Γιωργος_Μ Σεπτέμβριος 20, 2013 #1001 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 Ενημερωσε και το παιδι που του εβαλε τη φωτο χωρις να τον ρωτησει, να τον στιψει σαν λεμονι με τετοια δικεφαλα που εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Σεπτέμβριος 20, 2013 #1002 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 (edited) Ωραιος ο φιλος σου απο το joe weider, το δικο σου μαλλακι ειναι ακομα ξανθο ή το εκανες ανταυγειες ? Οι απο πανω μην ειστε τοσο χαιβανια και ψαρωνετε με οτι σας πασαρει ο καθε βλακακος στο internet, 5 φορες χεσιμο την ημερα ΔΕΝ υφισταται ουτε ξυπναει καποιος 6 η ωρα το πρωι για τρεξιμο οταν τον βλεπεις απο το steam να παιζει black ops 2 μεχρι και τις 3 τα ξημερωματα. μπρρρρτ ζωα Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια,άντε στο ΠΡΟ-ΠΟ σου τώρα. Πως γίνεται να με έχεις στο steam ένώ δεν σε έχω πλέον friend εδώ και ένα αρκετό διάστημα,plus πίσω από ένα keyboard καλά τα λες. Γυμναζόμουν στο πρώην Joe Weider Ηλιουπόλεως,επίσης πηγαίνω Wing Chun στον Άγιο Δημήτριο απέναντι από την αντιπροσωπεία Toyota. Ντόπιος είσαι και τα ξέρεις τα μέρη, έλα να σε κεράσω κάτι εάν θέλεις. Το οτι παίζω Black Ops 2 μέχρι τις 03:00 , ορισμένες φορές, αυτομάτως με κάνει και ψεύτη? Επειδή παίζω games?? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ? Έχουμε μιλήσει ουκ ολίγες φορές στο τηλέφωνο και μέσω steam , τώρα τι κόλλημα έχεις φάει δεν ξέρω. Σου αρέσω ? Πες το ανοικτά αλλά sorry είμαι παντρεμένος. Έχεις θέμα μικρέ, φρόντισε να το λύσεις μόνος σου γιατί το χοντραίνεις και θα διευθετηθεί διαφορετικά το θέμα μας γιατί πίσω από την ανωνυμία σου καλά κρύβεσαι, τουλάχιστον εγώ έχω τα κότσια να βάζω και πραγματικές φωτογραφίες αλλά και να δίνω τοποθεσίες στις οποίες με βρίσκει ο οποιοσδήποτε Y.Γ. Όποιος θέλει να γυμναστεί μαζι μου , τότε pm και συναντιόμαστε στα πρώην Joe Weider Ηλιοπούλεως. Υ.Γ Θα ανεβάσω και μία φωτό στην οποία θα σε κράζω στεγνά για να σιωπήσεις και να χωθείς σε καμιά τρύπα και μόνο που σου απαντάω σου δίνω νόημα, σκώληκα ΄ Υ.Γ. Όντως ενημερώστε με στο FB να με στίψω μόνος μου, δεν πάτε καλά εδώ μέσα μερικοί μερικοί @ Γιώργος Μ Υ.Γ. Το ποιος είναι ζώο, απλά κοιτάξου στον καθρέφτη σου και θα καταλάβεις επίσης σε ευχαριστώ για το πόσες φορές ξέρεις ότι Χ*ΖΩ , ξέρω ότι ήσουν Κ*ΛΟΣ αλλά δεν ήξερα ότι ήσουν ο δικός μου!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 20, 2013 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 20, 2013 #1003 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 * nerd rage * μπλα μπλα * nerd rage * ΜΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ μπλα μπλα Υ.Γ μπλα μπλαΤι εγινε φιδεμπορα ? στην τCYTA ειμαστε ? στην τCYTA ? Μιαπουταναφεραμε και αρχιδιαλογου τωρα που μετακομισατε στους αμπελοκηπους σε ποιον οροφο πρεπει να ανεβω για να σε βρω ? Θα ορκιζομουνα παντως πως οταν δουλευες στο Hilton εισουνα πιο Ξανθος και πιο γεματος. Οσο για το προ-πο σκεφτομαι σοβαρα να μιλησω με την διευθυνση κρατικων λαχειων και να τους πω να ζωγραφισουνε τιποτα φιδακια την επομενη τριτη πανω στους λαχνους, μπας και ανεβουν οι πωλησεις .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 20, 2013 #1004 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2013 O Typhonios είναι πλέον μόνιμα αποκλεισμένος από αυτό το θέμα, οπότε μην αναφέρεστε σε αυτόν επειδή δεν πρόκειται να σας απαντήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 21, 2013 #1005 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τρωγεστε αλλα τεσπα...Ξεκινησα κι εγω γυμναστηριο εδω και 3 βδομαδες.Πηγαινω 2-3 φορες τη βδομαδα.Ειναι η πρωτη φορα ever που παω (δεν ειμαι για γυμναστηρια αλλα για σουβλατζιδικα αλλα στο uk εχει μονο τα πρωτα) αλλα πραγματικα πιστευω με βοηθαει πολυ.Η ερωτησεις που εχω ειναι οι εξης:1. ποσες φορες την εβδομαδα ειναι το βελτιστο;2. τι βοηθαει πιο πολυ στην απωλεια βαρους και κατα προτιμηση λιπους;3. τι διαφορα εχουν (στην πραξη) τα ελευθερα βαρη απο τα μηχανηματα με βαρη;Ο τροπος φυσικα που εχω ξεκινησει βαρη ειναι απο χαμηλα σε υψηλα εως να μην μπορω να κανω αλλες επαναληψεις, δεν ξερω αν ειναι σωστο/λαθος.Δεν μου ειναι ευκολο να διαβασω το bodybuilding.com/gr etc. γιατι το 90% ειναι απο τυπους με τον αντιθετο σωματοτυπο απο εμενα. Δεν θελω να παρω ογκο, θελω να μετατρεψω το λιπος σε μυς και να χασω 10-15 κιλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 21, 2013 #1006 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 Δεν θελω να παρω ογκο, θελω να μετατρεψω το λιπος σε μυς Χημικος εισαι τρομαρα σου, γινεται να κανεις το νερο κρασι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Σεπτέμβριος 21, 2013 #1007 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 Χημικος εισαι τρομαρα σου, γινεται να κανεις το νερο κρασι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Σεπτέμβριος 21, 2013 #1008 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 Η ερωτησεις που εχω ειναι οι εξης:1. ποσες φορες την εβδομαδα ειναι το βελτιστο;2. τι βοηθαει πιο πολυ στην απωλεια βαρους και κατα προτιμηση λιπους;3. τι διαφορα εχουν (στην πραξη) τα ελευθερα βαρη απο τα μηχανηματα με βαρη;.1.Θα πηγαινεις όσο πιο συχνα μπορεις. με 5 καθημερινές φτιάχνεις και επαγγελματικό προγραμμα.1μερα ποδια 1μερα πλατη 1μερα στηθος 1μερα χερια κτλπ κτλπ 2.Απώλεια λίπους θα έχεις με τον καιρο και με σωστή διατροφή.Απλά δε θα κάνεις 6 επαναλήψεις πολλά κιλα, θα εστιασεις μέτρια κιλα αρκετές επαναλήψεις. Τα κιλά και τις επαναλήψεις θα τα βρεις εσυ στο σωμα σου και τη δυναμη σου σιγα σιγα θελει υπομονή.Προσπάθησε να βγάζεις στα μηχανήματα 15 επαναλήψεις και να κουράζεσαι-πονάς στις τελευταίες 1-2 επαναλήψεις3.τα ελεύθερα βάζουν στο κόλπο ισορροπιστικούς παράγοντες και θέλει πολυ παραπανω καταπόνηση και δύναμηώστε να μην προτείνεται οταν κάποιος δεν είναι με δεμένους μύες και τενοντες.Θέλει ενα-2 μήνες δέσιμο το σώμα για αρχή. Μετά μπάινεις πάγκο σιγά σιγά και squat σε smith και μετά έχεις μάθει αρκετα να φτιάξεις το δικο σου πρόγραμμα συμφωνα με τις ανάγκες σου και παίζεις ελεύθερα.Πάντα ήθελα να μαι ο πρώτος που απαντάει σε κάποιον τις πρώτες του ερωτήσεις τωρα νιωθω καλά. Ηλεκτρονικός προφέτσιοναλ τρέινερ.:daisy::daisy::daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 21, 2013 #1009 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τρωγεστε αλλα τεσπα...Ξεκινησα κι εγω γυμναστηριο εδω και 3 βδομαδες.Πηγαινω 2-3 φορες τη βδομαδα.Ειναι η πρωτη φορα ever που παω (δεν ειμαι για γυμναστηρια αλλα για σουβλατζιδικα αλλα στο uk εχει μονο τα πρωτα) αλλα πραγματικα πιστευω με βοηθαει πολυ.Η ερωτησεις που εχω ειναι οι εξης:1. ποσες φορες την εβδομαδα ειναι το βελτιστο;2. τι βοηθαει πιο πολυ στην απωλεια βαρους και κατα προτιμηση λιπους;3. τι διαφορα εχουν (στην πραξη) τα ελευθερα βαρη απο τα μηχανηματα με βαρη;Ο τροπος φυσικα που εχω ξεκινησει βαρη ειναι απο χαμηλα σε υψηλα εως να μην μπορω να κανω αλλες επαναληψεις, δεν ξερω αν ειναι σωστο/λαθος.Δεν μου ειναι ευκολο να διαβασω το bodybuilding.com/gr etc. γιατι το 90% ειναι απο τυπους με τον αντιθετο σωματοτυπο απο εμενα. Δεν θελω να παρω ογκο, θελω να μετατρεψω το λιπος σε μυς και να χασω 10-15 κιλα.Είμαι υποστηρικτής του HIIT training ή κοινώς less is more, εκτός αν ψηνεσαι να γίνεις bodybuilder. Το recovery ειναι εξίσου (μη πω περισσότερο) σημαντικό απο τη γυμναστική, εκεί χτιζεις τους μυς. Γνώμη μου 2 φορές τη βδομάδα απο 45-60 λεπτά πραγματικής γυμναστικής (όχι να χαζολογάς στα όργανα) ειναι αρκετό. Απο κει και πέρα για να χάσεις κιλά σωστή διατροφή χρειάζεται όχι δίαιτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 21, 2013 #1010 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 Είμαι υποστηρικτής του HIIT training ή κοινώς less is more, εκτός αν ψηνεσαι να γίνεις bodybuilder. Το recovery ειναι εξίσου (μη πω περισσότερο) σημαντικό απο τη γυμναστική, εκεί χτιζεις τους μυς. Γνώμη μου 2 φορές τη βδομάδα απο 45-60 λεπτά πραγματικής γυμναστικής (όχι να χαζολογάς στα όργανα) ειναι αρκετό. Απο κει και πέρα για να χάσεις κιλά σωστή διατροφή χρειάζεται όχι δίαιτα.συμφωνώ με το θέμα της ανάρρωσηςαλλά δεν συμφωνώ με το 2 φορές τη βδομάδααν θες να χτίσεις μυςακόμα και στην αρχή για προσαρμογή θες 3 φορές τη βδομάδα μέρα παρά μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 21, 2013 #1011 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 Περα απο τα βαρη που -υποθετω- θα σου βαλουν να κανεις, αφιερωσε αλλο τοσο στην αεροβια, Για να χασεις λιπος, θελει διαδρομο ποδηλατο, σχοινακι (ειδικα το τελευταιο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 21, 2013 #1012 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 λοιπόν καταρχάς το λίπος δεν γίνετε μυς άποψη μου είναι ότι ξέχνα τώρα το λίπος ότι είναι είναι δώσε βάση στο να χτίσεις μυς πρώτα και μετά σκέφτεσαι το λίπος γτ τώρα αν επικεντρωθείς σε αυτό θα χάσεις και θα δείξεις τι? τα κόκαλα και όπως λέμε οι κοιλιακοί στα 70kg δεν μετράνε είναι σαν το στήθος σε μια εύσωμη γυναίκα δεν μετράει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 21, 2013 #1013 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 λοιπόν καταρχάς το λίπος δεν γίνετε μυς άποψη μου είναι ότι ξέχνα τώρα το λίπος ότι είναι είναι δώσε βάση στο να χτίσεις μυς πρώτα και μετά σκέφτεσαι το λίπος γτ τώρα αν επικεντρωθείς σε αυτό θα χάσεις και θα δείξεις τι? τα κόκαλα και όπως λέμε οι κοιλιακοί στα 70kg δεν μετράνε είναι σαν το στήθος σε μια εύσωμη γυναίκα δεν μετράει objection ! Ας παει τωρα για full γραμωση, να εχει φτασει μεχρι του παραχρονου (καλη ωρα) κατω απο 13% BF και βλεπουμε αργοτερα για το "χτισιμο", το να χανεις λιπωδη ιστο και ταυτοχρονα να τον αναπληρωνεις σε μυικο ειναι πολυ δυσκολο πραγμα, ειδικα οταν δεν ξερεις τα βασικα απο διατροφη, δεν σε βοηθανε καθολου τα γονιδια που κληρονομησες απο τους προγονους σου και εχεις ενα σωρο υποχρεωσεις στην πλατη. Ενας "ρεαλιστικος" στοχος ειναι να χανεις καθε βδομαδα 1 κιλο λιπους παιρνοντας ταυτοxρονα το 1/4 πισω σε μυικη μαζα, αλλα θελει ΠΟΛΛΗ προσπαθεια και οργανωση για να πετυχεις κατι τετοιο, ειδικα οταν μπαινεις για πρωτη φορα σε αυτο το τριπακι, στα 31 κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 21, 2013 #1014 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 objection ! Ας παει τωρα για full γραμωση, να εχει φτασει μεχρι του παραχρονου (καλη ωρα) κατω απο 13% BF και βλεπουμε αργοτερα για το "χτισιμο", το να χανεις λιπωδη ιστο και ταυτοχρονα να τον αναπληρωνεις σε μυικο ειναι πολυ δυσκολο πραγμα, ειδικα οταν δεν ξερεις τα βασικα απο διατροφη, δεν σε βοηθανε καθολου τα γονιδια που κληρονομησες απο τους προγονους σου και εχεις ενα σωρο υποχρεωσεις στην πλατη. Ενας "ρεαλιστικος" στοχος ειναι να χανεις καθε βδομαδα 1 κιλο λιπους παιρνοντας ταυτοxρονα το 1/4 πισω σε μυικη μαζα, αλλα θελει ΠΟΛΛΗ προσπαθεια και οργανωση για να πετυχεις κατι τετοιο, ειδικα οταν μπαινεις για πρωτη φορα σε αυτο το τριπακι, στα 31 κιολας. δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες απλός εγώ είμαι της άποψης να δώσεις βάση περισσότερο στο να κάνεις μυς παρά με το να τρελαίνεσαι να χάσεις λίπος και όταν λέω να χτίσεις μυς όχι με πολύ σαβούρα όσο πιο ποιοτικά γίνετε δύσκολο ναι αλλά... ποιος είπε ότι η σωματοδιάπλαση είναι εύκολο πράγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 21, 2013 #1015 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 Ενας "ρεαλιστικος" στοχος ειναι να χανεις καθε βδομαδα 1 κιλο λιπους παιρνοντας ταυτοxρονα το 1/4 πισω σε μυικη μαζα, αλλα θελει ΠΟΛΛΗ προσπαθεια και οργανωση για να πετυχεις κατι τετοιο, ειδικα οταν μπαινεις για πρωτη φορα σε αυτο το τριπακι, στα 31 κιολας.Βάλε πράμα δεν σε βλέπει κανένας : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 21, 2013 #1016 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 σε πόσο διάστημα υπολογίζεις να χάσεις τα 15 κιλά;σημασία έχει να διατηρηθείς σε ένα σημείο που θα επιλέξεις και όχι να ανεβοκατέβαινεις στα κιλά σαν ασανσέρ..υπολόγιζε οτι η γυμναστική (οτιδήποτε είδους) θα πρέπει να είναι τρόπος ζωής για να παραμείνεις σε ένα Χ επίπεδο βάρους και όχι κάτι ευκαιριακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 21, 2013 #1017 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 εχω ενα θεματακι με το πληκτρολογιο μου επεσε νερο και μου κολαει το σιφτ με το Ζ δουλευουν μαζί οπότε σχωράτε τα ελληνικά χωρίς κεφαλαία - γενικα οτι θελει σιφτ δεν μπαινει εύκολα, π.χ. παρενθεση.κατ'αρχάς ευχαριστω για τις πληροφοριες, βοηθάνε όλες οι απόψεις.δεν θελω να κανω καποιο μαγικο και να μετασχηματισω λιπος σε μυες, αυτο που θελω ειναι να χάσω κάποιο βάρος αλλά να μη φύγουν και οι αντίστοιχοι μύες. επειδή το παρελθόν (προ δεκαετίας) είχα χάσει 40 κιλά, από 130 -> 90, με πολύ σκληρή διατροφή και με πολύ ελαφριά -αλλά πολύωρη- άσκηση (περπάτημα κλπ.) θυμάμαι να έχω χάσει τελείως τους μυες που έχω π.χ. τώρα (που είμαι 125 κιλά) στα πόδια, πράγμα και λογικό. Ο στόχος μου είναι να πάω στα 110 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα, χάνοντας το κατά δυνατόν περισσότερο λίπος (δεν λέω για θαύματα), αυξάνοντας την αντοχή μου στα αγωνίσματα (μετά από τις 3 βδομάδες γυμναστήριο μπορώ και βγάζω σαφώς περισσότερη ώρα μπάσκετ και μπάντμιντον από πριν - τα 2 που παίζουμε αυτό το διάστημα με την παρέα σε εντελώς ερασιτεχνικό επίπεδο προφανώς) και βελτιώνοντας λίγο την κατανομή των μυών (λίγο παραπάνω χέρια, λίγο παρακάτω πόδια).αυτό που κάνω τώρα στο gym ειναι 30 λεπτά ποδήλατο ζέσταμα, κάποια βάρη στο ενδιάμεσο στα μηχανήματα, 30 λεπτά διάδρομο (στυλ περπατήματος) και τέλος τα υπόλοιπα μηχανήματα με βάρη.φυσικά θέλω να βελτιώσω το πρόγραμμα αυτό, αλλά με βάση την καύση λίπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 21, 2013 #1018 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2013 δεν ειμαι ειδικος...ουτε καν χημικος δεν ειμαi αλλα κατι μου λεει οτι αυτο που παρατηρησες δεν ηταν χασιμο μυων .Απλα εφυγε πολυ λιπος απο πανω σου το οποιο καλυπτε και τους μυς σου και σου φαινοταν "γυμνασμενοι" Να δεχθω οτι το χασιμο τετοιου βαρους επιβαρυνε λιγοτερο πλεον τους μυς των ποδιων σου..αλλα απο τη στιγμη που υπαρχει ασκηση το κοβω κομματακι δυσκολο να ειχες χασει μυικο ιστο. (δεν εχω ουτε ξερω πως ειναι να χανεις 40 κιλα βεβαια...μακαρι να μαθαινα για 15 εστω..και 10 δε με χαλανε δλδ) Το δε μπασκετ ,δε νομιζω να σου λειπει δυναμη..Μαλλον φυσικη κατασταση .. Εξαρταται και πως και με ποιους παιζεις βεβαια....αλλα πονταρω στη φυσικη κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Σεπτέμβριος 22, 2013 #1019 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 ποσες μερες τη βδομαδα μπορεις να πηγαινεις γυμναστηριο sotiris ? Εγω οταν πρωτοξεκινησα gym εχασα 12 κιλα και ταυτοχρονα αυξησα μυικη μαζα τους πρωτους 8 μηνες αλλα εξαρταται και ποσο χρονο μπορεις να διαθεσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 23, 2013 #1020 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 (edited) Βάλε πράμα δεν σε βλέπει κανένας : P To determine changes in body composition over time, you simply subtract yourprevious weight, body fat, and lean mass from your current weight, body fat, and lean mass. You record this information on your progress chart and then decide what changes, if any, need to be made to your program. Example: Week one: weight: 194 lbs body fat: 21.1% fat weight: 40.9 lbs. lean mass: 153.1 lbs. Week two: weight: 192 lbs. body fat: 20.5% fat weight: 39.3lbs. lean mass: 152.7 lbs. change in weight: -2 lbs. change in body fat: -.6% change in fat weight: -1.6 lbs. change in lean mass: - .4 lbs. In this example, our subject has lost two pounds in one week. By taking a body fat measurement, we can see that 1.6 pounds of the weight loss came from fat, and .4 pounds came from lean body mass. These results are very typical. They’re not bad, but not perfect either because .4 pounds of lean mass was lost. It’s very difficult to lose more than 1.0 - 1.5 pounds per week without losing some lean body mass. Seeing the numbers makes the case for slow weight loss even more clear. How weight training helps you get leanerMost people only associate weight training with building muscle and increasing strength. Few people realize the impact weight training has on fat loss. Here’s why: Weight training increases your lean body mass. Increasing your lean body mass speeds up your metabolic rate so you burn more calories at rest – and the number of calories you burn at rest (your basal metabolic rate) is directly proportional to the amount of muscle you carry. For example, if man weighs 176 pounds with a body fat of 19%, his lean body mass is 142.6 pounds and his basal metabolic rate is 1770 calories per day. Suppose he drops his body fat to 9%, and then he builds back up to 176 pounds, while maintaining his bodyfat at only 9%. His lean body mass is now 160 pounds with a basal metabolic rate of 1940 calories per day. He now burns 170 calories a day more than before, with no additional exercise or calorie restriction! He even burns more calories when he’s doing absolutely nothing (even while he sits at his desk, watches TV or snoozes). Does an extra 170 calories a day make a difference? Well, let’s do the math: There are 3500 calories in a pound of stored body fat. Three thousand five hundred calories divided by 170 extra calories burned per day equals an extra pound of body fat lost every 20.5 days, which adds up to 17.7 pounds of extra fat lost per year with no additional activity. It’s a common misconception that if you have a lot of weight to lose, you should lose the fat with cardio first before starting a weight-training program. Actually, the opposite is true; weight training always accelerates fat loss, although it happens primarily through an indirect mechanism. Muscle is metabolically active tissue that burns fat, and lifting weights builds muscle, therefore weight training must be a part of every fat loss program. This doesn’t mean you need to look like or train like a bodybuilder, unless that’s your goal. It simply means that weight training is equally as important as aerobic training even when your goal is fat loss. Aerobics by itself doesn't cut it. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 23, 2013 από GruntGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts