darkCount Μάϊος 10, 2014 #1461 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 Ναι σου λέω, έχει ευρωπαϊκό κέντρο διανομής. Άπλα επελεξε Ελλάδα στο αρίδες και τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 10, 2014 #1462 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 Τι είναι το αρίδες μη ρωτήσεις ....store έγραψα Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 10, 2014 #1463 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 Ασύμφορα τα μεταφορικά τελικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 12, 2014 #1464 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2014 Αλλαγη προπονητη και καινουργιο προγραμμα που ξεκιναει απο σημερα. Vassilis Krommidas - Wikipedia, the free encyclopedia Μετα απο 21.5χλμ χθες ακομα δεν νιωθω τα ποδια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Μάϊος 13, 2014 #1465 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2014 OMG ο καλυτερος τροπος για γραμμωση!! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ArFafOVm7KI]Most Powerful Fat Burning Stack Ever Invented In 3 Easy Steps JFTV Exclusive - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 13, 2014 #1466 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2014 Διαφωνώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Μάϊος 18, 2014 #1467 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 CrossFit CampPendleton - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 18, 2014 #1468 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 http://www.sports-tracker.com/m/workout.php?workout_key=el2u47lvvbq9lkkk&username=fanissagwnias Manchester great run, χωρίς προπόνηση... Sent from my Migato GT-N7105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Μάϊος 22, 2014 #1469 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Εχει εδω και 5 μερες που ασχολουμε με crossfit νιωθω ψυχικα και σωματικα ταλαιπωρημενοςομως βλεπω μια μικρη βελτιωση στα μπρατσα και στο στηθος.το προγραμμα που εχω φτιαξει10 βαρακια ανα χερι 10 καμψεις 10 μονοζυγο και 50μ τρεξιμο φουλ3 επαναληψειςμεχρι τωρα καταφερα να φτασω στην 2η σεζον να συνεχισω η να αλλαξω προγραμμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 22, 2014 #1470 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Στο cf, τα οπτικα αποτελεσματα αργουν. Πας σε καποιο γυμναστηριο η κανεις μονος σου ? Αν το πρωτο, δες εδω να παρεις μερικες ιδεες.. Welcome to CrossFit: Forging Elite Fitness Επισης, ποια σεζον ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Μάϊος 22, 2014 #1471 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Στο cf, τα οπτικα αποτελεσματα αργουν. Πας σε καποιο γυμναστηριο η κανεις μονος σου ?Αν το πρωτο, δες εδω να παρεις μερικες ιδεες.. Welcome to CrossFit: Forging Elite Fitness Επισης, ποια σεζον ? Μονος μου 2ος γυρος επαναλαψης ενοουσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 22, 2014 #1472 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Εχει εδω και 5 μερες που ασχολουμε με crossfit νιωθω ψυχικα και σωματικα ταλαιπωρημενοςομως βλεπω μια μικρη βελτιωση στα μπρατσα και στο στηθος.το προγραμμα που εχω φτιαξει10 βαρακια ανα χερι 10 καμψεις 10 μονοζυγο και 50μ τρεξιμο φουλ3 επαναληψειςμεχρι τωρα καταφερα να φτασω στην 2η σεζον να συνεχισω η να αλλαξω προγραμμα ?αμα θέλεις μπράτσα και στήθος δε πας για κρόσφιτ πας για κάτι που έχει να κάνει με μύες και χτίσιμο μυών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Μάϊος 22, 2014 #1473 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 αμα θέλεις μπράτσα και στήθος δε πας για κρόσφιτ πας για κάτι που έχει να κάνει με μύες και χτίσιμο μυώνκαι το κροσφιτ με τι εχει να κανει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 22, 2014 #1474 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Μονος μου 2ος γυρος επαναλαψης ενοουσα Ε μα ειπα κ εγω... Κοιτα, ιδανικα θα πρεπει να δωσεις εμφαση και σε αλλες ασκησεις gymnastics. Αν εχεις εναν τοιχο, που δεν σε νοιαζει να τον λερωσεις, δες για "Walk the Wall" η "Hands stand push up". Εαν μπορεις να κανεις κ αλματα σε καποιο κουτι η σε κατι αλλο σε υψος 55-60cm οπου θα μπορεις να πατας ευκολα κ ανετα, κανε. Θα σου προτεινα αν μπορεις, να πας μια στο Fitness Ghetto Club Komotini , και να παρεις μια ιδεα για περαιτερω ασκησεις. Υπαρχουν παρα πολλες που βασιζονται με ολυμπιακες αρσεις και συνδυασμων αυτων. Καλη αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 22, 2014 #1475 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Ε μα ειπα κ εγω... Κοιτα, ιδανικα θα πρεπει να δωσεις εμφαση και σε αλλες ασκησεις gymnastics. Αν εχεις εναν τοιχο, που δεν σε νοιαζει να τον λερωσεις, δες για "Walk the Wall" η "Hands stand push up". Εαν μπορεις να κανεις κ αλματα σε καποιο κουτι η σε κατι αλλο σε υψος 55-60cm οπου θα μπορεις να πατας ευκολα κ ανετα, κανε. Θα σου προτεινα αν μπορεις, να πας μια στο Fitness Ghetto Club Komotini , και να παρεις μια ιδεα για περαιτερω ασκησεις. Υπαρχουν παρα πολλες που βασιζονται με ολυμπιακες αρσεις και συνδυασμων αυτων. Καλη αρχη. αμα θέλεις μπράτσα και στήθος δε πας για κρόσφιτ πας για κάτι που έχει να κάνει με μύες και χτίσιμο μυών lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Μάϊος 22, 2014 #1476 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Ε μα ειπα κ εγω... Κοιτα, ιδανικα θα πρεπει να δωσεις εμφαση και σε αλλες ασκησεις gymnastics. Αν εχεις εναν τοιχο, που δεν σε νοιαζει να τον λερωσεις, δες για "Walk the Wall" η "Hands stand push up". Εαν μπορεις να κανεις κ αλματα σε καποιο κουτι η σε κατι αλλο σε υψος 55-60cm οπου θα μπορεις να πατας ευκολα κ ανετα, κανε. Θα σου προτεινα αν μπορεις, να πας μια στο Fitness Ghetto Club Komotini , και να παρεις μια ιδεα για περαιτερω ασκησεις. Υπαρχουν παρα πολλες που βασιζονται με ολυμπιακες αρσεις και συνδυασμων αυτων. Καλη αρχη. Μπορεις αν εχεις το κουραγιο σου βεβαια να μου εξηγησεις γιατι να παω σε αλλες ασκησεις ; θελω να ξεκαθαρισω την θεση μου οτι δεν σκοπευω να γινω τουμπανο ουτε σκοπευω να ασχοληθω με αγωνες κτλπ, ο σκοπος μου απλως ειναι να δυναμωσω τους μυεις (γραμμωση) οπως αλλιως λεγετε anyway, αντοχες, δυναμη, να βαλω κανα κιλο παραπανω επειδη εχω συνηθισει να ειμαι 50 κιλα θελω τουλαχιστον να φτασω στα 60kg με αυτο το προγραμμα που κανω εδω και 5 μερες ομολογω οτι εχω δει μια μικρη διαφορα στο σωμα σε συγκεκριμενα σημεια αλλα παρατηρησα επισης σημερα οτι η αντοχες μου λιγο αυξηθηκαν επισης και η δυναμη χωρις πλακα. ειμαι 50kg 1.65 υψος καθολου λιπος καθως προσεχω πολυ την διατροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 22, 2014 #1477 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Δε ξεκινάς ποδήλατο ρε αδερφέ; 1.65 50kg θα ανεβαίνεις τις ανηφόρες σαν κατσίκι. Και κάνε και crossfit 2 φορές τη βδομάδα αν θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 22, 2014 #1478 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Αν θες να βάλεις όγκο, και σε βλέπω να μιλάς 10 κιλά, που αν τα θες μύα τότε θα πάρει καιρό έτσι? Μην θεωρείς πως σε 1 χρόνο έχεις βάλει 10 κιλά μυική μάζα. Με ευνοϊκό τυφώνα, καλή διατροφή σωστό ύπνο, θα βάλεις 2-3 κιλά. Απο εκεί και πέρα σε 5 μέρες έχεις δει το πρήξιμο αλλά δεν έχεις χτίσει ακόμα κάτι. Και να θυμάσαι πως η ξεκούραση είναι εξίσου σημαντική με την εκγύμναση.Τα άλλα θα στα πει ο Γιάννης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 22, 2014 #1479 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Χαρα μου... Το crossfit ειναι ενα σπορ. Οπως σε ολα τα σπορ, υπαρχει μια εκγυμναση μυων. Η ιδεολογια του cf, ειναι οτι οχι μονο δεν εκγυμναζεις μια συγκεκριμενη ομαδα μυων, αλλα ριχνεις βαρος και σε αλλα πραγματα οπως Καρδιο/αναπνευστικη αντοχη, ευελιξία, δύναμη, ταχύτητα, συντονισμός, ευκινησία, την ισορροπία και ακρίβεια (Tα λεγομενα 10 domains) Με το προγραμμα που εχεις φτιαξει, ναι μεν εχεις ενα ωραιο αεροβιο (τρεξιμο), αλλα πχ δεν ενδυναμωνεις τα ποδια καθολου η τους κοιλιακος η ραχαιους. Για αρχη δοκιμασε το παρακατω. Προσπαθησε να βγαλεις 10 γυρους απο το παρακατω. Υποψιν, οτι οπως σε ολα τα σπορ, υπαρχουν καποια Standard 10 pushups. Οι παλαμες λιγο πιο εξω απο τους ωμους. Για να μετραει καθε επαναληψη, φροντισε να ακουμπαει το στηθος στο πατωμα οποτε κατεβαινεις και να κρατας το σωμα σου σε ευθεια. 10 situps. Κοιλιακοι. Στο cf εχουμε τα ποδια οκλαδων. Για να μετραει η επαναληψη, πρεπει οποτε ανεβαινεις, τα χερια να ακουμπανε τα δαχτυλα των ποδιων και οι ωμοι να περνανε την νοητη καθετη 10 back extention. Οι κλασσικοι ραχαιοι. Πηγαινε οσο πανω μπορεις καθε φορα. Μην κανεις μικρους ραχιαους γρηγορα και μοιαζεις με ψαρι που σπαρταραει. 10 air squats. Βαθεια καθισματα. Δες εδω και σε εναν καθρεφτη δες πως κατεβαινεις. 10 burpees. Ψαξε το στο youtube. Το σωστο ειναι στο αλματακι, χτυπας τα χερια σου, πισω απο το κεφαλι. Ισως απο τις πιο μισητες ασκησεις.... Αν θες κατι πιο δυσκολο, δοκιμασε ασκησεις απο εδω, που δεν εχουν οργανα κλπ The Traveling WOD Προσωπικα, σε εναμιση χρονο μεσα, αυξησα κατα παρα πολυ τις επιδοσεις μου. Φυσικα δεν παω σε αγωνες κλπ. Το κανω γιατι μου αρεσει που καθε φορα εχω διαφορετικες ασκησεις (κυριολεκτικα στους 18 μηνες, Δεν ειχα ΠΟΤΕ την ιδια προπονηση). Μου αρεσει η ομαδικοτητα, πχ ομαδες εναντιων αλλων ομαδων Αααα ειμαι 94-96kg, 182cm Λιπος εχω και δεν προσεχω την διατροφη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 22, 2014 #1480 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Εκχμ τα 50μ τρεξιμο φουλ ΑΝ ειναι οντως φουλ ειναι αναεροβιο Γιαννη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts