ΓιαγκΤ Ιούλιος 7, 2013 #761 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 ΚΡΙΤΙΚΗ: Σοκολατούχο Γάλα. Γάλα με ζάχαρη.Δεν χρειάζεται να πίνουμε γάλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούλιος 12, 2013 #762 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Τα μοναδικα ενηλικα ζωα που πινουν γαλα ειναι οι ανθρωποι. Food for thought Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Ιούλιος 12, 2013 #763 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 [MENTION=14120]narta[/MENTION] μιλάς με γρίφους! Τι άποψη έχεις σχετικά με τη κατανάλωση γάλακτος από ενήλικες;Έχω διαβάσει κάποια πράγματα σχετικά με την απώλεια ασβεστίου που προκαλεί στους ενήλικες η κατανάλωση του...Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 12, 2013 #764 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Μπορω να πιω λιτρα φρεσκο γαλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούλιος 12, 2013 #765 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 γιαουρτακι παιδια. ετσι που λενε και οι ξένοι στα εγγλέζικα γκρικ γιόγκουρτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 12, 2013 #766 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Τα μοναδικα ενηλικα ζωα που πινουν γαλα ειναι οι ανθρωποι. Food for thoughtΕντελώς άχρηστο στα ενήλικα άτομα, η βιομηχανία όμως είναι τρομερά ανθηρή και τα κέρδη δις...Ορίστε πως "αρμέγουν" τις αγελάδες και μετά πείτε μου ΕΑΝ μπορείτε να καταναλώσετε ξανά γάλα KAI OXI δεν είναι μία περίπτωση στις 10000000Οι εικόνες είναι σκληρές, WARNING[ame=http://www.youtube.com/watch?v=gYTkM1OHFQg]Ohio Dairy Farm Brutality - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 12, 2013 #767 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 το greek yogourt στην Αμερική κάνει θραύση...το τρώει και ο Ομπαμιας...και την εταιρία με την μεγαλύτερη απήχηση εκει την έχει ένας ΤούρκοςTurkish immigrant to US wins Entrepreneur of the Year award for Greek yoghurt business - The Irish Times - Sun, Jun 09, 2013Εκεί δραστηριοποιείται πλεον καιι ο Φιλιππου (ΦΑΓΕ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 12, 2013 #768 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Εντελώς άχρηστο στα ενήλικα άτομα, η βιομηχανία όμως είναι τρομερά ανθηρή και τα κέρδη δις...Ορίστε πως "αρμέγουν" τις αγελάδες και μετά πείτε μου ΕΑΝ μπορείτε να καταναλώσετε ξανά γάλα KAI OXI δεν είναι μία περίπτωση στις 10000000 Οι εικόνες είναι σκληρές, WARNING Μπορώ να σου δείξω και πως τις σφάζουν και τρως την μπριζολίτσα σου. Αυτό δεν λέει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 12, 2013 #769 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Ολα τα ψυχακια πανε και μαζεβουν ρε φουστη σε αυτες της εταιριες?Αν ειναι δυνατον δηλαδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 12, 2013 #770 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Πλεον καθε πρωι περιπου 1μιση ποτηρι φουλ φατ μαζι με το μεγαλο μπολ δημητριακων μου. Οχι επειδη πρεπει, αλλα απλα επειδη μου αρεσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 12, 2013 #771 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Μπορώ να σου δείξω και πως τις σφάζουν και τρως την μπριζολίτσα σου. Αυτό δεν λέει κάτι.Δεν τρώω μπριζολίτσα μεσιέ και έχει μεγάλη σημασία το πως σφάζουν , μεταχειρίζεσαι ένα ζωντανό μιας και οι τοξίνες που παράγει ένα κακοποιημένο ζώο μεταφέρονται στον οργανισμό σου αλλά βγαίνουμε offtopic.Το γάλα ΔΕΝ πρέπει να καταναλώνεται όπως το καταναλώνουμε και μην ακούσω για λόγο γυμναστηρίου και άλλα τέτοια φαιδρά.Το γάλα σόγιας άνετα συμπληρώνει το ζωικό αυτό ανούσιο προιόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούλιος 12, 2013 #772 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Στο τέλος θα παίρνουμε όλη την πρωτείνη από Whey μου φαίνεται. Προσωπικά μου αρέσει το γάλα και δεν θ' αφήσω κανέναν ψυχοπαθή να μου αλλάξει γνώμη. Όπως μου αρέσουν και τα φρούτα & λαχανικά και δεν θα σκεφτώ τον αγρότη που τα ταράζει στα φυτοφάρμακα κλπ...δυστυχώς καθαρά τρόφιμα δεν υπάρχουν (σε μεγάλη ποσότητα) αλλά αυτό είναι το τίμημα της αφθονίας που πληρώνουμε.Δηλαδή αν το κρέας είναι κακοποιημένο, το ψάρι μολυσμένο και το δημητριακό μεταλλαγμένο στο τέλος τι στο διάτανο θα τρώμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 12, 2013 #773 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Στο τέλος θα παίρνουμε όλη την πρωτείνη από Whey μου φαίνεται. Προσωπικά μου αρέσει το γάλα και δεν θ' αφήσω κανέναν ψυχοπαθή να μου αλλάξει γνώμη. Όπως μου αρέσουν και τα φρούτα & λαχανικά και δεν θα σκεφτώ τον αγρότη που τα ταράζει στα φυτοφάρμακα κλπ...δυστυχώς καθαρά τρόφιμα δεν υπάρχουν (σε μεγάλη ποσότητα) αλλά αυτό είναι το τίμημα της αφθονίας που πληρώνουμε.Δηλαδή αν το κρέας είναι κακοποιημένο, το ψάρι μολυσμένο και το δημητριακό μεταλλαγμένο στο τέλος τι στο διάτανο θα τρώμε?Δυστυχώς σε όλα έχει μπει το χρήμα και μας ταίζουν καρκίνο με την σέσουλα..μάμησε τα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 12, 2013 #774 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Εχω περιεργια παντως να δω τι συμβαινει εδω στην διασημες ελληνικες εταιριες...Ποιος ξερει τι θα γινετε και εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούλιος 13, 2013 #775 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2013 Το γάλα δεν είναι αναγκαίο για ενήλικο ανθρωπο και μερικοί υποστηρίζουν οτι είναι και βλαπτικό. Προσωπικά το έχω περιορίσει στο ελάχιστο και δεν έχω δει κάτι αρνητικό. Γιουρτι και τυρί καλύπτουν άνετα τις απαιτήσεις μου σε ασβέστιο Smoke signals™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 13, 2013 #776 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2013 (edited) Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 13, 2013 από digitaltiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 14, 2013 #777 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούλιος 18, 2013 #778 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 Ξεκίνησα την Δευτέρα crossfit.Εχω να πάω γυμναστήριο 13 μήνες.Ολα πονανε $#$% .Κατι που να μου χαλαρώσει τους μυς εκτός απο διατάσεις??Ps καλη φαση πάντως μ αρεσε πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 18, 2013 #779 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 (edited) Ξεκίνησα την Δευτέρα crossfit.Εχω να πάω γυμναστήριο 13 μήνες. Ολα πονανε $#$% . Κατι που να μου χαλαρώσει τους μυς εκτός απο διατάσεις?? Ps καλη φαση πάντως μ αρεσε πολυ. Καλως ηλθες στο cf ! Σε ποιο box πας ? Η μονη λυση ειναι ειναι παρα πολυ καλο warmup πριν και διατασεις μετα. Η να κανεις 1 WOD το πρωι και ενα το απογευμα. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 18, 2013 από YDinopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 18, 2013 #780 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2013 Ξεκίνησα την Δευτέρα crossfit.Εχω να πάω γυμναστήριο 13 μήνες.Ολα πονανε $#$% .Κατι που να μου χαλαρώσει τους μυς εκτός απο διατάσεις??Ps καλη φαση πάντως μ αρεσε πολυ.Κρυο μπανακι(οχι χλιαρο κρυο).Στην αρχη θα ξεπαγιασεις αλλα μετα δεν θα μπορεις να κανεις με ζεστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts