jiohkor3 Απρίλιος 25, 2014 #1441 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2014 Νέο pb σε squats, 115kg! Μονο 2 reps όμως στο τρίτο δε κατάφερα να σηκωθώ.ωραιος, με ζώνη ή χωρίς; μιλάμε για ATG έτσι; 110 έχω βγάλει 1 επανάληψη χωρίς ζώνη. Με ζώνη 5 reps στα 100,με περνας αλλα ειμαι κοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 25, 2014 #1442 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2014 Αν δεν περναει παρραλληλο, δεν ειναι rep. btw, [MENTION=23]DJD[/MENTION] υποθετω front squat ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Απρίλιος 25, 2014 #1443 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2014 Μονο εγώ αντιπαθω τα squats?? Προτιμώ τις προβολές!! Άσχετο, 5αρι energizer 24:21... Αν εκανα πιο οργανωμένα προπόνηση τώρα θα έπαιζα στο 22... Ειδωμεν, 9αρι στο Πέραμα τη Κυριακή!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 25, 2014 #1444 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2014 ωραιος, με ζώνη ή χωρίς; μιλάμε για ATG έτσι; 110 έχω βγάλει 1 επανάληψη χωρίς ζώνη. Με ζώνη 5 reps στα 100,με περνας αλλα ειμαι κοντα Ναι full rep, ζώνη δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Αν δεν περναει παρραλληλο, δεν ειναι rep. btw, [MENTION=23]DJD[/MENTION] υποθετω front squat ε ? Back squat, στα μπροστά θέλω πολύ δουλειά ακόμα, δε μπορώ να κάτσω σωστά για να σηκώσω μεγάλο βάρος.. flexibility sucks Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 26, 2014 #1445 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 Σήμερα σε ένα γυμναστηριο στην Γλυφαδα, είχαν καλέσει τον Ilya Ilyin για να δείξει τεχνική και να κανει μερικές ασκήσεις. Φοβερός άνθρωπος, χαβαλές και με απίστευτη τεχνική. Έκανε ένα αρασε στα 180 και ένα εμπολε ζετε στα 210. Απίστευτο το ποσο ευκολα τα έφερνε στον ώμο. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 26, 2014 #1446 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 τι να πει ο πιτσιρικας μωρε με 2 στα 2 χρυσα τα παντα ολα. Ερχεται και ο klokov αλλο γατακι[ame]www.youtube.com/watch?v=tDVNM9Yto7E[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάϊος 1, 2014 #1447 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 Ένα πολύ ενδιαφέρον αν και μακροσκελές άρθρο σχετικά με το μυϊκό πιάσιμο και το αν αυτό είναι σημάδι μυϊκής αναδόμησης και ανάπτυξης.Μυϊκό “Πιάσιμο”: Ένδειξη αποτελεσματικής προπόνησης; • xBody.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 4, 2014 #1448 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 Υπάρχει κάποιο online "οργανο" που βλέπεις φυσιολογικούς παλμούς που πρέπει να έχεις ανάλογα με την ηλικία, εκγύμναση ή όχι, τύπο άσκησης (αερόβια, αναερόβια) κτλ κτλ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 4, 2014 #1449 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 Υπάρχει κάποιο online "οργανο" που βλέπεις φυσιολογικούς παλμούς που πρέπει να έχεις ανάλογα με την ηλικία, εκγύμναση ή όχι, τύπο άσκησης (αερόβια, αναερόβια) κτλ κτλ;Δεν υπαρχει κατι ακριβες με τετοιο τροπο περα απο εργομετρηση.Χοντρικα υπολογιζεις τους μεγιστους παλμους σου με ενα τυπο νομιζω 230 μειον την ηλικια σου και απο εκει τις αεροβιες αναεροβιες ζωνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 6, 2014 #1450 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Αλλαγή γυμναστηρίου. Σήμερα 1μιση ωρα προπόνηση αρσεων με Βαλεριο Λεωνιδη. Ο τύπος είναι απίστευτος... Προπονηταρας και χαβαλές. Λιώσαμε.... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 7, 2014 #1451 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Στο prozis.com , εχουν 15% σταπανταολα μεχρι τις 10 Μαιου. Στο τσεκαουτ βαλτε promo code: SPECIAL-WEEK-15 και κλικ στο Αpply. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 7, 2014 #1452 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Στο prozis.com , εχουν 15% σταπανταολα μεχρι τις 10 Μαιου. Στο τσεκαουτ βαλτε promo code: SPECIAL-WEEK-15 και κλικ στο Αpply.Αν δεν ήταν τα μισά out of stock κάτι θα έλεγε.Τώρα myprotein ξανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 7, 2014 #1453 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Εχει 3-4 μερες που υπαρχει το offer, αλλα σημερα μου το ειπαν. Πηρα της Reflex, την Microwhey σε βανιλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 7, 2014 #1454 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Οι τιμές είναι λίγο για τον μπέος ή μου φαίνεται?Εγώ αγοράζω από 2 Ιρλανδικά σάιτ αλλά την έκπληξη την μου την έκανε το bodybuilding.com Store. Ήταν φτηνότερο σε όλα ακόμα και με τα μεταφορικά.Ρίχτε μια ματιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Μάϊος 7, 2014 #1455 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Myprotein και έχω βρει την ησυχια μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 7, 2014 #1456 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Για παραγγελιες ανω των 70κατι που εχει δωρεαν μεταφικα, εχεις "κερδος" απο 5€ κ πανω. Plus εχει μεγαλυτερη ποικιλια και next day delivery. Δεν εχω ψαχτει γενικα με Online μαγαζια τετοιου τυπου, οποτε σιγουρα θα υπαρχουν κ αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 10, 2014 #1457 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 Γνωρίζει κάνεις αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα? (Massage Therapy School in Florida - Center for Neurosomatic Studies)[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2sNPxQt2X_Y]Methods for Stronger Posture (w/ Guest Randy Clarke NST) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 10, 2014 #1458 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 Οι τιμές είναι λίγο για τον μπέος ή μου φαίνεται?Εγώ αγοράζω από 2 Ιρλανδικά σάιτ αλλά την έκπληξη την μου την έκανε το bodybuilding.com Store. Ήταν φτηνότερο σε όλα ακόμα και με τα μεταφορικά.Ρίχτε μια ματιάΤελωνείο γαρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 10, 2014 #1459 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 Δεν παίζει τελωνείο, απο Άμστερνταμ αποστελονταιSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 10, 2014 #1460 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 Δεν παίζει τελωνείο, απο Άμστερνταμ αποστελονταιSent from my Galaxy Nexus using TapatalkΚάπου έχει πάρει το μάτι μου ότι έχει απόθηκη και στο Άμστερνταμ αλλά δεν το έχω προσπαθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts