Ταμτάκος Φεβρουάριος 21, 2014 #1281 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 (edited) Μια και μιλάει και για "χημείες" το θέμα, Αθώα ολόκληρη η εθνική άρσης βαρών - Άρση Βαρών - SPORT 24Για όσους δεν θυμούνται: Oμαδικό ντόπινγκ - Άρση Βαρών - SPORT 24 Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Προσωπικά θεωρώ πως το "πνίξαμε το κουνέλι". Edit: Με δικηγόρους τους Κούγια & Δημητρακόπουλο ακόμα και νεκρός θ' ανασταινόταν. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 21, 2014 από Ταμτάκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 21, 2014 #1282 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 NSFW :man_in_love: 18-Year-Old Crossfit Superstar Suzanne Svanevik Is A Beast In The Gym! [WSHH FITNESS] - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 21, 2014 #1283 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 Αφου ολοι οταν πανε για πρωταθλητισμο τις ιδιες "πορτοκαλαδες" πινουν, αυτα που κανουν την διαφορα ειναι η θεληση το ταλεντο και η ψυχη (ατςςςς) ας νομιμοποιηθει η ολη φαση να τελειωνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 21, 2014 #1284 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 Δεν πινουν ολοι τα ιδια. Για καποια, πρεπει να γινει καρφωτη για να τα βρουν, μιας και με πιο "απλα" τεστ, δεν τα βρισκουν. Χτες ειμασταν με τον κυριο Χρηστο στο BBQ που καναμε στο γυμναστηριο και μας ειπε οτι ολοι παιρνουν απο κατι. Το θεμα ειναι να ανεβασεις την δυναμη του αθλητη 2-3 μηνες πριν τους αγωνες και οχι 2-3 μερες, παντα χρησιμοποιοντας σωστα σκευασματα και σε σωστους κυκλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 21, 2014 #1285 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 Αφου ολοι οταν πανε για πρωταθλητισμο τις ιδιες "πορτοκαλαδες" πινουν, αυτα που κανουν την διαφορα ειναι η θεληση το ταλεντο και η ψυχη (ατςςςς) ας νομιμοποιηθει η ολη φαση να τελειωνουμε.δε νομίζω να πίνουν όλοι τα ίδια, αν δεις δεν υπάρχουν καν πατέντες για πολλές ορμόνες και πλέον βάλε ότι τα φάρμακα δεν είναι καν γνήσια, δε δουλεύουν και ούτε τα δέχεται ο οργανισμός. Πιο καθαρό φάρμακο έβρισκες μέχρι το 2000 βαρειά 2004 (τζέκο στυλ) φτηνά και εύκολα, τώρα πρέπει να σκάσεις πολύ χρήμα κατα σοβιετ μεριά ή κανα μέχικο. Αν δεις τα τούρκικα που πέρνουν όλοι και γεμίζουν νερά και γίνονται σα νερόμπομπες ενώ σου λεει "καθαρή τεστ".Μεγάλο πρόβλημα έχουν οι συνταγογραφημένοι ασθενείς που έπαιρναν κορτιζονες και χρειάζονται σωστό φάρμακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 22, 2014 #1286 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=zDLyDMlVlYA]Μασάζ για φτωχομπινέδες : Η πρακτική - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Φεβρουάριος 23, 2014 #1287 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2014 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω έναν διάδρομο για το σπίτι και θεώρησα αυτό το κατάλληλο thread. Από "απαιτήσεις" θέλω να αντέχει όσο το δυνατόν περισσότερα κιλά(αν γίνεται και 180+) και να είναι από μαγαζί της Θεσσαλονίκης ή έστω να έχει αντιπροσωπεία εδώ πάνω.Α και να μην ξεφεύγει τα 1.000 ευρώ +-100. Έχετε να προτείνεται κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Φεβρουάριος 23, 2014 #1288 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2014 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω έναν διάδρομο για το σπίτι και θεώρησα αυτό το κατάλληλο thread. Από "απαιτήσεις" θέλω να αντέχει όσο το δυνατόν περισσότερα κιλά(αν γίνεται και 180+) και να είναι από μαγαζί της Θεσσαλονίκης ή έστω να έχει αντιπροσωπεία εδώ πάνω.Α και να μην ξεφεύγει τα 1.000 ευρώ +-100. Έχετε να προτείνεται κάτι? Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Skroutz, με αυτά τα κριτήρια δεν υπάρχει προϊόν που να σε καλύπτει:https://www.skroutz.gr/c/807/diadromoi-gymnastikhs/f/358437/%CE%91%CF%80%CF%8C-121-%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BD%CF%89.html?o=%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9+%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82&order_dir=asc&price_max=1200.0&price_min=900.001 Μόνο οι πανάκριβοι διάδρομοι αντέχουν τόσα πολλά κιλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Φεβρουάριος 23, 2014 #1289 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2014 Να το διακινδυνέψω για κανένα μηχάνημα με όριο 150 και σχετικά ήπια χρήση(κανα 30λεπτο κάθε μέρα σε όχι γρήγορες ταχύτητες ) ή θα μας μείνει στα χέρια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 25, 2014 #1290 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=D2JwDUamJdM]Warm up and Workout preparation - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 26, 2014 #1291 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 WOP WOP. WOP![ame=http://www.youtube.com/watch?v=X-bhwC3qz_Q]CT FLETCHER INTRODUCES "DA HULK" - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 26, 2014 #1292 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 (edited) Να το διακινδυνέψω για κανένα μηχάνημα με όριο 150 και σχετικά ήπια χρήση(κανα 30λεπτο κάθε μέρα σε όχι γρήγορες ταχύτητες ) ή θα μας μείνει στα χέρια ? θα σου μείνει στα χερια!! αυτά τα κιλά που περιγράφεις τα αντέχουν μόνο οι επαγκελματικοι διάδρομοι......και όχι όλοι (πρέπει να πας σε κάτι ποιοτικό ακα Technogym or Sybex) που σημαίνει οτι θέλεις περίπου 10κ αν θέλεις γενικά περισσότερα ινφοζ για διαδρόμους μπορείς να μου στείλεις και πιεμ PS: και όταν κοιτάς διαδρόμους και στα χαρακτηριστικα λέει μέγιστο όριο χρήστη πάντα να υπολογίζεις 20-30 κιλά πιο κάτω.....ανάλογα την εταιρία. Παίζουν τρελές μαρκετιστικες κομπίνες Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 26, 2014 από BloodMage Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 27, 2014 #1293 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 WOP WOP. WOP!Ξέρω, γάλα και μπανάνα. Το βρήκα ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Φεβρουάριος 27, 2014 #1294 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 [ame]www.youtube.com/watch?v=GMy4sl9bze4[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Φεβρουάριος 27, 2014 #1295 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Έχει φτιάξει κανείς ισοτονικό ποτό? Όχι ενεργειακό. Αν ναι, θα μπορούσε να μοιραστεί την συνταγή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Φεβρουάριος 27, 2014 #1296 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Εκλεισα 3 μηνες crossfit.Και μπορω να πω, πως η ένταση στις προπονήσεις εχει αυξηθεί για τα καλα!snatch,clean,thrusters,push press, κτλπκαι εκανα την Τρίτη λιγο δυναμη με τον coach1.85υψος 80κιλα105kg back squat.. :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 27, 2014 #1297 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Για τα σπιτικά ισοτονικά γνωρίζει κάποιος?π.χ Πιειτε καμια σουμαδα λεω εγω να γουσταρετε κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 27, 2014 #1298 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Ξέρω, γάλα και μπανάνα. Το βρήκα ε;χαχαχαχαχαχαχα πρωτείνη - κρεατίνη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 28, 2014 #1299 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 The Ultimate Female Fitness MotivationWATCH: The Ultimate Female Fitness Motivation - 9GAG.tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 28, 2014 #1300 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχω τρέξει και πραγματικά έλιωσα. Μένουν 8 μήνες μέχρι το μαραθώνιο οπότε ίσως έχουμε ελπίδες Στάλθηκε από το GT-S7562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts