FANISTELROOY Ιούνιος 28, 2014 #1601 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2014 Ψάχνεις για αναβολικά και πιστεύεις ότι ο τι σωστό μέρος να ρωτήσεις είναι αυτό εδώ? Και να γραφτείς γι'αυτό το λόγο?Σκέψου να θέλω να φτιάξω μια DIY υδροψυξη και να γραφτω στο bodybuildingforum.gr για να ρωτήσω.Βρε μήπως σε λένε Παναγιώτη-Νίκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Ιούνιος 28, 2014 #1602 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2014 Nicoc εσύ?[emoji14]Τεσπα [MENTION=32678]panagos86[/MENTION] αν ήταν έτσι απλά να γινόμασταν τέρατα καλά θα ήταν...Αν θες έναν ωραίο κ υγιεινό τρόπο να γυμνάσεις το σώμα σου είναι να συνδυάσεις μυϊκή ενδυνάμωση και αερόβια γυμναστική.Στεροηδη δεν μπορώ να καταλάβω πως τα σκέφτεσαι από τώρα αφού δεν απευθύνονται σε αρχάριους αλλά σε ειδικές κατηγορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagos86 Ιούνιος 28, 2014 #1603 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2014 Ψάχνεις για αναβολικά και πιστεύεις ότι ο τι σωστό μέρος να ρωτήσεις είναι αυτό εδώ? Και να γραφτείς γι'αυτό το λόγο?Σκέψου να θέλω να φτιάξω μια DIY υδροψυξη και να γραφτω στο bodybuildingforum.gr για να ρωτήσω.Βρε μήπως σε λένε Παναγιώτη-Νίκο?Οχι βρε , δεν έχω σκοπό να γίνω bodybuilder , για μια fit κατάσταση ενδιαφέρομαι , κυρίως για αντοχή και ταχύτητα με νοιάζει και αυτά τα forums δεν ειναι κατάληλα, δεν ειναι αυτό που θέλω.Nicoc εσύ?[emoji14]Τεσπα [MENTION=32678]panagos86[/MENTION] αν ήταν έτσι απλά να γινόμασταν τέρατα καλά θα ήταν...Αν θες έναν ωραίο κ υγιεινό τρόπο να γυμνάσεις το σώμα σου είναι να συνδυάσεις μυϊκή ενδυνάμωση και αερόβια γυμναστική.Στεροηδη δεν μπορώ να καταλάβω πως τα σκέφτεσαι από τώρα αφού δεν απευθύνονται σε αρχάριους αλλά σε ειδικές κατηγορίες.Αυτό θέλω κ εγώ , υγιεινό και ωραίο τρόπο!! Τα steroids μου τα πρότεινε ο φίλος μου και επιμένει να μου φέρει να δοκιμάσω αλλα απο αυτά που διαβάζω αρχίζω και το σκέφτομαι μηπως δεν ειναι ακόμα ώρα. Αερόβια πριν η μετά τα βάρη ? θα ειναι οκ το πρωι αερόβια και το απόγευμα τρέξιμο ? (μου αρέσει να τρέχω στη φύση).Πρόγραμμα να ζητήσω απο το γυμναστηριο που θα γραφτώ? σ'ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 28, 2014 #1604 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2014 Με το συμπάθιο, αλλά ο φίλος σου είναι βλαξ. Αντι να σου προτείνει διατροφολογο και μερικες συνεδριες με εναν personal trainer να παρεις μια ιδεα το τι χρειάζεται να κάνεις, σου προτείνει στεροιδη. Ελεος...Κανε το πρώτο βημα και γραψου εναν μηνα σε ενα γυμναστηριο. Πήγαινε σε διατροφολογο να σου βγάλει σωστα ποσοστα λιπους κ μυικης μαζας και ξεκινάς. Σε κανα 6μηνο το ξανασυζητάμε. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagos86 Ιούνιος 28, 2014 #1605 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2014 Με το συμπάθιο, αλλά ο φίλος σου είναι βλαξ. Αντι να σου προτείνει διατροφολογο και μερικες συνεδριες με εναν personal trainer να παρεις μια ιδεα το τι χρειάζεται να κάνεις, σου προτείνει στεροιδη. Ελεος...Κανε το πρώτο βημα και γραψου εναν μηνα σε ενα γυμναστηριο. Πήγαινε σε διατροφολογο να σου βγάλει σωστα ποσοστα λιπους κ μυικης μαζας και ξεκινάς. Σε κανα 6μηνο το ξανασυζητάμε. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Ισως να έλαβε υπόψην του οτι παλιότερα έπαιζα ping pong και να το είδε σαν παρελθόν άθλησης? δεν ξέρω αλλα και πάλι για να λέτε τόσα άτομα οτι ειναι νωρίς σας εμπιστευομαι γιατι και στο internet που κοίταξα αυτό λένε όλοι. Ο φίλος μου ειναι bodybuilder και κατεβαίνει σε τοπικούς αγώνες οπότε ίσως και να έκρινε βάση του εαυτού του , τι να πω. Φυσικά και μου το ξεκαθάρισε οτι θα πρέπει τρώω καλά αλλιώς δεν θα προχωρήσω. Μου ειχε πει οτι έχει διατροφολόγο δική του αλλα δεν ξέρω μηπως επειδή αυτή κουράρει bodybuilders μου δώσει λάθος οδηγιες (οπως ειπα δεν πάω για bodybuilder). Θα γράφω νεα μου να μου λέτε και τις συμβουλές σας , ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 28, 2014 #1606 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2014 Εγώ ένα φίλο body builder έχω που πάντα μου έλεγε να μην πάρω τίποτα.Έβλεπε το επίπεδο μου και ήξερε ότι είχα περιθώρια βελτίωσης με τη γυμναστική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 28, 2014 #1607 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2014 Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Διατροφες και συμπληρωματα που ταιριαζουν στο σωμα/μεταβολισμο μου, ισως να μην ταιριαζουν σε σενα. Για αυτο σου λεω κανονισε καποια ραντεβου να παρεις μια γενικη ιδεα και μετα ρυθμιζεις την ζωη σου αναλογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 28, 2014 #1608 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2014 Καλα βλεπω απαντατε και συνεχιζετε κιολας αχαχα:wall::upside: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 29, 2014 #1609 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2014 Εγώ ένα φίλο body builder έχω που πάντα μου έλεγε να μην πάρω τίποτα.Έβλεπε το επίπεδο μου και ήξερε ότι είχα περιθώρια βελτίωσης με τη γυμναστική.Γυναίκα φίλη body builder να βρεις. Να σου λέει όλο νόημα "μην πάρεις τίποτα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούλιος 3, 2014 #1610 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 xaxaxaxaxaxaxΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΡΕΙΙΙΙΙΙ[ame=http://www.youtube.com/watch?v=i6tTv_DEY7s]What Type of Fitness Chick are You? - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 10, 2014 #1611 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2014 Easy Weight Loss: Stop counting calories With 30 Easy Tips[ame]http://www.amazon.com/Easy-Weight-Loss-counting-calories-ebook/dp/B00LFX411A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1404912249&sr=8-1&keywords=easy+weight+loss+[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 11, 2014 #1612 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Οσοι παραγγείλετε από myprotein.com έχετε υπόψιν τα παρακάτω discount codes:Myprotein Discount Codes - Save up to 70% at My Protein Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 21, 2014 #1613 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 28, 2014 #1614 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Δεν πίστευα ότι μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης μου με την άσκηση και τη διατροφή θα υπήρχε βιβλίο που θα προσέθετε στις χνώσεις μου τόσα πολλά. Αναλύει επιστημονικά κάθε δίαιτα που υπάρχει καταρρίπτοντας με ντοκουμέντα τις διάφορες μπούρδες που κυκλοφορούν. Δεν θα ωφελήσει μόνο όσους αθλούνται αλλά και όσους απλά θέλουν να τρέφονται υγιεινά. Θα δυσκολέψει τους εντελώς άσχετους αφού σε κάποια κεφάλαια αγγίζει τα όρια του επιστημονικού συγγράμματος Επιστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούλιος 28, 2014 #1615 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=8A7woRoVwyM]The Giants of Iceland - YouTube[/ame]Rawr like a beast!@12:40 --> Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 28, 2014 #1616 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=nhky9RGjzwc]Crazy Women's Arm Wrestling - Georgia vs Ukraine - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 22, 2014 #1617 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 Είναι απαραίτητη η καρδιολογική εκτίμηση πριν από τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Αύγουστος 26, 2014 #1618 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Όσοι βρίσκετε ενδιαφέρων την αντίδραση ορισμένων τροφών στον οργανισμό και γενικότερα την διατροφή αυτά τα δυο βιβλία (εν ολίγοις)εξηγούν πολύ ωραία τον ρόλο των κορεσμένων λιπαρών και της συνέπειες των υδατανθράκων στον οργανισμό(βλέπε γλουτενη,γλυκόζη/φρουκτόζη κλπ) καταρρίπτουν αρχαίους διατροφικούς μύθους που έχουμε υιοθετήσει όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και Ευρώπη.Πραγματικά πολύ ωραία βιβλία και τα δυο,το πρώτο επικεντρώνεται στον εγκέφαλο το άλλο γενικά.[ame=http://www.amazon.com/Grain-Brain-Surprising-Sugar-Your-Killers/dp/031623480X]Grain Brain: The Surprising Truth about Wheat, Carbs, and Sugar--Your Brain's Silent Killers: David Perlmutter, Kristin Loberg: 9780316234801: Amazon.com: Books[/ame][ame=http://www.amazon.com/The-Big-Fat-Surprise-Healthy/dp/1451624425]The Big Fat Surprise: Why Butter, Meat and Cheese Belong in a Healthy Diet: Nina Teicholz: 9781451624427: Amazon.com: Books[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Αύγουστος 28, 2014 #1619 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 [MENTION=18621]digitaltiger[/MENTION]: +++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 28, 2014 #1620 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 Δεν ξερω πως και γιατι, αλλα η Whey μου χαλασε. Ενω την ειχα σε ντουλαπι, ξηρο κλπ κλπ, σβολιασε και μυριζει. Εχω δοκιμασει αρκετες. Για προτεινετε. Χρημα μεχρι 40 για 1.5 kg το δινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts