ΓιαγκΤ Οκτώβριος 22, 2013 #1141 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Η ύπαρξη λιποδιαλυτών είναι μύθος.Το μόνο συστατικό που αυξάνει τον μεταβολισμό μέσω διέγερσης του συμπαθητικού συστήματος είναι η καψαϊκίνη. Περίπου 10 γρ πιπεριάς αυξάνει κατά 50 θερμίδες τις καύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 22, 2013 #1142 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Ααααχ αυτα τα burpees... Βαλε λιγα carbs. πχ το πρωι μια χουφτιτσα All bran δημητριακα. Νομιζω θα σου δωσουν λιγη παραπανω ενεργεια. Επισης κατα την προπονηση εχε ενα ισοτονικο. Οχι απο τις ετοιμες μπουρδες . Σκονιτσα κ νερακι. Βοηθαει απιστευτα !σκονιτσα? που θα την βρω ? more info please Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 22, 2013 #1143 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Εγω χρησιμοποιω το παρακατω. (Καλες γευσεις: πορτοκαλι, μηλο και καπως το bitter lemon)ISODRINX 525gr (ENDURO) | Intra Workout Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 22, 2013 #1144 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Enduro? Σιγά μην είναι και Motard Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Οκτώβριος 22, 2013 #1145 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Για τα σπιτικά ισοτονικά γνωρίζει κάποιος?π.χ [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ETb-RV-Z1i4]Σπιτικό ισοτονικό ποτό! - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 22, 2013 #1146 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Enduro?Σιγά μην είναι και Motard Ετσι λεγεται ρε συ... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Οκτώβριος 22, 2013 #1147 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Τελικά κρεατινη και ένας δυνατός καφές πριν την προπόνηση και νομίζω θα είμαι κομπλέ....Αγόρασα της dynamize από musclebody.gr την έχει δοκιμάσει κανείς?Ωραίο μαγαζάκι ελληνικό και μάλλον θα σταματήσω τον prozis...Sent from my LG-P990 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 22, 2013 #1148 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Εχει διαφορά στην τιμή; απο προϊόντα γενικα εχει ποικιλία; Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 22, 2013 #1149 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Τελικά κρεατινη και ένας δυνατός καφές πριν την προπόνηση και νομίζω θα είμαι κομπλέ....Αγόρασα της dynamize από musclebody.gr την έχει δοκιμάσει κανείς? Ωραίο μαγαζάκι ελληνικό και μάλλον θα σταματήσω τον prozis... Sent from my LG-P990 using Tapatalk HD Εχε την EFX krealkalyn στα υποψιν για την επομενη φορα που θα παρεις, η συσκευασια με τα 240 caps σου βγαινει περιπου 10 ευρω τον μηνα, φαε και καμια μπανανα δεν θα παθεις τιποτα Οταν εχεις πιασει "ταβανι" στα κιλα που μπορεις να σηκωσεις, τοτε επιβαλεται η χρηση μια καλης κρεατινης. Συνηθως προτεινονται οι μονουδρικες γιατι ειναι οι πιο παλιες και οι πιο δοκιμασμενες, εγω ομως οταν αποφασισα να παρω ΔΕΝ ηθελα να κραταω υγρα οποτε το εψαξα λιγο παραπανω και πηρα την krealkalyn της EFX. Εδωσα προσφατα μισο μπουκαλι σε ενα φιλο μου και τα ειδε ολα, εβγαλε ολο το προγραμμα τις βδομαδας με +3 επαναληψεις και +5 κιλα απο αυτα που ειχε συνηθισει, ακομα τριβει τα ματια του Η δοσολογια ητανε η προτεινομενη με βαση τo βαρος του, δηλαδη 1 καψουλα (1.5g ) πριν την προπονηση και αλλη μια αμεσως μετα. Τις ημερες που δεν πηγαινε γυμναστηριο επαιρνε και τις 2 μαζι με το πρωινο του, ουτε "φορτωμα" ουτε τιποτα Ενδεικτικα αναφερω οτι το 1 κιλο ωμου βοειου κρεατος περιεχει λιγοτερο απο 5 γραμμαρια κρεατινης. Οποτε πολυ καλη-τελεια διατροφη χωρις συμπληρωματα πολυ απλα δεν γινεται ! Εκτος αμα εχει ο μπαμπας καφετερια στο Κωλονακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 24, 2013 #1150 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Χτες είχε γενέθλια ο προπονητής μας. Μας έβαλε εορταστικό WOD; το Filthy 50... 50 Box jump @ 60cm 50 Jumping pull-ups 50 Kettlebell swings @ 20Kgs 50m Lunges με 20 Kgs βαρος 50 Knees to elbows 50 Push press @ 43Kgs 50 Back extensions 50 Wall ball shots @ 9 Kgs 50 Burpees 50 Double unders Μόλις τελειωσα, δεν μπορουσα να μιλησω για 5΄και ειμουν τοσο μουσκεμα, λες και βγηκα απο θαλασσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 24, 2013 #1151 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 πω σας εσκισε!εμεις εχθες καναμε με γυναικα.1minute box jump 70cm1minute burpees1minute wall ball 5kg1minute swings 10kgx3 φορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Οκτώβριος 24, 2013 #1152 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 best postworkout του άνεργου-ανέργου: γάλα με cadbury :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 24, 2013 #1153 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Για πρώτη φορά έκανα 5reps 140kg deadlifts (μετά από 4min burpees intervals). Οι προπονητές νόμιζαν ότι έκανα πλάκα όταν τους είπα ότι θα τα σηκώσω. Μετά τα 5reps με κοίταγαν σαν εξωγήινο Ο τύπος που τα σήκωσε σφιγμένος πριν από μένα ήταν 110κιλά, εγώ είμαι 78. Πλάκα είχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 24, 2013 #1154 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Αρα τα 150-160 τα εχεις. Σημερα ειχαμε ωραια προπόνηση. Για 15 λεπτα μετραμε σετ από τα παρακατω στα 50Kgs:-power clean-front squat-push press-back squat-jerk clean. Καταφερα 46.Μετα ειχαμε Strengh σε back squats όπου εκανα μεχρι και 125Kgs 3 φόρες, ξεκινώντας 5αρες απο τα 70.Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 26, 2013 #1155 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 Κοτοπουλάκι φρέσκα φρούτα και λαχανικά : PΆσκηση | Crossfit video: Προπονήσεις για προχωρημένους Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 26, 2013 #1156 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 Ενέσεις δεν βαράει γιατί ξερω προσωπικα τον προπονητή της. Οτι παίρνει ενα σωρό σκονες κ βοηθηματα ναι... Ακομα κ εγω εχω 2 διαφορετικές πρωτεινες, ενα νιτρικο/κρεατινη και εξτρα αμινοξέα, τα οποία ΔΕΝ μπορεις να τα εκλάβεις απο τροφες χωρις εξτρα λιπος/υδατάνθρακες η αλλα. Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 26, 2013 #1157 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 Ενέσεις δεν βαράει γιατί ξερω προσωπικα τον προπονητή της. Οτι παίρνει ενα σωρό σκονες κ βοηθηματα ναι... Ακομα κ εγω εχω 2 διαφορετικές πρωτεινες, ενα νιτρικο/κρεατινη και εξτρα αμινοξέα, τα οποία ΔΕΝ μπορεις να τα εκλάβεις απο τροφες χωρις εξτρα λιπος/υδατάνθρακες η αλλα. Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...Πρωτεΐνη ≠ νιτρικό ≠ κρεατίνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 26, 2013 #1158 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 Αη νο αντερσταντ... Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 26, 2013 #1159 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 Ενέσεις δεν βαράει γιατί ξερω προσωπικα τον προπονητή της. Οτι παίρνει ενα σωρό σκονες κ βοηθηματα ναι... Ακομα κ εγω εχω 2 διαφορετικές πρωτεινες, ενα νιτρικο/κρεατινη και εξτρα αμινοξέα, τα οποία ΔΕΝ μπορεις να τα εκλάβεις απο τροφες χωρις εξτρα λιπος/υδατάνθρακες η αλλα. Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...Δεν φτιάχνετε αυτό το μυϊκό σύστημα με σκόνες ρε Γιάννη. : / Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 26, 2013 #1160 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 Γράψε άκυρο, νόμιζα ότι λες ότι το νιτρικό/κρεατίνη είναι πρωτεΐνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts