Jump to content



Γυμναστηριο και χημειες


giorgos_cupra

Recommended Posts

Για πρώτη φορά έκανα 5reps 140kg deadlifts (μετά από 4min burpees intervals). Οι προπονητές νόμιζαν ότι έκανα πλάκα όταν τους είπα ότι θα τα σηκώσω. Μετά τα 5reps με κοίταγαν σαν εξωγήινο :hehe: Ο τύπος που τα σήκωσε σφιγμένος πριν από μένα ήταν 110κιλά, εγώ είμαι 78. Πλάκα είχε.

Κατά αρχάς συγχαρητήρια. Ελπίζω να συνεχίσεις την συγκεκριμένη άσκηση με πρόγραμμα αυτή τη φορά και όχι τύπου τα σηκώνω δεν τα σηκώνεις που οδηγούν σε σοβαρούς τραυματισμούς.

Με δεδομένο την στοχευόμενη προπόνηση σου στο κάτω τμήμα του σώματος και την δική του διασπορά δεν έχετε την απόσταση που νομίζεις στο σωματικό βάρος. Θέλω να πω για την συγκεκριμένη άσκηση και ο "αντίπαλος" το ίδιο βάρος μυών με σένα χρησιμοποίησε

Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο το κορμί. Επιδόσεις έχει καλές.

Ε όχι και δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο! Έχει ώμους σαν μπάλες ποδοσφαίρου και εμφανείς άνω θωρακικούς. Άσε που τα χέρια της υπάρχουν άνδρες που τα έχουν για πόδια. : P

Τεσπα είναι επαγγελματίας και δυστυχώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

Link to comment
Share on other sites

15 χιλιομετράκια σήμερα στο Σ.Ε.Φ. στον 27ο Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας!

Σε 1:25-33, περιμένουμε αποτελέσματα, που για τη φυσική μου κατάσταση αυτή

τη περίοδο καθ'ότι φαντάρος είναι πολύ καλή επίδοση!

Y.Γ, όσο για την κυριά που αναφέρεστε, γυναίκα με τέτοια μυικότητα και χωρίς χυμούς δύσκολα βλέπεις!!

Έγινε επεξεργασία από Tomahawk
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=18621]digitaltiger[/MENTION]

Περυσι ειχα παει συνολικά σε καμια 20αρια προπονησεις. Φέτος απο τις 7 Ιανουαρίου κ μετα αρχισα 4 φορες την εβδομάδα και παράλληλα εκοψα το τσιγάρο . Απο μεσα Μαΐου κ μετα αρχισα να κανω καποιες μερες και διπλές προπονησεις. Παντα αφηνωντας την Τεταρτη και το Σάββατο η ολοκληρο το Σαββ/κο για ξεκούραση.

Φωτογραφίες δεν θα βαλω ποτε γιατι δεν μου αρεσει. Ασε που η διαφορά δεν ειναι εμφανης. Λογω απωλιας κιλων (- 102) εχω σε μπρατσα, ποδια κ κοιλια δέρμα που περισευει το οποίο οτι κ να κανω, δεν πρόκειται να φύγει. Απλα εχω παρατηρήσει οτι εχει μειωθει το περισσιο δερμα κ εχει φουσκωσει λιγακι παρακατω εσωτερικά. Το ιδιο σε γαμπες, κωλομερια και κοιλια...

Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...

Link to comment
Share on other sites

Τελειωσα της Gaspari, την MyoFusion. Δεν μπορώ να πω οτι ειμαι πληρως ικανοποιημενος. Παραγγειλα της QNT την Delicious Whey σε σοκολάτα. Εχω ακούσει τα καλύτερα για αυτην απο αρκετους Personal trainers απο διάφορα γυμναστήρια. Ειδωμεν...

Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

They found that those receiving vitamin E had a 17 percent greater risk of prostate cancer. In response to the study, Steven Nissen, chairman of cardiology at the Cleveland Clinic, said, "The concept of multivitamins was sold to Americans by an eager nutraceutical industry to generate profits. There was never any scientific data supporting their usage."

The Vitamin Myth: Why We Think We Need Supplements - Paul Offit - The Atlantic

Link to comment
Share on other sites

εδώ και 2 εβδομάδες ξεκίνησα superset, τις πρώτες μέρες ήταν πολύ μανίκι αλλά μετά κομπλέ. και τώρα προσπαθώ να αυξάνω κιλά όσο μπορώ

BTW τσίμπησα και αυτό εδώ MINERAL LIGHT 333 gr (INKO) | Intra Workout

κάνει τρομερή δουλειά

Link to comment
Share on other sites

Eθισμός στη ζάχαρη και στο fast food: Άλλοθι ή πραγματικότητα;

Τι μπορείτε να κρατήσετε ως συμπέρασμα;

Η χρήση της λέξης “εθισμός” είναι συνήθως μη επιστημονική και δεν λαμβάνει υπ’ όψιν τον ορισμό που βασίζεται σε επιστημονικά κριτήρια.

Τα τρόφιμα δεν έχουν εξαρτησιογόνο δράση. Τα τσιγάρα έχουν.

Η ζάχαρη είναι ένας υδατάνθρακας, και ανάλογα με τη ποσότητα που μπαίνει στο σώμα σας μπορεί να είναι χρήσιμη, ή βλαβερή σε μακροχρόνια βάση. Αυτό σε γενικές γραμμές ισχύει και για το νερό, ή για οποιαδήποτε ουσία μπαίνει στο σώμα σας.

Το ότι μας αρέσει ένα γλυκό δεν σημαίνει πως είμαστε εθισμένοι σε αυτό. Αν σας αρέσει πολύ το σεξ, δεν είστε εθισμένοι στο σεξ, απλά σας αρέσει το σεξ. Αν σας αρέσουν πολύ τα γλυκά δεν είστε εθισμένοι, απλά σας αρέσουν πολύ τα γλυκά.

Ένα φαγητό μπορεί να μας θυμίζει αγαπημένα μας πρόσωπα, ή την παιδική μας ηλικία. Το φαγητό έχει συναισθηματική αξία για πολλούς ανθρώπους, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να προκαλέσει εθισμό.

Μπορείτε να χάσετε λίπος χωρίς να φοβάστε κανένα απολύτως φαγητό, τρώγοντας ζάχαρη και άλλους υδατάνθρακες, ακόμα και junk food σποραδικά.

Με το να φοβάστε και να δαιμονοποιείτε κατηγορίες φαγητών στο μυαλό σας, το μόνο που καταφέρνετε είναι να τα κάνετε πιο επιθυμητά.

Το να έχετε αγαπημένα φαγητά, μεταξύ των οποίων και γλυκά, είναι κάτι πολύ ανθρώπινο.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως διάφορες έρευνες ( πχ Evidence for sugar addiction: Behavioral and neurochemical effects of intermittent, excessive sugar intake) έχουν δείξει ότι η ζάχαρη σε μεγάλες ποσότητες λειτουργεί όπως και τα ναρκωτικά, εθιστικά. Το πρόβλημα για μένα είναι η τροφική πυραμίδα και το πως παρουσιάζεται, δε μπορούν να σου λένε να ξεκινάς την μέρα με ένα μπολ ζάχαρη (αυτό ουσιαστικά είναι τα kellogs) και ψωμιά.

Δύο ενδιαφέρον βίντεο πάνω στη ζάχαρη.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=M7Djf8AkU6g]The New Science of Sugar Addiction - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM]Sugar: The Bitter Truth - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.