narta Απρίλιος 9, 2013 #641 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Στα άλλα. Λέω να ψωνίσω από myprotein μια whey unflavoured.Έχει δοκίμάσει κανένας;Πολλα κιλα. Σε νερο ειναι σαν watered down συμπυκνομενο. Σε γαλα κανει απλα πιο εντονη την γευση γαλακτος. Ο ερωτας ειναι το choco nut. Απλα οι αγευστες εχουν το πλεονεκτημα να τις ανακατευεις με οτι θεςΑν ειναι η πρωτη σου παραγγελια pm me εχω κωδικο εκπτωσης 5% Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 9, 2013 #642 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION]Εγώ έχω βάλει το μονόζυγο βιδωτό από τοίχο σε τοίχο, μπροστά από μια πόρτα.Από τη μια μεριά είναι κομπλέ, αλλά από την άλλη έχει σπάσει ο σοβάς.Αν θέλω να το βγάλω λογικά στοκάρω, βάφω και θα είναι οκ. Οπότε, πιστεύω είναι καλύτερα από τοίχο σε τοίχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 9, 2013 #643 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Αυτο που σκεφτηκα, ειναι να το βαλω μεν στην κασα, αλλα τα λαστιχα αντι να τα βαλω με τις κλασικες ξυλοβιδες, να παρω μακριες βιδες/ουπα και να τρυπησω βαθεια και να πιασω και τουβλο... Θα με χεσει η γυναικα μου, αλλα δεν πειραζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 9, 2013 #644 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Σε εμάς πάντως τόσα χρόνια το μονόζυγο στην κάσα, δεν έχει πάθει το παραμικρό τίποτα από τα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Απρίλιος 9, 2013 #645 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Επισης βρηκα και αυτο, αλλα θελει τρυπανι κλπ... ΜΟΝΟΖΥΓΟ ΤΟΙΧΟΥ (CB-2) | Όργανα Γυμναστικής Μονόζυγα Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Μπορείς να βάλεις πάνω ακόμα και σάκο πυγμαχίας ή κρίκους. Θέλει καλό τρυπάνι αλλά μετά δεν κουνιέται με τίποτα. Στην ανάγκη γίνεται και καταπληκτική κρεμάστρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 9, 2013 #646 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 ΠΠΟΟΟ τελειο. Αν βρω χωρο το ψηνω πολυ γιατι πλεον στην πορτα σε περιοριζει πολυ μετααπο καποιο καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Απρίλιος 9, 2013 #647 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Μπορείς να βάλεις πάνω ακόμα και σάκο πυγμαχίας ή κρίκους.Θέλει καλό τρυπάνι αλλά μετά δεν κουνιέται με τίποτα. Στην ανάγκη γίνεται και καταπληκτική κρεμάστρα... Τι μήκος έχει η μπάρα; Καλά εδώ UK που είναι χάλια τα σπίτια θα σου ρθει ο τοίχος στο κεφάλι. (δεν κάνω πλάκα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 9, 2013 #648 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Σίγουρα θα σου έρθει άσε που θα σε πηδήξει ο landlord αν το καταλάβει ποτέ...Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα, πρωτεΐνη καλή που έχει λήξει 2 μήνες αλλά δείχνει / μυρίζει μια χαρά παίρνουμε ή την πετάμε?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Απρίλιος 9, 2013 #649 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Τι μήκος έχει η μπάρα;Καλά εδώ UK που είναι χάλια τα σπίτια θα σου ρθει ο τοίχος στο κεφάλι. (δεν κάνω πλάκα!)115 cm καθαρά. Άλλο πλεονέκτημα είναι πως έχει μεγάλο πάχος (33 mm) οπότε κάνει καλό και στην λαβή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Απρίλιος 9, 2013 #650 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Σίγουρα θα σου έρθει άσε που θα σε πηδήξει ο landlord αν το καταλάβει ποτέ...Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα, πρωτεΐνη καλή που έχει λήξει 2 μήνες αλλά δείχνει / μυρίζει μια χαρά παίρνουμε ή την πετάμε?! Αν δεν μυριζει τρως. Ειναι αφυδατωμενη τροφη και μπορει να κρατησει περισσοτερο απο 10 χρονια αν ειναι καλα αποθυκευμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Μάϊος 18, 2013 #651 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 Μια ερώτηση ρε παίδες μιας και υπάρχουν αρκετοί γνώστες: λόγω ειδικής διατροφής που ακολουθώ, από διατροφολόγο φίλο, έχω καταφέρει να αδυνατίσω αρκετά..τώρα όμως θέλω σιγά σιγά να ξεκινήσω πάλι τρέξιμο που γουστάρω αρκετά..επειδή 4-5 φορές την εβδομάδα κάνω ασκήσεις με βάρη θέλω να ξεκινήσω και στίβο (τρεξιματάκι) τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα αλλά χρειάζομαι μια βοήθεια...μπορείτε να που προτείνετε "ενεργειακά" ποτά, κατά προτίμηση συνταγές με φυσικά προϊόντα και όχι τύπου red bull και τέτοια, γιατί αλλιώς δεν παλέυεται...επειδή "έρχεται" και το καλοκαίρι και έχουμε μια αδυναμία στα παγωτά:worship: οπότε σίγουρα θα βγώ εκτός προγράμματος αρκετές φορές θέλω να τα συνδυάσω όλα αλλά χρειάζομαι και την ενέργεια για να το κάνω αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 18, 2013 #652 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 (edited) whey - μπανανα - βρωμη - μελι - απαχο γαλα και ενα μπλεντερ edit : οπου whey = 5-6 ασπραδια αυγου, καλη χωνεψη Έγινε επεξεργασία Μάϊος 18, 2013 από GruntGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 18, 2013 #653 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 Την whey άγευστη όσοι έχετε με τι την ανακατεύετε για γεύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 18, 2013 #654 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 Την whey άγευστη όσοι έχετε με τι την ανακατεύετε για γεύση?Μια κουταλιά καουτονικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 18, 2013 #655 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 Μια ερώτηση ρε παίδες μιας και υπάρχουν αρκετοί γνώστες: λόγω ειδικής διατροφής που ακολουθώ, από διατροφολόγο φίλο, έχω καταφέρει να αδυνατίσω αρκετά..τώρα όμως θέλω σιγά σιγά να ξεκινήσω πάλι τρέξιμο που γουστάρω αρκετά..επειδή 4-5 φορές την εβδομάδα κάνω ασκήσεις με βάρη θέλω να ξεκινήσω και στίβο (τρεξιματάκι) τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα αλλά χρειάζομαι μια βοήθεια...μπορείτε να που προτείνετε "ενεργειακά" ποτά, κατά προτίμηση συνταγές με φυσικά προϊόντα και όχι τύπου red bull και τέτοια, γιατί αλλιώς δεν παλέυεται...επειδή "έρχεται" και το καλοκαίρι και έχουμε μια αδυναμία στα παγωτά:worship: οπότε σίγουρα θα βγώ εκτός προγράμματος αρκετές φορές θέλω να τα συνδυάσω όλα αλλά χρειάζομαι και την ενέργεια για να το κάνω αυτό. Τι να τα κάνεις τα ενεργειακά ποτά σε ερασιτεχνικό τρέξιμο; Άντε να φας καμία μπανάνα μία ώρα πιο πριν (ή ένα φραππέ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 18, 2013 #656 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 whey - μπανανα - βρωμη - μελι - απαχο γαλα και ενα μπλεντερ edit : οπου whey = 5-6 ασπραδια αυγου, καλη χωνεψη Του έχεις βάλει μέσα μπανάνα(από τα πιο παχυντικά φρούτα), βρώμη(τίγκα στον υδατάνθρακα) και μέλι(ζάχαρη) και εσύ μου κώλησες στο "άπαχο" γάλα???!!!:hang2: Αυτά που προτείνεις είναι για όγκο και μόνο καθαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 18, 2013 #657 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 Του έχεις βάλει μέσα μπανάνα(από τα πιο παχυντικά φρούτα), βρώμη(τίγκα στον υδατάνθρακα) και μέλι(ζάχαρη) και εσύ μου κώλησες στο "άπαχο" γάλα???!!!:hang2:Αυτά που προτείνεις είναι για όγκο και μόνο καθαρά. Εγραψα απαχο γιατι ως γνωστον το λιπαρα καθυστερουνε την απορροφηση. Η Βρωμη ειναι τιγκα στον υδατανθρακα αλλα ο συγκεκριμενος ειναι 100% φυσικος, δεν εχει δηλαδη υποστει την επεξεργασια που εχουν τα πατατακια ή ακομα και τα μακαρονια, επισης απελευθερωνεται αργα αργα στο αιμα και χωρις να δημιουργει "καρφι" ινσουλινης Η Μπανανα επισης δεν υποστει καμια επεξεργασια ( τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω ) ειναι "γρηγορος υδατανθρακας" αλλα εχει και την σχεδον ιδανικη αναλογιας γλυκοζης/φρουκτοζης, κατι πολυ σημαντικο IMO. Το μελι το ειπα πιο πολυ για γευση, ξερεις πολυ καλα πως μετα την προπονηση υπαρχει ενα "αναβολικο παραθυρο" κατα την διαρκεια την οποιου το σωμα λειτουργει σαν σφουγγαρι και αποροφφα καλυτερα τα θρεπτικα συστατικα των τροφων. Επισης δεν εγραψα ποσοτητες, αυτα πρεπει να τα φτιαξει μονος του βαση με τα τωρινα στατς του, τους στοχους του και φυσικα την εμπειρια που ειχε πειραματιζομενος με αυτα στο παρελθον. Οπως και να'χει απο το να πινει μια 200αρα αδειες θερμιδες με επεξεργασμενη ζαχαρη και χωρις πρωτεινη, σιγουρα ειναι προτιμοτερο, καλο φαγητο = καλυτερο σωμα ( οι μπασταρδοι με τα τσιτερο-γονιδια εξαιρουνται ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 18, 2013 #658 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 Του έχεις βάλει μέσα μπανάνα(από τα πιο παχυντικά φρούτα), βρώμη(τίγκα στον υδατάνθρακα) και μέλι(ζάχαρη) και εσύ μου κώλησες στο "άπαχο" γάλα???!!!:hang2:Αυτά που προτείνεις είναι για όγκο και μόνο καθαρά. Ολα ειναι θεμα ποσοτητας. Εγραψα απαχο γιατι ως γνωστον το λιπαρα καθυστερουνε την απορροφηση.Η Βρωμη ειναι τιγκα στον υδατανθρακα αλλα ο συγκεκριμενος ειναι 100% φυσικος, δεν εχει δηλαδη υποστει την επεξεργασια που εχουν τα πατατακια ή ακομα και τα μακαρονια, επισης απελευθερωνεται αργα αργα στο αιμα και χωρις να δημιουργει "καρφι" ινσουλινης Η Μπανανα επισης δεν υποστει καμια επεξεργασια ( τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω ) ειναι "γρηγορος υδατανθρακας" αλλα εχει και την σχεδον ιδανικη αναλογιας γλυκοζης/φρουκτοζης, κατι πολυ σημαντικο IMO. Το μελι το ειπα πιο πολυ για γευση, ξερεις πολυ καλα πως μετα την προπονηση υπαρχει ενα "αναβολικο παραθυρο" κατα την διαρκεια την οποιου το σωμα λειτουργει σαν σφουγγαρι και αποροφφα καλυτερα τα θρεπτικα συστατικα των τροφων. Επισης δεν εγραψα ποσοτητες, αυτα πρεπει να τα φτιαξει μονος του βαση με τα τωρινα στατς του, τους στοχους του και φυσικα την εμπειρια που ειχε πειραματιζομενος με αυτα στο παρελθον. Οπως και να'χει απο το να πινει μια 200αρα αδειες θερμιδες με επεξεργασμενη ζαχαρη και χωρις πρωτεινη, σιγουρα ειναι προτιμοτερο, καλο φαγητο = καλυτερο σωμα ( οι μπασταρδοι με τα τσιτερο-γονιδια εξαιρουνται ) Αυτο. Χωρις να χρειαζεται απαραιτητα γρηγορους υδατανθρακες ενας συνδιασμος πρωτεϊνης/βρωμη/μελι/γαλα ειναι οτι πρεπει. Επισης για την αρχικη ερωτηση (ενεργειακα ποτα): Καφεδακι και ενα ισοτονικο (ζαχαρι/φρουκτοζη+λιγο αλατια+νερο+προεραιτικα γλυκερολη/φυτικη γλυκερινη) ειναι οτι καλυτερο για καλοκαιρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 18, 2013 #659 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 (edited) https://www.facebook.com/photo.php?v=10152703469295574&set=vb.129669023798560&type=2&theaterhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kN6a0Idq6JQ Έγινε επεξεργασία Μάϊος 18, 2013 από ΓιαγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 18, 2013 #660 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 ( οι μπασταρδοι με τα τσιτερο-γονιδια εξαιρουνται ) Δεν μιλας ωραια,δεν ειναι κατι που ειναι στο χερι σου γεννιεσαι με αυτο...δεν φταιμε εμεις που γεννιεστε φλωροι ρε φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts