Jump to content

Γυμναστηριο και χημειες

giorgos_cupra

Recommended Posts

Δηλαδη αμα παω στην τυροκομικη μοναδα της περιοχης μου και παρω μυζυθρα/ανθοτυρο σε σκονη (whey) θα παθω κατι;

Περιπου αυτο κανω :p

Wheypro 100% Greek Whey Protein

Και παιρνω ελληνικο προιον με οτι αυτο συνεπαγεται και εχω το κεφαλι μου ησηχο αφου η σκονη ειναι σε δικη της σακουλα αποστειρωμενη αντι να εχει επαφη με το πλαστικο

Protein Drinks: What's in them? Consumer Reports

Aφηστε το muscle milk να σαπιζει στα ραφια :p

Περιπου αυτο κανω :p

Και παιρνω ελληνικο προιον με οτι αυτο συνεπαγεται και εχω το κεφαλι μου ησηχο αφου η σκονη ειναι σε δικη της σακουλα αποστειρωμενη αντι να εχει επαφη με το πλαστικο

Protein Drinks: What's in them? Consumer Reports

Aφηστε το muscle milk να σαπιζει στα ραφια :p

Προσωπικα εμπιστευομαι περισσοτερο τον fda απο τον εφετ.

Ποσά κιλά είναι γιατί δεν βρίσκω που το λέει;

908g - 25 ευρω - ΔΩΡΕΑΝ εξοδα αποστολης ( τελευταια φορα μου εστειλαν την ακριβως επομενη μερα με ταχυεταφορες ΕΛΤΑ )

Προσοχη ΔΕΝ εχει προσθετα αρωματα και γευσεις, σκετο τυρογαλα ειναι, πινεται και με νερο αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο για οσους εχουν μαθει στην Myofusion πχ , εγω μαζι με το νερο βαζω και 20ml σιροπι ρυζιου οποτε την παλευω, οτι και να βαλεις την μυρωδια της τυριλας δεν την σκεπαζεις παντως να ξερεις :p

Δεχονται αντικαταβολη - καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο - paypal - πληρωμη με VISA, οσες φορες εχω δοκιμασει το τελευταιο με μια prepaid της eurobank δεν εβγαινε ακρη οποτε προτιμαω paypal. :)

908g - 25 ευρω - ΔΩΡΕΑΝ εξοδα αποστολης ( τελευταια φορα μου εστειλαν την ακριβως επομενη μερα με ταχυεταφορες ΕΛΤΑ )

Προσοχη ΔΕΝ εχει προσθετα αρωματα και γευσεις, σκετο τυρογαλα ειναι, πινεται και με νερο αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο για οσους εχουν μαθει στην Myofusion πχ , εγω μαζι με το νερο βαζω και 20ml σιροπι ρυζιου οποτε την παλευω, οτι και να βαλεις την μυρωδια της τυριλας δεν την σκεπαζεις παντως να ξερεις :p

Δεχονται αντικαταβολη - καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο - paypal - πληρωμη με VISA, οσες φορες εχω δοκιμασει το τελευταιο με μια prepaid της eurobank δεν εβγαινε ακρη οποτε προτιμαω paypal. :)

Omg τυρίλα :...:. Όντως η myofusion είναι εθισμός :o

junkies....

Δηλαδή για 2 scoops την μέρα, θες 50 ευρώ τον μήνα. Αφού δεν με πληρώνει κανείς για να φουσκώνω, ΤΣΙΜΠΕΝ.

Καταναλωνω 50g(η πρωτεινη ειναι 80αρα mind you) αμεσως μετα τα βαρη, 25 στο πρωτο shake και τα αλλα μισα στο επομενο που θα πιω 15-20 λεπτα αργοτερα

Θεωρητικα αμα πηγαινω 4 μερες την βδομαδα γυμναστηριο, τοτε παει 4x50= 200g την βδομαδα, τις υπολοιπες μερες ΔΕΝ μου χρειαζεται, οποτε ενας κουβας με βγαζει πανω απο μηνα ανετα :)

Εκει που με "ποναει" ειναι τα αμινοξεα της ALR τα περιφημα humapro, αυτα κανουν 45 ευρω το κουτι και με την χρηση που κανω ( 1 κουταλια καθε πρωι, 1 μιση ωρα πριν τα βαρη ) βγαινει δεν βγαινει ο μηνας, ειλικρινα αν δεν ειχα θεμα με το στομαχι μου θα προτιμουσα χιλιες φορες να πινω ασπραδια.

Δεν κρυβω πως ολα μαζι ( humapro - dymatize HMB - wheypro - σπιρουλινα σερραικη - efx krealkalyn - dymatize supermulti ) μου βγαινουν γυρω στα 150 ευρω καθε μηνα, ουτε κρυβω πως περσι εδινα τα διπλασια, ολα τα χομπυ κοστιζουν αλλωστε, αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο :)

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

prosport.net αν δεν το ξερεις ηδη.

Ενδιαφερον το λινκ αλλα εκανα τεστ διατροφικης δυσανεξιας περσι τον ιουλιο, θελω πολυ συγκεκριμενα πραγματα, αμινοξεα που να ΜΗΝ προερχονται απο whey ( γιατι 99.9% αυτη η whey θα ειναι αγελαδινη ενω εγω μπορω να καταναλωσω μονο αιγοπροβεια γαλακτοκομικα χωρις να κλανω συνεχεια :p ) υδατανθρακες που να ΜΗΝ προερχονται απο καλαμποκι-αλευρι ( για τους ιδιους λογους ) οπως επισης εχω θεμα με το αυγο τις φακες και ενα σωρο αλλα

Τα humapro με καλυπτουν πληρως αλλα ειναι τσιμπημενα, αν εχεις υποψη σου κατι παρομοιο σε πιο λογικη τιμη ειμαι προθυμος να σε ακουσω, ριχνοντας μια γρηγορη στο παραπανω μαγαζι βρηκα κατι BSN AMINO X στα 22 ευρω, ειμαι σκεπτικος ομως, ισα και ομοια ειναι τα ajinomoto με την σογια ? :hmm:

Ωχχ εσυ εισαι πολυ περιεργος, δεν μπορω να σε βοηθησω.

Εγω παιρνω τα 2222 της οπτιμουμ.

Το τεστ αυτο ποσο αξιοπιστο ειναι?

και εχω μια εντυπωση οτι αλλαζουν οι ευαισθησιες σου στη διαρκεια του χρονου και πρεπει να ξανακανεις τεστ, η νομιζω?

Έχοντας μπει πλέον και εγώ για δεύτερη χρονιά στα βάρη και τη γράμμωση με "φάρμακα" αλλά και την πρωτεινούλα μου φυσικά,μπορώ να πω πως σε σωστές δοσολογίες αλλά και με τις κατάλληλες προστασίες,δεν υπάρχει λόγος κανένας ανησυχίας.

Όσοι λένε μακριά και μα μου σου του, απλά καλύτερα άμα δεν έχουν κάποια τουλάχιστον προσωπική εμπειρία τότε να μη λένε διάφορα και παραπληροφορούν.

Πάντα όλα με την κατάλληλη διατροφή και φυσικά πολύ αυστηρή!

Παίδες "τρελά" φράγκα και πολλά δε χρειάζονται άμα κάνεις και τη σωστή πάντα διατροφή και όχι "και καλά κάνω διατροφή".Απλά μια δυο φορές το χρόνο για τον όγκο κάνα δυο τρία πραγματάκια και άλλα τόσα για τη γράμμωση και είμαστε πένα.Η πρωτεινούλα είναι must ανέκαθεν!Και επίσης πάντα να ξέρεις τι παίρνεις και από που,γιατί απομιμήσεις υπάρχουν παντού όπως και λαμόγια δυστυχώς.

Αυτά!

Ξέρω πολλά άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει και έχουν περάσει χρόόόνια και δεν το έχουν μετανιώσει!

Οπότε μη λες όλοι,γιατί δεν ισχύει.Πως ξέρεις για όλους???God!

Ξέρω πολλά άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει και έχουν περάσει χρόόόνια και δεν το έχουν μετανιώσει!

Οπότε μη λες όλοι,γιατί δεν ισχύει.Πως ξέρεις για όλους???God!

Δικο σου το συκωτι φιλε μου οτι γουσταρεις κανεις. :daisy: