jiohkor3 Αύγουστος 28, 2014 #1621 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 dbol με 5 gr τη μέρα είσαι οκ για 4 βδομάδες.Πέρα από την πλάκα παίρνεις συνέχεια whey? Θέλω να βρω κάποιον που ενω παίρνειγια πανω απο 2 μήνες σερι να μου πει αποτελέσματα απο εξετάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Αύγουστος 28, 2014 #1622 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 Εχω δοκιμασει αρκετες. Για προτεινετε. Χρημα μεχρι 40 για 1.5 kg το δινω.Τσέκαρε την Impact Whey απο Myprotein, πάμφθηνη και ποιοτικότατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 28, 2014 #1623 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 (edited) Δεν ξερω πως και γιατι, αλλα η Whey μου χαλασε. Ενω την ειχα σε ντουλαπι, ξηρο κλπ κλπ, σβολιασε και μυριζει. Εχω δοκιμασει αρκετες. Για προτεινετε. Χρημα μεχρι 40 για 1.5 kg το δινω. αυτη εδω ειχε βγαλει καμποσους μηνες στο ραφι πριν "αρπαξει" http://www.thelab.gr/off-topic/peite-o-ti-thelete-4-0-talklab-100635-753.html#post1063422978 :: WHEYPRO, 100% Ελληνική Πρωτεΐνη Wheypro 100% Greek Whey Protein :: ειναι και αιγοπροβεια, αντικειμενικα καλυτερη πηγη απο τις αγελαδινες. dbol με 5 gr τη μέρα είσαι οκ για 4 βδομάδες.Πέρα από την πλάκα παίρνεις συνέχεια whey? Θέλω να βρω κάποιον που ενω παίρνει για πανω απο 2 μήνες σερι να μου πει αποτελέσματα απο εξετάσεις επαιρνα για καμποσους μηνες 50 γραμμαρια μετα την προπονηση, δηλαδη πες 150-200 καθε βδομαδα, μερικες φορες ητανε μοσχαρισια πρωτεινη ( primal της dymatize) αλλες φορες ητανε απο αυγο αλλες αναμεικτη ( η χειροτερη για το εντερο και αυτους που καθονται διπλα σου ) σταματησα μαιο του 12 και εκανα εξετασεις αιματος απριλιο του 13, ολα κομπλε ητανε ακομα και το ζαχαρο και η χοληστερινη παρολο που ειχα παει απο 89kg 15% BF σε 96 27% (ouch) Για να παθει κατι το νεφρο που το λενε ολοι οι εξυπνακηδες ( και εχουν αρχισει φανταζομαι παλι στα μεσα μαζικης μαλακυνσης να βαζουν στο ιδιο καζανι τα συμπληρωματα με τα φαρμακα ) πρεπει να εχεις προδιαθεση / να μην πινεις αρκετα υγρα / να ειναι γενικα η διατροφη σου "βαρια" δηλαδη πολλες πρωτεινες και λιγοι υδατανθρακες, εμενα μου εβγαινε γυρω στα 120g καθε μερα απο τα 6-7 γευματα η πρωτεινη που επαιρνα και το μονο που επαθα οταν ειχα εναν τραυματισμο τελη του 11 και σταματησα αποτομα ητανε ενα περιεργο κοκκινισμα στα νυχια γιατι επεσε η ημερησια προσληψη στα 20-30g ( οποτε και οταν θυμομουνα να φαω κρεας / γαλακτομικα. ) Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2014 από GruntGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Αύγουστος 28, 2014 #1624 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 το ίδιο λέμε περίπου. και τι εννοώ; όταν πας γυμναστήριο πας για να είσαι υγιής, αρα γιατι να φορτώσεις συκώτια νεφρά έντερα και να βάλεις και τόσο λίπος;με τρανσαμινάσες στο θεό και χοληστερίνη απλά για να έχεις 45άρι χέρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 28, 2014 #1625 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 [MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION] Καθε μερα μετα την προπονηση Whey, συνηθως μια δοση, εκτος κ αν κανω διπλη που θα παρω μια το πρωι κ μια μετα την προπονηση. Αυτο εδω κ περιπου 18 μηνες. Κρεατινη 5gr ανα μερα ανα προπονηση σε κυκλο (6 εβδομαδες On, 2 off) και το ιδιο με pre-workout (eιτε Stacker2 Rush Accelerated, ειτε Gaspari Superpump Max). Και σαν Intra λιγο ηλεκτρολυτη απο Isodrinx. ΜΕ ολα αυτα, κανω πολυ αναλυτικες εξετασεις ανα 4μηνο και ειμαι παντα εντος οριων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Αύγουστος 28, 2014 #1626 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 Μην φοβαστε με της whey δεν προκειται να δειτε κατι ανεβασμενο στης εξετασεις οταν υπαρχει μετρο και δεν το παρακάνετε.Επίσης αν το παρακάνετε η περίσσια πρωτεΐνη μετατρέπεται σε γλυκόζη και στην συνέχεια λίπος.(gluconeogenesis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Αύγουστος 28, 2014 #1627 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 @YDinopoulosΦαντάζομαι κανεις πολυ καλη διατροφη εκτός των συμπληρωμάτων όμως ετσι; (ή να προσθέσω και καλη ζωή,ξεκουραση υπνο κτλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 28, 2014 #1628 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 (edited) εννοειται πως τα συμπληρωματα ειναι μονο το 20%, το εντερο μου προσωπικα το ταλαιπωρουσα οταν εκανα οτι εκανα χωρις να δω το τεστ δυανεξιας πρωτα http://www.thelab.gr/off-topic/ti-trote-gia-prwino-95460-4.html#post1063064522 δεν νομιζω να εγραψα πουθενα οτι οσο καιρο ασχολιομουνα ανεβασα και λιπος ταυτοχρονα. η εμφανιση δεν ειναι το μονο θεμα, δεν αρρωσταινα ΠΟΤΕ ενω οι ιωσεις αριστερα και δεξια θεριζανε, κυκλοφορουσα το χειμωνα με σωβρακοφανελα μεσα στο σπιτι χωρις να νιωθω τιποτα, το εντερο δουλευε ρολοι ειχα καλυτερη διαθεση και πιο πολλη δυναμη, οταν ειχα γνωρισει μαλιστα την "χοντρη" (1.62 58kg ) μπορουσα να την παιρνω στα χερια μου και να την κουβαλαω για πλακα, δοκιμασα να το κανω πριν 2 βδομαδες ( πλεον αυτη 49kg - εγω 84 ) και μου κοπηκε η ανασα ! edit : ξεχασα να πω οτι μου φορτωσαν δωρεαν test μεταβολισμου το οποιο πηγα και εκανα για να μην προσβαλω μια πελατισσα που δουλευει εκει. μου εβγαλαν μεταβολικο ρυθμο 1100 θερμιδες ! ενας γνωστος μου ειχε παει παλιοτερα και ενω ειχε μετρηθει στο γυμναστηριο 8% BF του βγαλανε εκει 23 !! πιο απατεωνες πεθαινεις Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2014 από GruntGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 28, 2014 #1629 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 Υπνο προσπαθω να κλεινω 7-8 ωρες σχεδον καθε μερα. Διατροφη δεν κανω πολυ πολυ καλη, αλλα προσεχω οσο μπορω. Με οσα παιδια εχω μιλησει μου εχουν πει οτι ειμαι μεν σε πολυ καλο δρομο, αλλα θελω δουλιτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Αύγουστος 29, 2014 #1630 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=2TDtp4ubWYk]Scott Mendelson Bench Attempts | SPF March Madness 2013 | SuperTraining.TV - YouTube[/ame] @2:44 Το αποτέλεσμα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 29, 2014 #1631 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2014 βαλε κανενα spoiler ρε καραμητρο, τι ειναι αυτα ? ετοιμαζομουνα να κανω γυμναστικη σε λιγη ωρα (στα σαγονια μου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 29, 2014 #1632 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2014 https://www.facebook.com/xtrstores/photos/a.152682764774234.26807.149820511727126/762816923760812/?type=1Πολυ καλη η Sci-MX......το Σάββατο εχει -20% σε ολα τα προιοντα της στα Xtreme stores εχω την Whey ultragen. σε γεύση μπανάνα είναι απιστευτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Αύγουστος 29, 2014 #1633 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2014 οι ραγάδες του είναι πιο μεγάλες απτα τετρακέφαλα μου:happy2::happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Αύγουστος 29, 2014 #1634 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2014 Δεν είναι ράγα απλά αυτό το πράγμα...ούτε ραφές απο ραματα να ήταν.Και φαντασου ποσο γρηγορα ξεχειλωσε το δέρμα απτά αναβολικά για να είναι έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Σεπτέμβριος 4, 2014 #1635 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Η τελευταία προσθήκη στο home-gym... 2 30λιτρα μπιτόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 4, 2014 #1636 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Χρησιμοποιείται γάντια για τα βάρη; έχουν γίνει σαν γυαλοχαρτο τα χέρια μου και δε λέει. Ψάχνω κάτι λεπτο σχετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 4, 2014 #1637 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Ειχα παρει κάποτε, καποια με ενα padding με gel. Δεν με βόλεψαν. Και καλυτερα με γυμνό χερι στην τελική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 5, 2014 #1638 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Και καλυτερα με γυμνό χερι στην τελική. Εγω τη βρισκω με τη γυναικα παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Σεπτέμβριος 6, 2014 #1639 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 τον παρακολουθω καιρο αλλα....οκ WTF έλειπε 2 μηνες...λίγα λόγια: ορφανός. bodybuilder. τσακώθηκε με την κοπέλα του. δεν έβγαινε απτο σπίτι οταν του το ζητησαν οι cops. τον έκαναν τουλούμι και 2 μήνες μέσα. thats all folks[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bCq2EXyf4OM&list=UUSXQeB3dIfTpe2w-E_Gv_Ww]Lorenzo - BLACKOUT - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 10, 2014 #1640 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Instagram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts