Shaman Μάϊος 27, 2021 #1801 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2021 (edited) On 5/25/2021 at 6:55 PM, Snips said: Εγώ πάλι κατάφερα κάτι δύσκολο από τον Νοέμβριο. Να πειθαρχήσω εν μέρει, εντός σπιτιού. Mε καθαρά body weight πρόγραμμα του Jeff Cavaliere (Xero) έβγαλα όλη την πρώτη καραντίνα - μέχρι τότε έκανα πιο περιστασιακά το (εξαιρετικό) free υλικό που δίνει στο YouTube. Αξίζει και το τελευταίο σεντ, αρκεί να έχεις πειθαρχία και να το ακολουθείς. Βλέπεις αποτελέσματα - και για κάποιον που είχε μάθει μόνο σε ελεύθερα βάρη, αλλάζει το σώμα τελείως. Στη δεύτερη καραντίνα το έριξα στα κρασιά. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2021 από Shaman 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Μάϊος 27, 2021 #1802 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2021 Ο Jeff νομιζω είναι φυσιοθεραπευτης αλλα εχει πολλες γνώσεις στη γυμναστική. Οτι εχω κανει κατά καιρούς απο τις ασκήσεις του μου δούλεψε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 27, 2021 #1803 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2021 115 την πρωτοχρονιά, 93-94 πλέον. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 27, 2021 #1804 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2021 96κάτι εγώ και στοχεύω στα 85. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 5, 2021 #1805 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2021 (edited) Νομίζω εδώ μέσα είχε πάρει το μάτι μου περί του κυρίου Elliott Hulse. Τον ακολουθούσα κάποτε, είχε γίνει λίγο κουραστικός και έκοψα, αλλά τον θεωρούσα φιλοσοφημένο τύπο. Τώρα τελευταία εμφανίστηκε πάλι στον τοίχο μου αλλά σαν να έχει βαρέσει λίγες μπιέλες το παλικάρι. Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο για το φλιπάρισμά του; Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 5, 2021 από Spirosssss typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Ιούνιος 6, 2021 #1806 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2021 Ακολουθώ στο youtube John Meadows και Ryan Huminston Ο πρώτος πιο σκληροπυρηνικός αλλά φοβερές συμβουλές στην προπόνηση οτι κάνω πιάνει. Ο δεύτερος επίσης πολύ καλός και κάνει έξυπνες προπονήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιούνιος 6, 2021 #1807 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2021 Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το παλικάρι NEXT Workout https://www.youtube.com/channel/UC_nfjMmJlJXrhl2xbP9wgRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 15, 2021 #1808 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 Ένα πολύ σημαντικό θέμα, η περιεκτικότητα των τροφίμων σε αλάτι (μεγάλο πρόβλημα σε πολλά συσκευασμένα): Η FDA θέλει λιγότερο αλάτι στο καθημερινό φαγητό των Αμερικανών WWW.HUFFINGTONPOST.GR Περισσότεροι από 4 στους 10 ενήλικες Αμερικανούς υποφέρουν από υψηλή αρτηριακή πίεση. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 15, 2021 #1809 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος sotiris έγραψε: Ένα πολύ σημαντικό θέμα, η περιεκτικότητα των τροφίμων σε αλάτι (μεγάλο πρόβλημα σε πολλά συσκευασμένα): Η FDA θέλει λιγότερο αλάτι στο καθημερινό φαγητό των Αμερικανών WWW.HUFFINGTONPOST.GR Περισσότεροι από 4 στους 10 ενήλικες Αμερικανούς υποφέρουν από υψηλή αρτηριακή πίεση. Νταξ ελάττωσε το αλάτι αλλά κόψε την φρουκτόζη και τα πλαστικά δοχεία φαγητού που περιέχουν ΒΡΑ ; ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 16, 2021 #1810 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2021 9 hours ago, ΓιαγκΤ said: Νταξ ελάττωσε το αλάτι αλλά κόψε την φρουκτόζη και τα πλαστικά δοχεία φαγητού που περιέχουν ΒΡΑ ; ) Φρουκτόζη δεν τρώω! Το πλαστικό είναι τεράστιο πρόβλημα, μακάρι όλα τα τρόφιμα να ήταν σε γυάλινα σκεύη και απλά να τα ανακυκλώναμε, αλλά το κόστος της εφοδιαστικής αλυσίδας θα εκτοξευόταν. Το αλάτι δεν το χρησιμοποιώ πολύ (μόνο με Κάλιο προσθέτω που κι αυτό είανι υπό συζήτηση) αλλά στα συσκευασμένα γίνεται κατάχρηση. Επειδή το μετρούσα για 3 περίπου μήνες, είναι σχεδόν αδύνατο να φας συσκευασμένο τρόφιμο και να μην ξεπεράσεις το προτεινόμενο όριο των 2.5 g / ημέρα, με μόνη κατανάλωση αυτό το 1 γεύμα. Είναι και ενισχυτικό γεύσης και συντηριτικό, μια μούφα σαλάτα Δανίας με τα χορταρικά που έχουν ψοφίσει εδώ και 10 μέρες και έχουν συσκευαστεί εδώ και 5, αν βάλεις στη σως μαγιονέζα + αλάτι + λάδι + ζάχαρη τότε έχεις χτυπήσει λίρα 100, ο πελάτης χαίρεται για το ωραίο και υγειινό και ο κατασκευαστής/φρεσκούλης χαίρεται που πουλάει 3,4 κ 5 ευρώ χορταρικό που του έχει στοιχίσει 30 λεπτά, μεγιστοποιώντας το κέρδος. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 16, 2021 #1811 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2021 60 λεπτά ένα λαχανάκι του ενός κιλού, 20 λεπτά τρία καρότα, λαδάκι, λεμονάκι από τον κήπο και τρως για μια βδομάδα σαλάτα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 17, 2021 #1812 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2021 @sotiris 60 λεπτά λέει το λαχανάκι του κιλού... Για πες... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 17, 2021 #1813 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2021 Λάχανο κιλού δεν εχω δει ποτέ πάντως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 17, 2021 #1814 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2021 πριν 2 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Λάχανο κιλού δεν εχω δει ποτέ πάντως. Toσο μικρά όντως σπανίζουν. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 17, 2021 #1815 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2021 Έχει ο Σκλαβενίτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 17, 2021 #1816 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2021 Συνεχίστε να παίζετε με τον πόνο μας... που το φρέσκο λαχανικό κοστίζει το βάρος του σε ασήμι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 18, 2021 #1817 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2021 (edited) 20 hours ago, honda22 said: Λάχανο κιλού δεν εχω δει ποτέ πάντως. Το κινεζικο λαχανο που εχει ο σκλαβενιτης τοσο ειναι και κοστιζει περιπου 2.30. Λάχανο Κινέζικο Εγχώριο | ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ WWW.SKLAVENITIS.GR Τετοιο παιρνω γιατι εχω βαρεθει να καθαριζω μονιμα χωματα. Ασε που κραταει και παραπανω απο βδομαδα στο ψυγειο. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 18, 2021 από GeorgeVasil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 18, 2021 #1818 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2021 πριν 15 λεπτά, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: Το κινεζικο λαχανο που εχει ο σκλαβενιτης τοσο ειναι και κοστιζει περιπου 2.30. Λάχανο Κινέζικο Εγχώριο | ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ WWW.SKLAVENITIS.GR Τετοιο παιρνω γιατι εχω βαρεθει να καθαριζω μονιμα χωματα. Ασε που κραταει και παραπανω απο βδομαδα στο ψυγειο. 2€ για λαχανομαρούλι δεν δίνω 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 20, 2021 #1819 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2021 On 10/18/2021 at 3:11 PM, honda22 said: 2€ για λαχανομαρούλι δεν δίνω Και το αλλο οταν το παιρνεις 70-80 λεπτα, πετας το μισο, και χαλαει και ξαναπαιρνεις, παραπανω το πληρωνεις Το εχω μελετησει το εγκλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 21 #1820 Κοινοποίηση Αύγουστος 21 I'm not paying for a gym membership 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts