Jump to content

Γυμναστηριο και χημειες

giorgos_cupra

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν είναι ασφαλέστερο να εκτελείτε με βήμα προς τα πίσω αλλα και πάλι το βήμα προς τα εμπρός είναι

μια απόλυτα φυσιολογική κίνηση του σώματος οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα!

Η άσκηση είναι επικίνδυνη για τα γόνατα όταν αυτά περνούν στο κατώτερο σημείο τα δάχτυλα του ποδιού.

Δεν θέλω να τρολάρω αλλά ΟΛΕΣ οι ασκήσεις είναι επικίνδυνες όταν δεν γίνονται σωστά

Μερικά παραδείγματα

Άρσεις θανάτου = Μέση και γενικότερα όλη η πλάτη εάν δεν γίνεται με σωστή τεχνική.

Squat (Βαθιά καθίσματα) = Γόνατα, μέση, αυχένας κλπ

Πάγκος = Κίνδυνος να πάθεις ρίξη στο στήθος (ξέρω πολλούς που έχουν πάθει) , τραυματισμό στον ώμο (πολύ κλασσικό) κλπ

Γαλλικές πιέσεις για τρικεφάλους = Τραυματισμό στον τρικέφαλο χαμηλά, κοντά στον αγκώνα (κατάφυση τρικεφάλου)

Άμα όμως υπάρχει σωστή τεχνική και υπομονή, σιγα-σιγα "χτίζεις" - δυναμώνεις πάνω στην συγκεκριμένη άσκηση και σου γίνεται δεύτερη φύση.

Και ένα αγαπημένο video το οποίο με τρελαίνει λόγω κιλών αλλά πιο πολύ απιστευτης τεχνικής!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=K837AwoIpFI]Pyrros Dimas training * - YouTube[/ame]

Beef Jerky μασουλάει κανείς; Μου ρθε σήμερα ένα tasty pack που παράγγειλα με 17 διαφορετικά σακουλάκια να δοκιμάσω. Νόστιμα τα άτιμα, να αντικαταστήσω τα χαζοσνακς θέλω.

Beef Jerky μασουλάει κανείς; Μου ρθε σήμερα ένα tasty pack που παράγγειλα με 17 διαφορετικά σακουλάκια να δοκιμάσω. Νόστιμα τα άτιμα, να αντικαταστήσω τα χαζοσνακς θέλω.

Ο brother τα έπαιρνε στις αρχες αλλά μετά τα παράτησε. Από τα σνακ καλύτερα αλλά έχουν πολύ αλάτι = κατακράτηση νερού.

Εμένα όταν με πιάνουν τρελές λιγούρες τρώω ένα φρούτο και μου περνάει λόγω φρουκτόζης. Ζάχαρη ουσιαστικά αλλά από κάτι άλλα καλύτερο.

Τα πολλά φρούτα πάντως ενώ μεν κάνουν καλό, παχαίνουν οπότε και αυτά με προσοχή ;)

IMG_20130307_165406_0.jpg

To cajun hot καει άσχημα. Το smoked ειναι μια πολλη καλη εξασκηση των μυων της γναθου και δινει καλο pump :hehe: Πολυ πιο καλα απο οποιοδήποτε salty snack

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

από που τα παραγγέλνεις?

Φίλε αν θες να γυμναστείς άσε τις "ντόπες".

Βρες ένα διατροφολόγο να σου δώσει διατροφή που είναι το 60%,φτιάξε το ωράριο του ύπνου σου και κάνε κάτι σε style crossfit,trx.Θα πρότεινα και kettlebells αλλά δε διάβασα όλο το ποστ και δεν το συνιστώ αν δεν έχεις γυμναστική πάνω σου και δεν ελέγχεις τις κινήσεις του σώματός σου τουλάχιστον σε ενα ποσοστό 70%.Μη ξεχνας ότι τα kettlebells είναι ελεύθερα κιλά και τα λάθη στις ασκήσεις πληρώνονται πααααααααααρα πολύ ακριβά.

Με το TRX,kettlebells k crossfit θα εχεις ορατά αποτελέσματα στο μηνα πάνω ΄και στην εμφάνιση σου και στη λειτουργία του σώματος σου.

Αν σε ενδιαφέρει παραπάνω και έχεις απορρίες private message me.

Φίλε αν θες να γυμναστείς άσε τις "ντόπες".

Βρες ένα διατροφολόγο να σου δώσει διατροφή που είναι το 60%,φτιάξε το ωράριο του ύπνου σου και κάνε κάτι σε style crossfit,trx.Θα πρότεινα και kettlebells αλλά δε διάβασα όλο το ποστ και δεν το συνιστώ αν δεν έχεις γυμναστική πάνω σου και δεν ελέγχεις τις κινήσεις του σώματός σου τουλάχιστον σε ενα ποσοστό 70%.Μη ξεχνας ότι τα kettlebells είναι ελεύθερα κιλά και τα λάθη στις ασκήσεις πληρώνονται πααααααααααρα πολύ ακριβά.

Με το TRX,kettlebells k crossfit θα εχεις ορατά αποτελέσματα στο μηνα πάνω ΄και στην εμφάνιση σου και στη λειτουργία του σώματος σου.

Αν σε ενδιαφέρει παραπάνω και έχεις απορρίες private message me.

Που έχεις το μαγαζί δεν μας είπες.

tumblr_m3qi05XNdY1ruoy68o1_500.gif

Ανάλογα τι θες.Αν θες να κάνεις πρωταθλητισμό ναι έχει.

Αν θες να κανεις για να ευχαιρστιεσαι τη προπονηση σου,να περνας καλα και να βάλεις το μυαλό σου και οχι μονο να στροφαρει και να μάθεις και 2 πράγματα ποτέ δεν είναι αργά.

Άσχετο αλλά επανέρχομαι στις Πολωνικές συνήθειες:

1. Μόλις μπαίνετε ή βγαίνετε από τα αποδυτήρια χαιρετάτε τους πάντες με ένα μεγαλοπρεπές "Γειάαααα"

2. Μόλις τελειώσετε το ποδήλατο ή διάδρομο, παίρνετε καθαριστικό σε σπρέι κ χαρτί από κάπου εκεί παραδίπλα κ καθαρίζετε τον ιδρώτα από λαβές/καθίσματα?

3. Το έχω ξαναγράψει αλλά είναι classic :hehe::hehe: Σκάτε μύτη στο gym με παντόφλα (ναι ναι) ή crocs??? Κάλτσα απαραίτητη κ στις δύο εκδοχές

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Οξεία τενοντίτιδα ( Tibialis Posterior Tendonitis) και αποχή από γυμναστήριο για κανα μηνα... ή εστω απο βαριές πολυαρθρωτικες ασκήσεις. Μονο οργανα κ πιεσεις πάγκου μου μένουν. :(

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Που και πως;

Περαστικα....ψυχολογια θελει να σαι καλα και δεν ειναι τιποτα ενας μηνας,απλα μετα θελει σιγα σιγα...

Τον τελευταίο καιρο αλλαξα το πρόγραμμα μου και αυξησα την ένταση του. Εβαλα dropset σε καθε ασκηση και μειωσα τον χρόνο ξεκουρασης. Το εβγαλα για ένα μήνα και μια ημερα που έκανα πόδια μολις τελείωσα ένιωσα μια ενόχληση στο καλαμι χαμηλά.

Αιτία : η αυξηση της έντασης και το τρέξιμο σε άσφαλτο.

Θα μου λείψουν τα squat και τα dedlifts πιο πολύ.

Τον τελευταίο καιρο αλλαξα το πρόγραμμα μου και αυξησα την ένταση του. Εβαλα dropset σε καθε ασκηση και μειωσα τον χρόνο ξεκουρασης. Το εβγαλα για ένα μήνα και μια ημερα που έκανα πόδια μολις τελείωσα ένιωσα μια ενόχληση στο καλαμι χαμηλά.

Αιτία : η αυξηση της έντασης και το τρέξιμο σε άσφαλτο.

Θα μου λείψουν τα squat και τα dedlifts πιο πολύ.

Περαστικά μαν. Αν και πολυ νέος, δεν θα αντεχα πανω απο 2 εβδομαδες χωρις λίγες ασκησεις deadlift/sumodeadlift η snatch...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Οι κλειδωσεις γενικα απαιτουν αρκετα υγρα απο τι εχω καταλαβει,οσο πιο πολυ νερο πινετε τοσο λιγοτερες πιθανοτητες για τραυματισμο,κανω και εγω εντονη γυμναστικη-explosive και κατα την διαρκεια πινω και 1 λιτρο..