shattered Οκτώβριος 10, 2013 #1101 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2013 Καλησπέρα στο forum...Μετά από 3 χρόνια σταθερής γύμναστικης του μέγα στομαχικού(lol) και περίπου 7extra κιλά,αποφάσισα να αρχίσω ξανά γυμναστικη.Έτσι σκέφτομαι να πηγαίνω για εκγύμναση 5 φορές την εβδομάδα.3 για όγκο σε βάρη σε μηχανήματα και αργότερα ελεύθερα και άλλες 2 για τρέξιμο(αγαπημένη συνήθεια αν και παραμελημένη τελευταία)οπότε οι δύο μου απορίες 1) μήπως το πρόγραμμα θεωρείται λίγο extreme για 3 χρόνια αποχής?2)Η διατροφή μου περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα.Ωστόσο επειδή γυμναστική θα κάνω λόγω άλλων υποχρεώσεων συνήθως ώρες που θα είμαι αρκετά νηστικός,θα ήθελα μία πρόταση σε κάποιο σνακ/φρούτο που θα μπορώ να φάω 30-45 λεπτά πριν την γυμναστική και δεν θα μου βγει κατά την διάρκειά της αλλά ταυτόχρονα θα είναι ικανό να με κρατήσει σε ενεργειακά αποδεκτά επίπεδα...το ξέρω ζητάω πολλά ειδικά στο 2ο ερώτημα...187cm και 90 κιλά είμαι...πρακτικά θέλω να αποκτήσω λίγο όγκο γενικότερα(όχι τίποτα τερατουργήματα) και με τον καιρό να γλιτώσω απο την σαμπρέλα στην κοιλιά που με συνοδεύει(το δυσκολότερο μέρος).Α και δεν σκοπεύω να καταναλώσω ούτε ένα mg οποιουδήποτε σκευάσματος για χάρη κανενός.Καλή φυσική διατροφή και υπομονή θέλει πάνω από όλα..ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε όσοι διαβάσατε το post αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 11, 2013 #1102 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2013 Πρώτη φορα κουραστηκα τόσο πολυ στο WOD της Τετάρτης.3 rounds1. suttle run 1min2. tues to bar 1min3. burpees 1min4. push ups 1min5. air squats 1minΣτο τέλος κάθε round 1 min ξεκούραση.Προσθέσαμε ολες τις επαναλήψεις μαζί και είχα το εξής αποτέλεσμα.round 1 110 round 2 96round 3 75τα αυτιά μου βούηζαν μολις τελειώσαμε για κανα 15λεπτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2013 #1103 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2013 Πολυ αεροβιο. Θα χτυπησες 190αρια bpm Χτες εμας μας εκανε.. 1.7' Every Minute of the minute: 7 Deadlift @ 75kgs 7 Airsquats, αλλα καθε φορα και αλμα πανω απο την μπαρα 1' Ξεκουραση 2. 7' Every Minute of the minute: 5 deadlift @ 85Kgs 5 burpees και παλι σε καθε burpee αλμα πανω απο την μπαρα. Εκανα περιπου 32-37'' σε καθε λεπτο. Ιδρωσα σαν αλογο μετα απο κουρσα, αλλα το ευχαριστηθηκα. [MENTION=9203]NooDle[/MENTION], skill κανετε? Με PVC μπαρα, να σας δειχνει deadlifts,powerclean, squats κλπ ? Α, και ειναι toes (δαχτυλα των ποδιωνενενενενε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 11, 2013 #1104 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2013 (edited) + 10 κιλα μυικης μαζας μονο με τυρογαλα και αλτηρες σε 6 μηνες θελει ο ενας. απωλεια λιπους και "ογκο" ταυτοχρονα θελει ο αλλος. πραγματα που χωρις την καταλληλη διατροφη - προγραμμα ασκησης και καμποσα γραμμαρια κρεατινης + βηταυδροξυμεθυλβουτυρικο οξυ ( αντε παρτα αυτα απο την "φυσικη τροφη" με σπαλα μοσχου 8.90 το κιλο και τον χυμο γκρειπφρουτ να μοιαζει στο τελος πιο αηδιαστικος και απο υγρα μπαταριας) πειθαρχια και εναν Α μεταβολισμο δεν γινονται ουτε σε 5 χρονια μην πω 10.Τα ειπε ο [MENTION=14120]narta[/MENTION] λιγες σελιδες πιο πισω απο τα δεκαδες ποστ του φιδεμπορα. Ρεαλιστικοι μικροπροθεσμοι στοχοι και ενα πραγμα την φορα, και τα συμπληρωματα χρειαζονται αμα θες να εισαι ενταξει με την διατροφη σου, και η αεροβια και ενας δραστηριος τροπος ζωης γενικοτερα.Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2013 από GruntGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Οκτώβριος 11, 2013 #1105 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2013 βηταυδροξυμεθυλβουτυρικο οξυ και σπαλα μοσχου 8.9 το κιλο για +10 κιλα μυικής μάζας!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΑΣΚΑΛΕΕΕΕΕΕ ΘΕΟΟΣΣΣΣ:hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 11, 2013 #1106 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2013 Πολυ αεροβιο. Θα χτυπησες 190αρια bpm Χτες εμας μας εκανε.. 1.7' Every Minute of the minute: 7 Deadlift @ 75kgs 7 Airsquats, αλλα καθε φορα και αλμα πανω απο την μπαρα 1' Ξεκουραση 2. 7' Every Minute of the minute: 5 deadlift @ 85Kgs 5 burpees και παλι σε καθε burpee αλμα πανω απο την μπαρα. Εκανα περιπου 32-37'' σε καθε λεπτο. Ιδρωσα σαν αλογο μετα απο κουρσα, αλλα το ευχαριστηθηκα. [MENTION=9203]NooDle[/MENTION], skill κανετε? Με PVC μπαρα, να σας δειχνει deadlifts,powerclean, squats κλπ ? Α, και ειναι toes (δαχτυλα των ποδιωνενενενενε ) Δινεις πονο ε? Εγω αυτα τα κιλα που αναφέρεις ουτε στον υπνο μου τα βλέπω. Δεν ξέρω ποσους σφιγμους είχα αλλα πίστευα η καρδιά θα φύγει απο την θέση της skill κανουμε με PVC οπως είπες εδω και ενα μήνα μας διορθώνει ολη την ώρα toes tues νεος είμαι και μαθαίνω ακόμα! Θα με διορθώνεις εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2013 #1107 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2013 Σημερινό WOD for time :15 pushups 40 box jumps @ 70cm60 Kettlebell swings @ 20kgs80 situps 300 Single Unders Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk... now Free Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 11, 2013 #1108 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2013 + 10 κιλα μυικης μαζας μονο με τυρογαλα και αλτηρες σε 6 μηνες θελει ο ενας. απωλεια λιπους και "ογκο" ταυτοχρονα θελει ο αλλος. πραγματα που χωρις την καταλληλη διατροφη - προγραμμα ασκησης και καμποσα γραμμαρια κρεατινης + βηταυδροξυμεθυλβουτυρικο οξυ ( αντε παρτα αυτα απο την "φυσικη τροφη" με σπαλα μοσχου 8.90 το κιλο και τον χυμο γκρειπφρουτ να μοιαζει στο τελος πιο αηδιαστικος και απο υγρα μπαταριας) πειθαρχια και εναν Α μεταβολισμο δεν γινονται ουτε σε 5 χρονια μην πω 10.Τα ειπε ο [MENTION=14120]narta[/MENTION] λιγες σελιδες πιο πισω απο τα δεκαδες ποστ του φιδεμπορα. Ρεαλιστικοι μικροπροθεσμοι στοχοι και ενα πραγμα την φορα, και τα συμπληρωματα χρειαζονται αμα θες να εισαι ενταξει με την διατροφη σου, και η αεροβια και ενας δραστηριος τροπος ζωης γενικοτερα. Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Όλα γίνονται αν υπάρχει θέληση. Επειδή βλέπω είσαι άσχετος, κοίτα εδώ για να μαθαίνεις. Ανάπτυξη μόνο με κιθάρα : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Οκτώβριος 11, 2013 #1109 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2013 Γνωριζει κανεις απο πολυβιταμινες ποιες μαρκες αξιζουν και αν οι πασυγνωστες που κυκλοφορουν στα φαρμακεια αξιζουν επισης η οχι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2013 #1110 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2013 Η Solgar θεωρειται απο τις κορυφαιες. Μου το εχουν πει αρκετοι γιατροι και εδω, αλλα και στο εξωτερικο. Εχουν αρκετα ειδη πολυβιταμινων. Πηγαινε σε ενα φαρμακειο και δες. Καλο ειναι να κανεις εξετασεις αιματος και να δεις τι σου λειπει. Το να παιρνεις συμπληρωματα σε βιταμινες μονος, δεν ειναι οτι καλυτερο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Οκτώβριος 11, 2013 #1111 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2013 Δεν εχω ελειψη σε κατι...ισα ισα αλλα νομιζω μια πολυβιταμινη δεν ειναι απαραιτητη για καθε αθλητη?Εκτος και αν κανεις καποια σουπερ πληρης διατροφη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 12, 2013 #1112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 Πρωινο WOD:Ομαδα των 2:30 deadlift @ 100Kgs30 burpees300μ farmers run με 2χ20kgs kettlebells30 deadlift @ 100Kgs30 pushups με 20kgs βαρος στην πλατη300μ farmers run με 2χ20kgs kettlebells30 deadlift @ 100Kgs30 lungees με βαρος 20kgs 1 χλμ τζογκινγκΑπογευματινο WODΟμαδες των 2 απο :30 burpees300m farmers με 20kgs30 Gobble squats με 20kgs300m farmers με 20kgs30 box jumps με 20kgs (οχι αλμα, αλλα step-step)300m farmers με 20kgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 12, 2013 #1113 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 Χολυ φακ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 12, 2013 #1114 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 Γνωριζει κανεις απο πολυβιταμινες ποιες μαρκες αξιζουν και αν οι πασυγνωστες που κυκλοφορουν στα φαρμακεια αξιζουν επισης η οχι..έχω φίλο που έχει σπουδάσει φαρμακευτική Αγγλία και τον ρώτησα για πολυβιταμίνες και μου πρότεινε το Valupak Multi Vitamin τις είχε πάρει από Αγγλία μου είπε 1 λίρα και τις βρήκα και εγώ να τις πάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Οκτώβριος 13, 2013 #1115 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2013 Γνωριζει κανεις απο πολυβιταμινες ποιες μαρκες αξιζουν και αν οι πασυγνωστες που κυκλοφορουν στα φαρμακεια αξιζουν επισης η οχι..Μια ειναι η πολυβιταμινη που καλυπτει και αρθρωσεις αν και εφαγε υποδειξη america οτι προκαλει καρκινο,σαμπως τα 2 πακετα που ρουφαμε καθε μερα δεν προκαλουν,τεσπα αυτην εχω εγω και ειναι οτι καλυτερο θα βρεις,Orange TRIad: Multivitamin,Joint,Digestion,and Immune, Controlled Labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Οκτώβριος 13, 2013 #1116 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2013 Μια ειναι η πολυβιταμινη που καλυπτει και αρθρωσεις αν και εφαγε υποδειξη america οτι προκαλει καρκινο,σαμπως τα 2 πακετα που ρουφαμε καθε μερα δεν προκαλουν,τεσπα αυτην εχω εγω και ειναι οτι καλυτερο θα βρεις,Orange TRIad: Multivitamin,Joint,Digestion,and Immune, Controlled LabsWat?Ποιους ο λόγος κάποιος να πάει σε αυτήν όταν λες πως έχει υποδειχθεί πως προκαλεί καρκίνο?Sent from my LG-P990 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Οκτώβριος 13, 2013 #1117 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2013 Μια ειναι η πολυβιταμινη που καλυπτει και αρθρωσεις αν και εφαγε υποδειξη america οτι προκαλει καρκινο,σαμπως τα 2 πακετα που ρουφαμε καθε μερα δεν προκαλουν,τεσπα αυτην εχω εγω και ειναι οτι καλυτερο θα βρεις,Orange TRIad: Multivitamin,Joint,Digestion,and Immune, Controlled LabsΔεν ξέρω αν τρολλαρεις η μιλάς σοβαρά αλλά το παράδειγμα 2 πακέτα την μέρα,τσιγάρο/κάπνισμα και εκγύμναση δεν συνυπάρχουν...Και η καλύτερες να είναι εφόσον οπως λες προκαλούν καρκίνο δεν το σκέφτομαι καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 14, 2013 #1118 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 To σημερινο WOD ήτανε light παρ ολα αυτα παλι εσταζα λες και μπήκα για μπάνιο ... 12 λεπτά 5 pull ups 10 wall balls 5kg 15 swings 8kg 1 λεπτο break 20 burpees ps είχαμε πολυ καλο warm up ομως σήμερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Οκτώβριος 15, 2013 #1119 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Λοιπόν μετά από λίγο καιρό εκτός λόγο εξεταστικών μπαίνω και πάλι γυμναστήριο.Το θέμα είναι πως για κάνα δυο μήνες θα βοηθάω τον πατέρα μου στην δουλειά του(πέτρα χτίσιμο) που είναι αρκετά βαριά και δύσκολη.Έτσι όταν πηγαίνω γυμναστήριο είμαι αρκετά πεσμένος σε απόδοση λόγω κούρασης. Εννοείται πως το φαγητό τώρα το έχω ανεβάσει αρκετά.Σκέφτομαι να πάρω μια κρεατινη κ να κάνω έναν κύκλο 2 μηνών λέτε?Με pre workout νιτρικά και έτσι δεν έχω εμπειρία και δεν τα πολύ εμπιστεύομαι να πω την αλήθεια.Κρεατινη από την άλλη έχω ξαναπάρει και δεν είχα κάποιο θέμα.Αυτο που θέλω είναι να μπορώ να βγάζω μια δυνατή κ καλή προπόνηση.Πριν την προπόνηση τι λέτε να παίρνω?Sent from my LG-P990 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 15, 2013 #1120 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Να μην πάρεις τίποτα και να είσαι απλα ο εαυτος σου.Εσυ εναντιον του εαυτου σου ΜΟΝΟ οπως μου λεει και ενας φίλος μου.Μια καλη διατροφή ειναι αρκετη πιστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts