Jump to content

Γυμναστηριο και χημειες

giorgos_cupra

Recommended Posts

καμιά σχέση

είδες πως φαίνεται ότι δεν έχεις κάνει βάρη σοβαρά ποτέ σου:p

ότι θες κάνεις με τα βάρη

και άμα γουστάρεις κάνεις 3ple drop down set

και pump και αντοχή στο μυ

το crossfit είναι cardio από τη φύση του αυτό είναι για άτομα μέχρι 70kg που είναι σαν τις βέργες να ανεβαίνεις στο μονόζυγο και να ξεχνάς να κατέβεις

το να προσπαθείς να κάνεις μυική υπερτροφία με πρόγραμμα cardio / γράμμωσης είναι αννούσιο

έχουμε κάτι άτομα στο gym και κάνουν crossfit πολλά kg και δεν μπορούν να ανέβουν στο μονόζυγο και όταν κάνουν νομίζεις ότι θα πέσει το όργανο να τους πλακώσει

αργεί ναι

καμιά 10αριά χρόνια:p

10αριά χρόνια...μάλιστα...και μετά λέμε άλλους άσχετους:

Y.Γ Τους τύπους που έρχονται καμαρωτοί και φουσκωτοί σαν τα παγώνια, στην ΜΜΑ αρένα μας τους έχουμε για training σάκους

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zuhzWKbRq6s]MY 100 DAYS BODY TRANSFORMATION with FREELETICS - YouTube[/ame]

Y.Γ Τους τύπους που έρχονται καμαρωτοί και φουσκωτοί σαν τα παγώνια, στην ΜΜΑ αρένα μας τους έχουμε για training σάκους

αν βλέπεις αυτούς τους τύπους και το παίζεις σχετικός απέχεις πολύ από την πραγματικότητα

ο τυπάκος αυτός είναι 70kg και όχι 93 που λέει

πάρε μια γεύση από τι θα πει 100kg

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ot3Rud0rt10]Rudy Coia - Posing with Sebastien - After Chest - 100 kg - YouTube[/ame]

έχω φίλο 86-87kg και εγώ στα 81 και είμαστε πραγματικά 2πλασιοι από το τυπάκι που έδιξες

πόδια οδοντογλιφίδες

lats και traps ανύπαρκτα

χέρι 0

έτσι θεωρείς εσύ την μυικότητα

και μην πιάνεις το mma αυτό είναι άλλο εκεί θες από όλα και μην έχεις ζωή πρέπει να είσαι πρωί βράδυ training

Έγινε επεξεργασία από Guest

Γιατι αυτόν ήσουν μπροστά οταν ζυγιζόταν και το ξέρεις 100%?

Γιατί να πει κάποιος οτι είναι παρά πάνω κιλά? ποιος ο λόγος?

Εγω εχω φίλο που ειναι πιο μικρόσωμος απο εμένα αλλα είναι κάτι κιλα πιο βαρύς...

Παίζουν πολλα ρολο στο βάρος,εκτος αυτού υπάρχει και εσωτερικό λίπος το οποίο δεν φαίνεται(visceral fat)..

Η μυικοτητα φαίνεται είτε είσαι 80 είτε 90 ειτε 120...

Γιατι αυτόν ήσουν μπροστά οταν ζυγιζόταν και το ξέρεις 100%?

Γιατί να πει κάποιος οτι είναι παρά πάνω κιλά? ποιος ο λόγος?

Εγω εχω φίλο που ειναι πιο μικρόσωμος απο εμένα αλλα είναι κάτι κιλα πιο βαρύς...

Παίζουν πολλα ρολο στο βάρος,εκτος αυτού υπάρχει και εσωτερικό λίπος το οποίο δεν φαίνεται(visceral fat)..

Η μυικοτητα φαίνεται είτε είσαι 80 είτε 90 ειτε 120...

ε τώρα μη γελιόμαστε μεταξύ μας

ποιος ο λόγος να πει παραπάνω kg? show-off

και όπως και να το κάνεις

1KG FAT VS 1KG MUSCLE / SCALES VS MEASUREMENTS | Healthy 4 Life Fitness Training

η μάζα του λίπους είναι 3πλασια από το μάζα του μυ

anyway όποιος ξέρει μπορεί να καταλάβει τον άλλο όταν του λέει ότι είναι 90kg και πραγματικά είναι 70

αν βλέπεις αυτούς τους τύπους και το παίζεις σχετικός απέχεις πολύ από την πραγματικότητα

ο τυπάκος αυτός είναι 70kg και όχι 93 που λέει

πάρε μια γεύση από τι θα πει 100kg

έχω φίλο 86-87kg και εγώ στα 81 και είμαστε πραγματικά 2πλασιοι από το τυπάκι που έδιξες

πόδια οδοντογλιφίδες

lats και traps ανύπαρκτα

χέρι 0

έτσι θεωρείς εσύ την μυικότητα

και μην πιάνεις το mma αυτό είναι άλλο εκεί θες από όλα και μην έχεις ζωή πρέπει να είσαι πρωί βράδυ training

10 χρόνια ασχολούμαι σοβαρά με ΜΜΑ, όχι σε πρωταθλητισμό φυσικά και σου επαναλαμβάνω ότι τους φούσκες τους έχουμε για σάκους προπόνησης.

Το τι θεωρώ μυικότητα είναι ολόκληρο topic, κάνε μου 20 pushups και μετά μιλάμε ξανά.

Εάν νομίζεις ότι τα παραγεμισμένα μπράτσα των σφίχτηδων είναι δύναμη..καληνύχτα:magic:

[MENTION=11487]GokuSS4[/MENTION]

Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι 70. Ότι είναι λιγότερα απ όσα λέει μπορεί...

Μη ξεχνάς ότι είναι 1.94 και για το σωματότυπο που βλέπω εγώ στο βίντεο τα θεωρώ λογικά τα 85φεύγα.

[MENTION=24311]Typhonios[/MENTION]

Έχεις δίκιο με αυτό που λες για τους φουσκωτούς.

Ηρέμησε όμως λίγο με το ΜΜΑ, δεν έχει νόημα να το επαναλαμβάνεις :innocent:

10 χρόνια ασχολούμαι σοβαρά με ΜΜΑ, όχι σε πρωταθλητισμό φυσικά και σου επαναλαμβάνω ότι τους φούσκες τους έχουμε για σάκους προπόνησης.

Το τι θεωρώ μυικότητα είναι ολόκληρο topic, κάνε μου 20 pushups και μετά μιλάμε ξανά.

Εάν νομίζεις ότι τα παραγεμισμένα μπράτσα των σφίχτηδων είναι δύναμη..καληνύχτα:magic:

Σαρκοπλασμα ειναι oi μυς των περισσότερων...δύναμη μονο Powerlifters...

20? :lazy:

200 μήπως έλεγες? ειναι μια αρχή τουλ.:jump:

μλκ [MENTION=11487]GokuSS4[/MENTION] εσυ κατι πρεπει να κανεις να χάσεις δύναμη δε ξερω...έχουμε πρόβλημα δηλαδή. Πας να βιδώσεις βίδα σπας το κατσαβίδι...πας να βάλεις lcd σπας το κρύσταλλο... τα μπουζι του abarth πως δε μου τα έσπασες απορώ...μαμω την δύναμη σου γιγαντααα ;)

Έγινε επεξεργασία από CmoS

20?

u talking to me?

do me a favor

κράτα τις και πες μου πάλι όταν μαζέψεις κάνα σοβαρό ποσό boy

20 μόνο(μονοκοπανιά)δεν είναι ούτε στο ζέσταμα για στήθος:rofl:

και ναι άμα βάλεις 2 άτομα ίδια χαρακτηριστικά το ένα crossfit τον άλλο βάρη αυτός με τα βάρη θα έχει περισσότερη δύναμη

το σώμα προσαρμόζετε στο ότι κάνεις συνέχεια

μλκ [MENTION=11487]GokuSS4[/MENTION] εσυ κατι πρεπει να κανεις να χάσεις δύναμη δε ξερω...έχουμε πρόβλημα δηλαδή. Πας να βιδώσεις βίδα σπας το κατσαβίδι...πας να βάλεις lcd σπας το κρύσταλλο... τα μπουζι του abarth πως δε μου τα έσπασες απορώ...μαμω την δύναμη σου γιγαντααα ;)

λεω να ξεκινήσω crossfit:p

20?

u talking to me?

do me a favor

κράτα τις και πες μου πάλι όταν μαζέψεις κάνα σοβαρό ποσό boy

20 μόνο(μονοκοπανιά)δεν είναι ούτε στο ζέσταμα για στήθος:rofl:

και ναι άμα βάλεις 2 άτομα ίδια χαρακτηριστικά το ένα crossfit τον άλλο βάρη αυτός με τα βάρη θα έχει περισσότερη δύναμη

το σώμα προσαρμόζετε στο ότι κάνεις συνέχεια

Boy, όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.

Το ότι σηκώνει κάποιος 200 κιλά μπάρα στήθος, προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.

Να δω πως ένας φουσκωτός θα αντιμετωπίσει έναν κίνδυνο στον δρόμο

Φουσκωτοί = Καρπαζοεισπράκτορες.

Over and out.

Σε αφήνω στην Χώρα της Αλίκης των Θαυμάτων τώρα.

Έγινε επεξεργασία από Typhonios

Boy, όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.

Το ότι σηκώνει κάποιος 200 κιλά μπάρα στήθος, προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.

Να δω πως ένας φουσκωτός θα αντιμετωπίσει έναν κίνδυνο στον δρόμο

Φουσκωτοί = Καρπαζοεισπράκτορες.

Over and out.

Σε αφήνω στην Χώρα της Αλίκης των Θαυμάτων τώρα.

έχω φίλο 1.90 περίπου 110kg τώρα σε γράμμωση

το παιδί σηκώνει τα άπειρα ούτε καν ξέρω το συζητούσαμε με έναν άλλο φίλο

είχε πάει σε club με τουρίστες και ήταν και αλλοδαποί μέσα και έβρισε τη χώρα τους δυνατά και γενικά και γύρισαν και τον κοίταξαν όλοι

ε όπως γύρισαν έτσι ξαναγύρισαν όλοι από την άλλη γύρω στα 5 άτομα(πολύ καρπαζοεισπράκτορας)

τέσπα αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ένα tanks σαν αυτό με μια μικρή τεχνική σου παίξει χτύπο δεν θα σωριαστείς ε?

και μην αρχίσουμε τα αν καταφέρει να με χτυπήσει ποτέ

όταν παίζεις ξύλο και τρως και δίνεις απλός όταν ο άλλος είναι θωρηκτό αρκούν λίγες

αυτά από την wonderland

Ρε μπαγασα το νου σου στο ξυλο το εχεις. Και η ταχυτητα καλη ειναι δεν ειπαμε το αντιθετο , αλλα διατυπωσε το πιο σωστα γιατι φαινεται ακομψο ετσι οπως το λες.

Το θρεντ δεν ειναι ποιος ειναι καλυτερος σακος του μποξ.

Ασε που ετσι και αλλιως πολλοι αμα τους πειραξεις δεν θα σου ερθουνε μονο με τις γροθιες τους, αρα ακυρη συζητηση.

Ειδος γυμναστικης,κιλα,χρονια που ασχολεισαι...

είδος γυμναστικής έπρεπε να το έχεις καταλάβει με αυτά που λέω πάνω:p

βάρη και τώρα κάνω και πότε πότε καμιά βόλτα με το ποδήλατο, τρέξιμο πλέον δεν κάνω μόνο 2-3-4-5km ανάλογα τα κέφια μου για ζέσταμα πριν την προπόνηση από 12km/h μέχρι και 20(σε διάδρομο)

(γύρω στα 3-4 χρόνια πιο σοβαρά gym γτ οι αρχές ήταν μέχρι να μάθεις)

105 κιλα παγκο 120 κιλα βαθυ καθισμα στα 77 κιλα με 12% μέσο ορο λιπος και φετος δεν εχει τρεξιματα κ λιωσιμο μονο gym

ΑΟΥΥΥYYYYY

για πειτε για πειτε τα δικα σας ΤΕΡΑΤΑΑΑΑ

πέρυσι το χειμώνα έκανα 110kg μπάρα 6 δικές μου reps squat ελεύθερο δεν έκανα λόγο τραυματισμού σε ατύχημα και καμιά 10ρια έλξεις στο μονόζυγο για ζέσταμα + ίδια kg τροχαλία στο καπάκι

ήμουν γύρω στα 85-87kg με αρκετό ποσοστό λίπους

τώρα είμαι 80-81kg ποσοστό λίπους πεσμένο δεν μπορώ να προσδιορίσω πόσο

έπαιζα 90+kg ευθεία μπάρα αλλά τώρα παίζουμε 2 βδομάδες επικλινή γύρω στα 70kg 8-10 reps ή 31.5 αλτήρες (το max του gym δεν έχουμε άλλα γμτ)

squat ξεκινήσαμε την προηγούμενη βδομάδα με το φίλο ελεύθερο γτ παίζαμε στο μηχάνημα και βάλαμε 70-80kg αλλά δεν θα υπερβώ τα 100 λόγο θέματος με το πόδι

πλάτη κάνω ζέσταμα μονόζυγο με γιλέκο +10kg 10 reps 3-4 set την προηγούμενη φορά έκανα 5, μετά πάμε τροχαλίες και άλλα πολλά

επίσης είμαστε 3 βδομάδες σε ανακατασκευή των χεριών και έχουνε τσιμπήσει

διάλειμα ανά τα set 50-60 sec

(btw έχουμε ένα παιδί στο gym γύρω στα 75 kg κοντός αλλά δύναμη και έκανε τις προάλλες 100kg περίπου πάγκο και μας έβαλε τα γυαλιά με το φίλο μου:hehe:)

(το personal χρεώνεται extra άμα θες:hehe:)

WOD 1 (1900-2000)

12 minutes as many rounds as possibe

- 12 Kettlebell swings 24kgs

- 30 situps

- 30 box jumps (60cm)

WOD 2 (2000-2100)

3 rounds for time

- 400m run

- 25 Push press or push jerk (50 kgs)

(09:58]

Λιώσιμο σήμερα. Μπας κ καουν τα χτεσινά χάμπουργκερ κ πατάτες :hehe:

Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...

Λιώσιμο σήμερα. Μπας κ καουν τα χτεσινά χάμπουργκερ κ πατάτες :hehe:

Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...

Αρκεί να ειναι 1,2 το πολυ φορές την εβδομάδα...:upside:

Εγώ 1 φορά την εβδομάδα τρώω οτι εχω όρεξη...no matter what!

Cheat day κοινώς...