YDinopoulos Σεπτέμβριος 26, 2013 #1061 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Ρε συ, 8 μηνες κανω σε συνολο ενα 12-14 μηνες σε ολη την ζωη μου...χα χα χα Δεν εχω τπτ πλαταρες οπως αλλοι. Και φυσικα δεν προτιθεμαι να κανω ελξεις οπως στα wod μας, αλλα απλες κοινες θνητες () για ενδυναμωση, γιατι στα χερια θελω δουλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Σεπτέμβριος 26, 2013 #1062 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσω μονόζυγο κάσας αντί για κάτι τέτοιο;Iron Gym LTA1151-2 | Skroutz.grΔεν εμπνέουν εμπιστοσύνη αυτά. Αν σκάσεις κάτω μπορείς να πάθεις ζημιά (σκέψου να σκάσεις με τα γόνατα...). Επίσης, δεν δίνουν εύρος έλξης με ανοικτή λαβή. Αν είσαι και ψηλός τότε είναι τελείως άβολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Σεπτέμβριος 26, 2013 #1063 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Αν σκάσεις κάτω μπορείς να πάθεις ζημιά (σκέψου να σκάσεις με τα γόνατα...)Παθώς και μαθώς πριν απο αρκετά χρόνια όταν κόπηκε το πλαϊνό λάστιχο πάνω απο τις βιδωτές βάσεις. Προσοχή με τη σταθερότητα της μπάρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Σεπτέμβριος 26, 2013 #1064 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη αυτά. Αν σκάσεις κάτω μπορείς να πάθεις ζημιά (σκέψου να σκάσεις με τα γόνατα...). Επίσης, δεν δίνουν εύρος έλξης με ανοικτή λαβή. Αν είσαι και ψηλός τότε είναι τελείως άβολα.Πες επισης οτι αναλογα σε ποια θέση είναι το κεφάλι σου οταν κανεις μονόζυγο καιπου θα σκάσει αμα σπάσει χτυπα ξυλο. Κατευθειαν στα σαγονια και θα σου σπασει τα δοντια.ΜΑΚΡΥΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 27, 2013 #1065 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Εφιάλτες θα με κάνετε ρε να βλέπω βραδιάτικα! Βρήκα ένα παλιό κλασικό μονόζυγο κασας, θα πάρω αυτό επάνω.. Ελπίζω να είναι Οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Σεπτέμβριος 27, 2013 #1066 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 σκεφτόμουν την κασα όταν ημουν και γω μικρότερος οτι θα χαλασει το ξυλο κτλπ.έχει ηδη μπει 10 εκατοστά στο ξύλο βάλε και ένα βάψιμο που έφαγε απο πάνω κτλπ δε φαινεται τίποτα με σηκώνει με ρουχα καμια 80αρια κιλά εύκολα και βαστάει ακομη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Σεπτέμβριος 27, 2013 #1067 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 (edited) στο crossfit οι ελξεις καλως κακώς γίνονται με αυτο τον τρόπο (ουτε εμενα μου αρεσουν ετσι) Τρελη μουφα γιατι? συνδιαζεις 2 ασκησεις και δουλεύεις πολλές μυικές ομάδες ταυτόχρονα. Τρελη μουφα για μενα , οχι για μια κοπελα που μπορει να εχει αλλους στοχους. Ο λογος ειναι οτι επειδη η μεση + ποδια μπορουνε να αντεξουνε υπερδιπλασιο φορτιο απο οτι οι ωμοι, θα γυμναζω τους ωμους και στα ποδια + μεση απλα θα κανω ζεσταμα. Οσοι κανουνε χωριστα στρατιωτικες πιεσεις ορθιος και ημικαθισματα καταλαβαινουν ποσο μεγαλη ειναι η διαφορα στα κιλα που μπορεις να βαλεις. (Ασε που εγω προσωπικα κανω τις πιεσεις πλεον καθιστος, γιατι δεν κλειδωνα σωστα τη μεση και οταν το κανεις αυτο με 6αρες επαναληψεις η μεση χαροπαλευει ) Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 27, 2013 από Γιωργος_Μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Σεπτέμβριος 27, 2013 #1068 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Πάντως στο crossfit απο τι βλέπω πρέπει να είσαι 100% υγιείς,κάποιος με θέματα στην μέση η σε κλειδώσεις η οτιδήποτε θα τα βρει σκούρα εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Σεπτέμβριος 27, 2013 #1069 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 εγω εχω μονοζυγο απο τα jumbo εδω και 1.5 χρόνο και δεν έχει παθει τίποτα.Προσφατα το εβγαλα κιολας γιατί βαψαμε το σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Σεπτέμβριος 27, 2013 #1070 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Το ίδιο έπαθε και μένα,εχει κάνει βαθούλωμα η κάσα...Αλλά έφτανα με τα βάρη 95-100 οταν το έπαθε.80 το πολυ 90 αμα εχεις καλή κασα...Ανοιχτή λαβή πολύ δύσκολα ουτε εμένα βολεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Σεπτέμβριος 27, 2013 #1071 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_qBkx0M1Guw&feature=share&list=UUuWsua1_gQ0inbBTqxmYuIQ]Missing out if you don't use steroids and other drugs!? Frank Yang interviews Jerry (Bios3Training) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 27, 2013 #1072 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Σήμερα ειμουν μονος στο box και με ειχε πριβε ο coach. Strengh ειχαμε deadlifts (max 112.5kgs πηγα) και wod 5 γυρους ο καθένας με time cap 15λεπτα :- 10 power clean στα 40kgs. - 5 burpees - 3 pushups Με μαμησε με τα power clean. Μου εβαλε λιγα κιλα, αλλα ηθελε τελεια τεχνικη με αποτελεσμα σε καθε γυρο να εχω 2-3 ακυρα. Τελειωσα καπου 13:45Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 28, 2013 #1073 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Αγοράζεις μέχρι και 50% λιγότερη πρωτεΐνη απ’ ότι νομίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 28, 2013 #1074 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Α, πολυ ωραια...Και αυτη που εχω τωρα ειναι η Myofusion και μου αρεσει πολυ...Σκ@τουλες... Επομενη αγορα ειτε QNT Whey, ή Progenex Recovery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Σεπτέμβριος 28, 2013 #1075 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 :: WHEYPRO, 100% Ελληνική Πρωτεΐνη Wheypro 100% Greek Whey Protein ::Εχει ξανά αναφερθεί εδω,άγευστη βέβαια αλλά μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 28, 2013 #1076 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Γιατί ποιος την έχει ελέγξει; Ποιος τους απαγορεύει να ισχυρισθούν 40 γρ καθαρής πρωτεΐνης σε κάθε δόση των 30 γρ. : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Σεπτέμβριος 28, 2013 #1077 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 (edited) 24γρ ανα δόση των 30γρ λενε...Λογικά ακούγονται τα ποσά,μπορεί να είναι και ετσι όπως τα λες,δεν γνωρίζω.Εχουν καποιες πιστοποιησεις εδω πάντως στην καρτέλα ποιότητα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 28, 2013 από digitaltiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 29, 2013 #1078 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 Εγώ αγοράζω από τη λαϊκή 1 - 2 καρτέλες αυγά, τα βράζω και είμαι σίγουρος : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Σεπτέμβριος 29, 2013 #1079 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 :: WHEYPRO, 100% Ελληνική Πρωτεΐνη Wheypro 100% Greek Whey Protein ::Εχει ξανά αναφερθεί εδω,άγευστη βέβαια αλλά μια χαρά.Το πιο σημαντικό δεν είναι το ποσοστό πρωτεΐνης (είναι και αυτό βέβαια) αλλά η μορφή. Αυτή εδώ είναι "Συμπυκνωμένη πρωτεΐνη", πράγμα που σημαίνει πολύ μέτρια απορρόφηση. Επίσης για συμπύκνωμα, τη βρίσκω ακριβή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Σεπτέμβριος 29, 2013 #1080 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 Αγγελίες έμμεσες δεν επιτρέπονται, κι ιδιαίτερα εκτός των πωλήσεων, κι ιδιαίτερα με προϊοντα που δεν ασχολούμαστε. Δεν το βάζω στις πωλήσεις γιατι ακόμα δεν ξέρω που και ποτε θα μετακομίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts