NooDle Φεβρουάριος 6, 2014 #1261 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 Οχι δεν ειναι το ιδιο με τις ελξεις.Αλλα θα ήθελα να προσπαθήσετε να κάνετε (ελξεις) με keeping οπως φαίνεται και στο βιντεο.Ειδικα συνεχόμενα μεχρι να το μάθεις είναι ζόρι και θελει πολλες προπονήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Φεβρουάριος 7, 2014 #1262 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Όλο λεω ότι θα πάω αυρίο και δεν πάω ποτέ! Τι θα κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 7, 2014 #1263 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Κοιλιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 8, 2014 #1264 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2014 Μετά από ενάμιση χρόνο αποχής. Μετά από ένα χρόνο χωρίς τσιγάρο και με 15κιλα παραπάνω μόλις ξεκίνησα τη πρώτη μου προπόνηση σε νέο γυμναστήριο. Έχει και ωραίες παρουσίες :-D Στάλθηκε από το GT-S7562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 9, 2014 #1265 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_b9uD42jiE8]New All Time Squat Record - Andrey Malanichev 1014 lb - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 12, 2014 #1266 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Το πιο σημαντικό πράγμα στη γυμναστική είναι οι διατάσεις μετά τη προπόνηση. Πέραν της γυναίκας που μου κάνει personal έχω έναν πολύ καλό βοηθό Στάλθηκε από το GT-S7562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 12, 2014 #1267 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 All Time Squat Record - Andrey Malanichev 1014 lbΠάρε και το ρεκορ στα deadlift![ame=http://www.youtube.com/watch?v=wWUNjTHHIxY]World Record Deadlift 1128 pounds- World's Strongest man - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Φεβρουάριος 13, 2014 #1268 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Πρέπει να έχουν γίνει συρματόσχοινα πλέον οι τένοντες τους για να αντέχουν τόσα κιλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 13, 2014 #1269 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Πάρε και το ρεκορ στα deadlift! Λίγο μεγαλύτερους τροχούς να έβαζε θα κέρδισε και το ρεκόρ στο μονόζυγο : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 14, 2014 #1270 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2014 [MENTION=4643]o polonos[/MENTION] μια ιστοριουλα περι συμπληρωματων!!!!!!!! - φτιαξε το msn ρε καταζητουμενε - χρονια μας πολλα btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 14, 2014 #1271 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Φεβρουάριος 14, 2014 #1272 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2014 Όλο λεω ότι θα πάω αυρίο και δεν πάω ποτέ! Τι θα κάνω?[ame=http://www.youtube.com/watch?v=LZtxaPNoN18]Why We Lose Motivation - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 14, 2014 #1273 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2014 ΑΑΑΑΑΑβαδιστα φαση σημεραΖεσταμα για καρπους, μεση, ωμους και προσαγωγουςΖεσταμα με 4 γυρους απο 5 pushups, 5 wall ball shot με 6kgs μπαλιτσα, 5 situps, 5 ραχαιουςΚυριως workout:500m row-1 min rest-(x4)Μετά, για 10 λεπτα, μεσα σε καθε λεπτό 3 επαναληψεις squat clean στα 70Kgs. After party, snatch squat 2 χ 3 σετ στα 20 /30/40/50/60/65kgs.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Φεβρουάριος 14, 2014 #1274 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2014 μπλα μπλα μπλαΖεσταμα με 4 γυρους ......... μπλα μπλα .......... ακολουθείς το πρόγραμμα μου βλέπω :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 20, 2014 #1275 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 μου ήρθε πριν λίγο μια προσφορά κι επειδή ψιλοκολλάει με το θρεντ κι ίσως γνωρίζετε.. γίνεται το παρακάτω προϊόν, να κάνει σωστά και με αξιόπιστο τρόπο, όσα λέει; Εννοώ γίνεται μια απλή ζυγαριά να κάνει μέτρηση σωματικού λίπους, υπολογισμό νερού κ μυών;;; Διάβασα λίγο το manual του και λέει για λίγο ρεύμα που περνά ανεπαίσθητα στο σώμα κ κάνει τη μέτρηση... ισχύει;; Έχετε ακούσει κάτι ανάλογο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Φεβρουάριος 20, 2014 #1276 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Δεν βλέπω λόγο να μην κάνει ότι λέει. Με κάτι παρόμοιο με είχαν μετρήσει την 1η μέρα στο προηγούμενο gym που είχα γραφτεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 20, 2014 #1277 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 μου ήρθε πριν λίγο μια προσφορά κι επειδή ψιλοκολλάει με το θρεντ κι ίσως γνωρίζετε.. γίνεται το παρακάτω προϊόν, να κάνει σωστά και με αξιόπιστο τρόπο, όσα λέει; Εννοώ γίνεται μια απλή ζυγαριά να κάνει μέτρηση σωματικού λίπους, υπολογισμό νερού κ μυών;;; Διάβασα λίγο το manual του και λέει για λίγο ρεύμα που περνά ανεπαίσθητα στο σώμα κ κάνει τη μέτρηση... ισχύει;; Έχετε ακούσει κάτι ανάλογο; Έτσι δουλεύουν οι λιπομετρητές. Τώρα, πόσο αξιόπιστη είναι η συγκεκριμένη, δεν το γνωρίζω. Οι παραδοσιακοί λιπομετρητές, είναι περισσότερο για τοπική μέτρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 20, 2014 #1278 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Ok, ευχαριστώ παιδιά. Την παρήγγειλα και θα σας ενημερώσω και για την χρήση/αξιοπιστία της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 20, 2014 #1279 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια αντίσταση. Επίσης άλλοι έχουν λίπος στο θώρακα και στην πλάτη με αδύνατα πόδια και άλλοι τύπου αρκούδας κώλο μπούτια.Το καλύτερο είναι ζύγισμα σε νερό και το αμέσως επόμενο είναι δερματοπτυχόμετρο.Αγοράζεις ένα με 2 - 3 € βρίσκεις αν έχει απόκλιση η ζυγαριά και μετά μπορείς να ελέγχεις τις μεταβολές σου από την ζυγαριά μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Φεβρουάριος 21, 2014 #1280 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 NSFW :man_in_love:[ame]http://www.youtube.com/watch?v=faY7Q2dsb4k[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts