Jump to content

Recommended Posts

Σε ενα paintball event. Θυμαμαι εσενα, τον Συριο κ τον Κωστα(Vouda)... Δεν θυμάμαι χρόνια.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Εχω δει παλιες φωτογραφιες στο "post yer picz" γι αυτο και δεν κρατηθηκα να κανω quote :p

Box jumps σήμερα, εδώ έφτασα. Δεν είχαμε μέτρο αλλα πρέπει να ναι κοντά στο 1.40 +-5.

AMMOgtFh.jpg

Εδώ σε κρυφή κάμερα οι προσπάθειες του DJD

Meh..128εκ ήταν τελικά.. έχουμε καιρό να φτάσουμε το 1.40 :p

Τα γονατα τι εχουν να πουν γι' αυτο? (ρωταω οντως)

Δεν έχουν τίποτα, λίγο οι τετρακέφαλοι είναι πιασμένοι.

το χα δει κάπου με καλύτερη ανάλυση σε ντοκιμαντέρ θυμάμαι.

Κάντε σκουΑτ αν θέτε να πηδάτε....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Zg2Z1pusas8]Weightlifter VS Athlete VS Freerunner - Vertical Jump! - YouTube[/ame]

Χθεσινο wodaki θάνατος...

600m τρέξιμο

50 Push Press 30kg

40 SDHPL 30kg

40 Burpees over Bar

30 Pull ups

30 Push ups

Εδω κ 2 μηνες εχω αλλαξει crossfit box κ στο καινούργιο μας εχει γ@μησει στα 40 λεπτα Chippers... Μαλλον θα γυρίσω στο αλλον γιατί δεν το αντέχω τοσο :(

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Εγω παλι παρατηρω με ενα μηνα να είσαι εκτος τι ΠΤΩΣΗ κανεις...

Ξεχασα να αναφέρω ολα τα παραπάνω σε 21 λεπτα... :sorry:

Πω.. εφιάλτης τα μπροστινά καθίσματα. Είναι τόσο χάλια η ευλυγισία μου που κάνω τρομερή προσπάθεια για να κατεβαίνω με ίσια πλάτη. 80 κιλά κι αυτό με τρομερή πίεση στους καρπούς. Θα πάω να κάνω καμιά γιόγκα μου φαίνεται.

Το rest είναι σωστό όταν είμαι όρθιος, όταν κατεβαίνω είναι το θέμα που σκύβω μπροστά και φεύγει κι η μπάρα μπροστά.

Άποψη μου βάλε και τα μισά κιλά και ανέβαζε σιγά σιγά να δεις την ισορροπία σου πως φτιάχνει, δεν πρέπει (No shit sherlock το ξέρω) να σου φεύγει μπροστά γιατί για αυτό τσακίζεις και καρπούς/πήχη Potentialy.

Κωστα, εμενα με βοηθησε το εξης (σε διαστημα 2 μηνων): Βρες εναν τοιχο κ πηγαινε οσο πιο κοντα μπορεις με τα χερια σε εκταση προς τα πανω.

Ξεκινα να κατεβαινεις οσο μπορεις. Καντο καμια 20αρια φορες, αφου φυσικα εχεις κανει ζεσταμα ή εισαι ηδη ζεστος.

Σιγα σιγα θα μεγαλωσει η ευλιγισια σου, η οσο τουλαχιστον το επιτρεπει η κατασκευη σου.