narta Νοέμβριος 30, 2012 #481 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2012 Μια ερώτηση παίδες. Έχετε να προτείνετε τίποτα για ενέργεια στην δουλειά; Βαράμε 10ωρα και συνεχόμενα 7ήμερα κι όπως καταλαβαίνετε, οι μπαταρίες τελειώνουν κατά την διάρκεια της εργασίας αλλά και σε βάθος χρόνου η κούραση συσσωρεύεται.Προς το παρόν είμαι με ΠΟΛΥ νερό μια κι έχει και ζέστη, καφέ και τοστάκι στο διάλλειμα. Νομίζω επίσης πως πρέπει να αναφέρω και την μυοπαθεια, οπότε μια νορμάλ ποσότητα ενέργειας, πρωτεϊνών κλπ εμένα δεν μου φτάνει ούτε για ζήτω Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Define ενεργεια: Θες ενεργεια τροφής (που αμα κανεις καθιστικη δουλεια δεν ειναι αυτο) ή caffeine/noradrenaline kick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Νοέμβριος 30, 2012 #482 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2012 Define ενεργεια: Θες ενεργεια τροφής (που αμα κανεις καθιστικη δουλεια δεν ειναι αυτο) ή caffeine/noradrenaline kick?Είμαι 10 ώρες όρθιος και τρέχω πέρα δώθε, φορτώνω το μηχάνημα, δεν σταματώ σχεδόν καθόλου. Δεν είναι υπερβολικά κουραστική δουλειά ούτε σηκώνω πολλά βάρη.Ψάχνω κάτι να με βοηθήσει να μην εξαντλούμαι στο τέλος της βάρδιας.Είχα κατά νου τις μπάρες, θα δω μήπως βρω καμμία συνταγή να κάνω μόνος μου.Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Δεκέμβριος 9, 2012 #483 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 Παιδια η γυμναστικη το βραδυ κανει κακο στην καρδια η γενικοτερα στην υγεια?Οταν λεω βραδυ εννοω 7-8... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Δεκέμβριος 9, 2012 #484 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 WAT!γυμναστικη προσαρμοζεται στις αναγκες σου και στη καθημερινοτητα σου!αναλογα το προγραμμα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 9, 2012 #485 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 Παιδια η γυμναστικη το βραδυ κανει κακο στην καρδια η γενικοτερα στην υγεια?Οταν λεω βραδυ εννοω 7-8... Ποιος τα λέει αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Δεκέμβριος 9, 2012 #486 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 Ποιος τα λέει αυτά; Μου το εχουνε πει διαφορα ατομα που ειναι και αυτοι πανω στον χωρο των calisthenics....αλλα συγκεκριμενα μου ειπαν οτι δεν πρεπει να κανεις γυμναστικη τουλαχιστον 3-4 ωρες πριν τον υπνο επειδη κανει κακο στην καρδια,τωρα κατα ποσο ισχυει αυτο δεν γνωριζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Δεκέμβριος 9, 2012 #487 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 αμα κανεις σοβαρη γυμναστικη παντως δε θα μπορεις να κοιμηθεις απο την υπερενταση αυτο εχει μια βαση:yu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Δεκέμβριος 10, 2012 #488 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2012 αμα κανεις σοβαρη γυμναστικη παντως δε θα μπορεις να κοιμηθεις απο την υπερεντασηαυτο εχει μια βαση:yu: Οταν λες σοβαρη? πολυ εντονη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Δεκέμβριος 10, 2012 #489 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2012 Περισσότερο λίπος καίγεται το πρωί, πριν φας ειδικά , επειδή τα επίπεδα γλυκογόνου είναι αρκετά χαμηλά σε μυς και συκώτι.Το βράδυ είναι ιδανικό για άτομα που πήζουν στην δουλειά όλη την ημέρα και επίσης για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 10, 2012 #490 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2012 τι το ζυγίζετε το πράγμα; Για ανθρώπους που η δουλειά τους είναι καθιστική όποια στιγμή καταφέρει και σηκωθεί απ'τον καναπέ/κρεββάτι προς όφελός του είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Δεκέμβριος 10, 2012 #491 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2012 Δεν παίζει ρόλο η ώρα ούτε υπάρχει πρόβλημα υπερέντασης, και μετά 1-1,5 ώρα από προπόνηση με βάρη ή "δυνατή" αερόβια κοιμάσαι χωρίς πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 11, 2012 #492 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Περισσότερο λίπος καίγεται το πρωί, πριν φας ειδικά , επειδή τα επίπεδα γλυκογόνου είναι αρκετά χαμηλά σε μυς και συκώτι.Το βράδυ είναι ιδανικό για άτομα που πήζουν στην δουλειά όλη την ημέρα και επίσης για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου.Ολα ειναι θέμα θερμιδικου ισοζυγιου. Calories in vs calories out. Αμα δεν ειναι αρνητικο αυτο, ειτε πρωι, ειτε μεσημερι, ειτε βράδυ, οι λιποαποθηκες δεν θα μικρύνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Δεκέμβριος 11, 2012 #493 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Ολα ειναι θέμα θερμιδικου ισοζυγιου. Calories in vs calories out. Αμα δεν ειναι αρνητικο αυτο, ειτε πρωι, ειτε μεσημερι, ειτε βράδυ, οι λιποαποθηκες δεν θα μικρύνουν.Απόλυτα σωστός αλλά παίζουν ρόλο και τα επίπεδα γλυκογόνου, που το πρωί είνα αρκετά χαμηλά, με την προυπόθεση ότι δεν έχεις κατεβάσει τα κέρατα σου σε φαγητό πρωινιάτικα:yes4:Προσωπικά γυμνάζομαι κάθε βράδυ 21:30 -23:00 , power lifting και όταν πηγαίνω στο σπίτι λιποθυμάω απ΄την κούραση.Το μόνο κακό ότι έχει αρκετό κόσμο στο gym και με πιάνει το anti social. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 11, 2012 #494 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Απόλυτα σωστός αλλά παίζουν ρόλο και τα επίπεδα γλυκογόνου, που το πρωί είνα αρκετά χαμηλά, με την προυπόθεση ότι δεν έχεις κατεβάσει τα κέρατα σου σε φαγητό πρωινιάτικα:yes4:Προσωπικά γυμνάζομαι κάθε βράδυ 21:30 -23:00 , power lifting και όταν πηγαίνω στο σπίτι λιποθυμάω απ΄την κούραση. Το μόνο κακό ότι έχει αρκετό κόσμο στο gym και με πιάνει το anti social. Δειξε μου κάποιον που κανει deads triples/singles και να ειναι και social pig. Μαλλον κατι δεν κανει σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 13, 2012 #495 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 16, 2012 #496 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Αν ενδιαφερεται καποιος για 9 μηνες συνδρομη στο fight club galatsi (οχι χαρισμα ) ας μου στειλει ενα πμ. Εχω 2 διαθεσιμες, της κοπελας μου και τη δικια μου γιατι φευγουμε για Αγγλια τον αλλο μηνα και καναμε ετησιο τελος Αυγουστου και αρχες Σεπτεμβρη αντιστοιχα.Συνεχίζεται η προσφορά εγγραφών του Fight Club Γαλατσίου | Fight Club Central Gym Θα το κανω και report ωστε να το σβησουν αν απαγορευεται. edit: Η τιμη ειναι πολυ καλη!! Το ξαναβαζω μηπως ενδιαφερεται καποιος και γιατι εχω αναγκη τα χρηματα. Η συνδρομη ειναι 8μηνη πλεον, 1 Ιανουαριου εως 3 Σεπτεμβριου 2013, 200€. Ειναι διαθεσιμες και οι δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Δεκέμβριος 19, 2012 #497 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 να αλλαξει ο τιτλος να βγουν οι χημειες , νατουραλ μονο και οποιος αντεξει. οταν σκοτωνε δεινοσαυρους ο ανθρωπος πριν κατι εκατομμυρια χρονια νομιζετε επαιρνε καθαρη whey , γλουταμινη και κρεατινη ? φλωριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Δεκέμβριος 19, 2012 #498 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 να αλλαξει ο τιτλος να βγουν οι χημειες , νατουραλ μονο και οποιος αντεξει.οταν σκοτωνε δεινοσαυρους ο ανθρωπος πριν κατι εκατομμυρια χρονια νομιζετε επαιρνε καθαρη whey , γλουταμινη και κρεατινη ? φλωριες Καλά αυτά που αναφέρεις δεν έχουν σχέση με ΑΑΣ... Τότε ο άνθρωπος είχε ένα καλό ποσοστό λίπους για να αντέχει και στο κρύο και να έχει απόθεμα, πράγμα που συνήθως απέχει πολύ από τους στόχους και των natural. Ίσως οι powerlifters το προσεγγίζουν κάπως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Δεκέμβριος 19, 2012 #499 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 να αλλαξει ο τιτλος να βγουν οι χημειες , νατουραλ μονο και οποιος αντεξει.οταν σκοτωνε δεινοσαυρους ο ανθρωπος πριν κατι εκατομμυρια χρονια νομιζετε επαιρνε καθαρη whey , γλουταμινη και κρεατινη ? φλωριες Την πρωτεινη ειτε την παιρνεις απο φαγητο ειτε απο σκονη ειναι ενα και το αυτο ... απλα εαν εχεις λεφτα παιρνεις καλο και ποιοτικο φαγητο. Εχεις δει καθολου ποσο κοστιζει το κρεας και το ψαρι την σημερον ημερα? Μαλλον οχι ...Οταν δεν ειχα για 2-3 μηνες πρωτεινη και αντι αυτου ετρωγα φαγητο ειχα δει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ αποτελεσματα αλλα η τσεπη μου ηταν μονιμως αδεια ... αστο καλυτερα! Και σταματα να ξεχωριζεις τους "αντρες" με το εαν παιρνουν η οχι συμπληρωματα διατροφης ... ακουγεται πολυ γελοιο Φιλικα http://www.thelab.gr/off-topic/gymnastirio-kai-ximeies-41530-2.html#post906782 Την γλουταμινη την βρισκω αχρηστη btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 19, 2012 #500 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 να αλλαξει ο τιτλος να βγουν οι χημειες , νατουραλ μονο και οποιος αντεξει.οταν σκοτωνε δεινοσαυρους ο ανθρωπος πριν κατι εκατομμυρια χρονια νομιζετε επαιρνε καθαρη whey , γλουταμινη και κρεατινη ? φλωριες Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να βγάλεις γκόμενα, χτύπα την με ροπαλο, γιατι ετσι εκαναν παλια οι δεινοσαυρομαμαουα άνθρωποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts