονή θέλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Νοέμβριος 23, 2014 #1691 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 ακουστικα.....και μουσικουλαμε έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 23, 2014 #1692 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 Liquid Vitamins vs. Pills: What’s the Difference? Χωρίς να ξέρω ποια είναι η αλήθεια δεν περίμενα διαφορετική άποψη από ένα site που λέγεται liquid health 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Νοέμβριος 24, 2014 #1693 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2014 Έχεις δίκιο,απλά το επέλεξα επειδή το εξηγει πιο αναλυτικά και στοχευμενα απο αλλα παρόμοια.... Ψέματα δεν λεει πάντως,εκτός του ότι είναι και λογικό να μεταβολίζεται καλύτερα κατι υγρό απο ενα στερεό πράγμα στον οργανισμό είναι και πιο ακριβές στο εμπόριο αν δεν κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Νοέμβριος 28, 2014 #1694 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 μιας και κάνω off από κρεατίνη τσίμπησα αυτό εδώ http://www.gobsn.com/product/truemass.html δεν έχω ξαναπάρει BSN αλλά φαίνεται τουμπανη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 21, 2014 #1695 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2014 Η Περίπτωση του Squat Mέρος Πρώτο Η Περίπτωση του Squat Μέρος ΙΙ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 22, 2014 #1696 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2014 Θέλω να πάρω ρυθμιζόμενα βαράκια/αλτήρες για να κάνω κάτι με τα χέρια μου όσο βλέπω σειρές, έχετε να προτείνετε τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 22, 2014 #1697 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2014 Θέλω να πάρω ρυθμιζόμενα βαράκια/αλτήρες για να κάνω κάτι με τα χέρια μου όσο βλέπω σειρές, έχετε να προτείνετε τίποτα; Αλτήρες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 22, 2014 #1698 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2014 ΑλτήρεςΈχει νόημα να πάρω σετ τέτοιου τύπου ή να τα πάρω χώρια τους αλτήρες χώρια τους δίσκους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 22, 2014 #1699 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2014 Έχει νόημα να πάρω σετ τέτοιου τύπου ή να τα πάρω χώρια τους αλτήρες χώρια τους δίσκους; Αν σου χρειάζεται η τσάντα που την χρεώνει 10€Σκέτα έχουν 50€. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 27, 2015 #1700 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2015 Εχει δηλωσει κανεις συμμετοχη στο Open? Ξεκιναει σημερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts