Jump to content

Γυμναστηριο και χημειες

giorgos_cupra

Recommended Posts

Απλά διαφωνώ.

Δε γίνεται όταν πας για γράμμωση να τρως τέτοια σε καμία περίπτωση ότι ποσότητα και να είναι.

Αυτό που πρέπει να λαμβάνεται σε μεγαλύτερο ποσοστό είναι πρωτεΐνη και το λιγότερο ποσοστό είναι ο υδατάνθρακας.Σε αυτό το γεύμα που λες το 99% είναι υδατάνθρακας όση ποσότητα και να βάλεις πάλι 99% υδατάνθρακας θα είναι.

Τεσπα.Ούτε να πείσω θέλω κανέναν ούτε να το συνεχίσω.Όποιος με ξέρει καταλαβαίνει τι πρέπει και τι όχι και τι είναι γράμμωση και τι όχι.

Φιλιά.

Απλά διαφωνώ.

Δε γίνεται όταν πας για γράμμωση να τρως τέτοια σε καμία περίπτωση ότι ποσότητα και να είναι.

Αυτό που πρέπει να λαμβάνεται σε μεγαλύτερο ποσοστό είναι πρωτεΐνη και το λιγότερο ποσοστό είναι ο υδατάνθρακας.Σε αυτό το γεύμα που λες το 99% είναι υδατάνθρακας όση ποσότητα και να βάλεις πάλι 99% υδατάνθρακας θα είναι.

Τεσπα.Ούτε να πείσω θέλω κανέναν ούτε να το συνεχίσω.Όποιος με ξέρει καταλαβαίνει τι πρέπει και τι όχι και τι είναι γράμμωση και τι όχι.

Φιλιά.

Και η επιστημη διαφωνει με εσενα, συνεπως δεν βγαζουμε ακρη ;)

Αμα τα καιει και ειναι στο οριο των θερμιδων του θα κανει γραμμωση γιατι να μη κανει;

Αυτο με τη μπολικη πρωτεινη ειναι και μαρκετιγνκ ευκολα λεφτα για τα χαλασμενα γαλατα να γινονται σκονη ετσι

Ειτε εισαι για ογκο ειτε για γραμμωση η διατροφη δεν αλλαζει ας πουμε σε ποσοστα,απλα στην ιδια διατροφη αυξανεις την ποσοτητα,περισσοτερες θερμιδες δηλαδη.

Τα ποσοστα για τον καθενα ειναι ξεχωριστα πανω κατω.

Αν αυξησεις π.χ πολυ την πρωτεινη και μειωσεις τους υδατανθρακες θα παρεις λιπαρο ογκο.

Νομιζω ετσι ειναι.

Δεν μιλας ωραια,δεν ειναι κατι που ειναι στο χερι σου γεννιεσαι με αυτο...δεν φταιμε εμεις που γεννιεστε φλωροι ρε φιλε! :p

Αναφερομουνα στους μεσομορφικους, οποιος εχει την μυγα ..... :p

Ειτε εισαι για ογκο ειτε για γραμμωση η διατροφη δεν αλλαζει ας πουμε σε ποσοστα,απλα στην ιδια διατροφη αυξανεις την ποσοτητα,περισσοτερες θερμιδες δηλαδη.

Τα ποσοστα για τον καθενα ειναι ξεχωριστα πανω κατω.

Αν αυξησεις π.χ πολυ τους υδατανθρακες και μειωσεις την πρωτεινη θα παρεις λιπαρο ογκο.

Νομιζω ετσι ειναι.

fixed *

Αν το παρακανεις με την πρωτεινη ειτε αυτη προερχεται απο το ψαρι ειτε απο το κρεας ειτε απο το εργοστασιο του gaspari θα παρεις το συκωτι στο χερι, πολυ που σε νοιαζει το λιπος μετα :p

Λιπος παιρνει ενας αθλουμενος οταν τρωει την λαθος ποσοτητα (και ποιοτητα) υδατανθρακων στις λαθος ωρες ή/και οταν δεν προσεχει το θερμιδικο ισοζυγιο, ο μεσος ανθρωπος παχαινει καπως ετσι :

If skipping meals is the cardinal sin of fat burning and muscle building nutrition,

then skipping breakfast is a capital crime suited for the death penalty! And yet

“everybody” is doing it!

When I analyze nutrition programs for my clients, one of the most common errors

I see is skipping breakfast or eating it late, around 10:00 a.m. or even later. “I don’t have

time” is usually the excuse justifying this unforgivable blunder. Let’s take a close look at

the devastating impact this lack of planning and discipline has on your fat loss efforts:

Suppose you’re in a hurry to get to work in the morning and you bolt out the door

without eating breakfast. Your first meal of the day is lunch at 12:00 noon. It’s

moderately sized, let’s say 500 calories, consisting of a turkey sandwich on wheat and a

banana. Sounds fairly healthy so far. By your customary dinnertime of 6:00 p.m., you are

ravenously hungry, and you polish off a massive plate of pasta for a total of 800 calories.

Later that night you’re still hungry and craving something sweet. Some cookies and low

fat milk do the trick – about 300 calories. Then you go right to sleep. Although far from

perfect, this menu doesn’t sound like a total disaster to the average, uniformed person…

But IT IS! It’s a nightmare!

If we add up those calories, it totals only 1600 for the entire day. In theory, at least

according to the calorie calculations you did previously, you should be losing fat – quite

rapidly if you’re a man. So why aren’t you? It’s because you’re doing EVERYTHING

possible to encourage your body to store fat: You are going catabolic by leaving 18 hours

between dinner and the next day’s lunch. This causes muscle loss and metabolic

downgrade. Because you’ve only eaten one meal during the day, you’re famished and you

eat too much at dinner. Even though you’re in a 24-hour calorie deficit, this causes fat

storage anyway because you’ve eaten more than you can handle at one sitting. By

“starving and stuffing,” you’ve also set yourself up for serious cravings at night; usually

the wrong foods – like cookies or ice cream!

Burn The Fat Feed The Muscle

ισως η μοναδικη φορα που "εκλεψα" κατι μεσω P2P και αργοτερα ειχα θεμα με την συνειδηση μου :p

Αν το παρακανεις με την πρωτεινη ειτε αυτη προερχεται απο το ψαρι ειτε απο το κρεας ειτε απο το εργοστασιο του gaspari θα παρεις το συκωτι στο χερι, πολυ που σε νοιαζει το λιπος μετα :p

Με το συκωτι δεν νομιαω, με τα νεφρα απο την αλλη αν δεν πινεις αρκετο νερο ισως.

Λιπος παιρνει ενας αθλουμενος οταν τρωει την λαθος ποσοτητα (και ποιοτητα) υδατανθρακων στις λαθος ωρες ή/και οταν δεν προσεχει το θερμιδικο ισοζυγιο, ο μεσος ανθρωπος παχαινει καπως ετσι :

Κυριως το θερμιδικο ισοζυγιο. Απο θεμα διατροφης το καλυτεορ μεσο διατροφολογιο εχει 33%/33%/33%.

Απλα οι υδατανθρακες ειναι νοστιμοι οταν ειναι μαζι με λιπος ενω η πρωτεϊνη μπλιαχ για τον μεσο ανθρωπο

Διαλειμματική νηστεία: Απελευθέρωση από τα δεσμά των συχνών γευμάτων

Τα άτομα που ακολουθούν διαλειμματική νηστεία περιμένουν συνήθως 16-20 ώρες για να κάνουν ένα και μοναδικό γεύμα ή 2 μέσα σε ένα διάστημα 4-5 ωρών. Φυσικά κάποιες από αυτές κοιμούνται. Τις υπόλοιπες μπορεί να είναι στον χώρο εργασίας τους οπότε η διαλειμματική νηστεία μπορεί να είναι βολική λύση για περιπτώσεις ανθρώπων που δεν ευχαριστιούνται το φαγητό στην δουλειά. Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε λόγω του αγχωτικού περιβάλλοντος, είτε λόγω της παρουσίας του εργοδότη, ή εν τέλει δεν θέλουν να μοιράζονται με τους συνεργάτες τους το ότι άλλαξαν διατροφικές συνήθειες ή πως θέλουν να χάσουν λίπος.

Μπα. Άμα ήταν έτσι εγώ θα είμουν στυλάκι. Μια φορά έτρωγα μόνο /μέρα, και αρκετά χαμηλότερα από τις ημερήσιες προτεινόμενες θερμίδες.

Ένα μήνα και κάτι ψιλά τώρα μπήκα στο τριπάκι για δίαιτα, μετράω/σημειώνω/ζυγίζω τι τρώω, τρέξιμο στο γήπεδο 1 ώρα καθημερινά κτλ. Θερμίδες αρκετά χαμηλότερες από το "προτεινόμενο" για το ύψος/βάρος/λίπος%/κόπωση. Μετρήθηκα προχθες 0 κιλά/0 λίπος% διαφορά.

Πιέζω τον εαυτό μου από τότε που είδα τα "αποτελέσματα" για πολλά/μικρά γεύματα μπας και γίνει τίποτε. Πολύ ζόρι να φας όταν δε πεινάς. Άντε να δούμε.

Μπα. Άμα ήταν έτσι εγώ θα είμουν στυλάκι. Μια φορά έτρωγα μόνο /μέρα, και αρκετά χαμηλότερα από τις ημερήσιες προτεινόμενες θερμίδες.

Ένα μήνα και κάτι ψιλά τώρα μπήκα στο τριπάκι για δίαιτα, μετράω/σημειώνω/ζυγίζω τι τρώω, τρέξιμο στο γήπεδο 1 ώρα καθημερινά κτλ. Θερμίδες αρκετά χαμηλότερες από το "προτεινόμενο" για το ύψος/βάρος/λίπος%/κόπωση. Μετρήθηκα προχθες 0 κιλά/0 λίπος% διαφορά.

Πιέζω τον εαυτό μου από τότε που είδα τα "αποτελέσματα" για πολλά/μικρά γεύματα μπας και γίνει τίποτε. Πολύ ζόρι να φας όταν δε πεινάς. Άντε να δούμε.

Μήπως να έκανες μια επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο;

Προέτρεπα τον κουμπάρο μου να κάνει δίαιτα γιατί έχει γίνει βόδι και αυτός μου ορκιζόταν ότι δεν τρώει. Βεβαίως δεν τον πίστευα. Έκανε εξετάσεις και έχει σύνδρομο χασιμοτο!

Δεν λέω πως ντε και καλά έχεις κάτι, αλλά για κάθε ενδεχόμενο.

ο κύριο μειονέκτημα της διαλειμματικής νηστείας είναι πως είναι αντι-εμπορική και γι’ αυτόν τον λόγο έχει λάβει την ελάχιστη δυνατή προβολή από τα περιοδικά του fitness και τα σχετικά site. Αυτό γιατί οι μεγάλοι χορηγοί των παραπάνω είναι οι εταιρείες δημητριακών, που μάλλον δεν θα ήταν και πολύ χαρούμενες αν περισσότεροι άνθρωποι δεν έτρωγαν πρωινό ή αν δεν έκαναν συχνά γεύματα γιατί κατά αυτόν τον τρόπο καταναλώνονται τα προϊόντα τους, κυρίως τα δημητριακά που συνοδεύονται με γάλα και οι μπάρες δημητριακών.

:boxed:

Eπειδή υποθέτω πως είσαι συνάδελφος ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό . Επίσης δεν θέλω να ποστάρω γιατί φοβάμαι πως κάποιος θα πάει να το μιμηθεί χωρίς να γνωρίζει αν αυτή η διατροφή είναι κατάλληλη γι’ αυτόν , πάλι αυτό το τηρώ γενικά σε αυτό το blog και στα forum που γράφω, είτε μιλάμε για πολλά ή λίγα γεύματα δεν έχω ποστάρει ποτέ κάτι ως “μοντέλο” .

:boxed: x2

Μηπως εχει καμια συγγενεια με αυτον ? :S :S

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Τσίπρας: Έχουμε σχέδιο, δεν το λέμε, μην το μάθει ο αντίπαλος... - Εκλογές 2012

Απο το 2006 εως σημερα οσες φορες εκατσα να φτιαξω ενα προγραμμα στο οποιο ειχε γευμα καθε 2.5-4ωρες μονο κερδισμενος εβγαινα, ασχετα αν ηταν και ειναι μεγαλος ΜΠΕΛΑΣ ! Το αντι-εμπορικο το ακουω βερεσε, ο Venuto δηλαδη που ειχε ενδομορφικο σωματοτυπο στο κολλεγιο, που εδω και 23 χρονια τωρα ΠΟΤΕ δεν εχει κανει συμβολαιο με τετοιες εταιρειες, τι κερδος βγαζει προσπαθωντας να πεισει τον κοσμο οτι πρεπει να σπαει τις θερμιδες του σε μικρα γευματα ?

Οταν ακουω για 1 γευμα την ημερα 2 πραγματα μου ερχονται στο μυαλο, η πυροβολημενη η Στεφανιδου και ο Πατερας μου που ειναι σημερα με 2 bypass, ζαχαρο και χοληστερινη, neeeeext !

Απο το 2006 εως σημερα οσες φορες εκατσα να φτιαξω ενα προγραμμα στο οποιο ειχε γευμα καθε 2.5-4ωρες μονο κερδισμενος εβγαινα, ασχετα αν ηταν και ειναι μεγαλος ΜΠΕΛΑΣ ! Το αντι-εμπορικο το ακουω βερεσε, ο Venuto δηλαδη που ειχε ενδομορφικο σωματοτυπο στο κολλεγιο, που εδω και 23 χρονια τωρα ΠΟΤΕ δεν εχει κανει συμβολαιο με τετοιες εταιρειες, τι κερδος βγαζει προσπαθωντας να πεισει τον κοσμο οτι πρεπει να σπαει τις θερμιδες του σε μικρα γευματα ?

Οταν ακουω για 1 γευμα την ημερα 2 πραγματα μου ερχονται στο μυαλο, η πυροβολημενη η Στεφανιδου και ο Πατερας μου που ειναι σημερα με 2 bypass, ζαχαρο και χοληστερινη, neeeeext !

Ένα άρθρο είναι που εκφράζει μια άποψη για δίαιτα. Δεν είναι τρόπος διατροφής για πάντα!!

Όταν ακούς ένα γεύμα την ημέρα θα μπορούσε να σου έρχεται στο μυαλό η Eva Mendes να σου χτυπάει την πόρτα, αυτό όμως καθόλου δεν αναιρεί το γεγονός ότι εκατομμύρια μουσουλμάνοι κατά την διάρκεια του ραμαζανιού τρέφονται ακριβώς έτσι.

[MENTION=2162]GruntGR[/MENTION]

Paleolithic diet aka caveman aka paleo diet

Εχει καποια σχετικη βαση αλλα πρεπει να το πας σε extreme καταστασεις.

Απο την αλλη τα πολυ συχνα γευματα δεν εχουν και πολυ διαφορα απο τα 3 κανονικα και ειναι απλα θεμα προτιμησης. Το βασικο ειναι θερμιδικο ισοζυγιο και ποσοστα μακρο P/C/F

Τελειωνει απο σε 1μιση εβδομαδα η δευτερη Optimum whey. Δεν νομιζω να εκανε και τιποτα διαφορετικο επανω μου. Ισως να μην το καταλαβα.

Ψαχνω μια whey based πρωτεινη για Post workout muscle repair. Αν σε ενα βαθμο μπορει να αυξηση μυικη μαζα καλως. Αν οχι χεστηκ@ :hehe:

Ακουω προτασεις :D

Τελειωνει απο σε 1μιση εβδομαδα η δευτερη Optimum whey. Δεν νομιζω να εκανε και τιποτα διαφορετικο επανω μου. Ισως να μην το καταλαβα.

Ψαχνω μια whey based πρωτεινη για Post workout muscle repair. Αν σε ενα βαθμο μπορει να αυξηση μυικη μαζα καλως. Αν οχι χεστηκ@ :hehe:

Supplements ΒCAAs και Whey μόνο από την ΟΝ.

Μακριά από την LAB Warrior, ας την προτιμά ο Ζαμπίδης:tomato:

Και νιτρογλυκερινη να βαλεις μεσα το 80% ειναι θεμα φαγητου - ξεκουρασης - γονιδιων

Το ειπες μονος σου, " muscle repair " δηλαδη ο μυς σκιζεται, φυτρωνει νεος πιο δυνατος, κ.ο.κ