digitaltiger Ιούνιος 12, 2013 #741 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 (edited) Εχεις δοκιμασει καποιο φυσικο καλο pre-workout πρωτα ομως για να τα συγκρινεις?Εγω απο δικη μου εμπειρια προτεινω μια μπανανα η μια χοντρουστικη φετα ψωμι ολικης πολυσπορο με μελι η και ενα χημο πορτοκαλιου(φυσικο εννοειτε).Σε ολα μαζι με ενα σκουπ whey (εκτος του χημου)Δοκιμαστε και πειτε μου. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2013 από digitaltiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 12, 2013 #742 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 Να ειμαι ειλικρινεις οχι. Πηγα σε αυτο συστημενος. Πριν απλα επαιρνα μια whey μετα το Session. Δεν μπορω να κανω κανενα ειδους γυμναστικη αν εχω 1-1μιση ωρα πριν. Αυτο ειναι ζουμι και σε 30-40 λεπτα πριν το workout το εχω απορροφησει. ΥΓ Ασε που δεν μου αρεσει η μπανανα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 12, 2013 #743 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 Αν δεν εχεις τον χρονο για να χωνεψεις τα ετοιμα prew ειναι καπως μονοδρομος... What the....? απο τα πιο μαματα φρουτα και με της περισσοτερες θερμιδες/γλυκοζη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 12, 2013 #744 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 pre ? μπανανα pre? Φραπεδια σκετη, καφείνη εχουν τα pre και παιζει ρολο το πλασίμπο η μπανανα εχει ινες ειναι δυσπεπτη ουτως η αλλως.Μετα για after πινεις ολοκληρο γαλα με 2-3 μπανανες αν εισαι hardcore και καις πολλες θερμιδες στην προπονηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 12, 2013 #745 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 (edited) Οντως ειναι λιγο πιο πιο αργη στην πεψη αλλα ειναι απο τους καλυτερους και πιο υγιεινους υδατανθρακες που μπορεις να παρεις.Η φραπεδια ειναι οπως ειπες καφεινη και οντως βοηθαει αλλα χρειαζεσαι και πρωτεινη σε αυτο το γευμα.Στην περιπτωση της φραπεδιας μονο στα μισα του workout εχεις λιωσει,θα χρειαστεις και intra workout γευμα. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2013 από digitaltiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούνιος 13, 2013 #746 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Για όσους διαβάζουν άρθρα και μπερδεύονται με τα αρκτικόλεξα ή τα ακρωνύμια:Modern Bodybuilding & Fitness Acronyms And Commonly Used Terms | Muscle & Strength Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 13, 2013 #747 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2013 Είστε θεοί και οι 2 σας (Γιάγκος Νάρτα) αλλά όντως μια φορά μου έχει τύχει και εμένα, και ήμουν ΝΤΑΦΑΚ. Ναι παραμερίζεις κλπ, τα δέχομαι όλα γέροντα, απλά είναι λίγο τραβηγμένο! Και εικάζω δεδομένου πως δεν είναι και κάτι σύνηθες σε κοπέλες που δεν παίρνουν ότι βρουν πως είναι κάποια παρενέργεια της φάσης. Νομίζω ότι ήταν τυχαίο γεγονός. Ίσως αν ψαχνόσουν για το σωστό γκομενάκι που θα σου ταίριαζε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Ιούνιος 15, 2013 #748 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 Daytime Dreamer για να σπαμαρεις οτι θα πεθανεις απο την προπονηση πρωτος εισαι, για να γραφεις καποια πληροφορια δεν το βλεπω , φοβασαι μην σου παρουν το μυστικο και γινουνε ολοι τουμπανο σαν και σενα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 16, 2013 #749 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Elliot Hulse φοβερος ο τυπος,πολυ μορφωμένος και λεει πολύ σωστα πράγματα,οσοι δεν τον παρακολουθειτε δεν ξερετε τι χανετε.:worship:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=FcVpMScBZWM]Movement That Trains Your Brain - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούνιος 16, 2013 #750 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Daytime Dreamer για να σπαμαρεις οτι θα πεθανεις απο την προπονηση πρωτος εισαι, για να γραφεις καποια πληροφορια δεν το βλεπω , φοβασαι μην σου παρουν το μυστικο και γινουνε ολοι τουμπανο σαν και σενα ? Δεν είμαι τούμπανος σε καμία περίπτωση. 1.88 93 κιλά είμαι τώρα και αρχίζω δίαιτα από αύριο με σκοπό να χάσω 3-4 κιλά σε διάστημα 2μιση μηνών. Θα ποστάρω αύριο το προγραμμά μου αλλά ότι δουλεύει για κάποιον δεν σημαίνει ότι δουλεύει το ίδιο καλά απαραίτητα για κάποιον τρίτο. BTW, this thread is worthless without pics! Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 17, 2013 #751 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2013 Συμφωνω με τον Dreamer,καλυτερα ομως να λεμε και λιγα στοιχεια για εμας,για να δουμε τι ψαρια πιανουμε... 18 χρονων 1.80cm 75 κιλα Οπου νανε κλεινω 2 χρονια καλισθενικης(bodyweight) γυμναστικης μονο. Πολυ προχειρη:Front Lever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Ιούνιος 17, 2013 #752 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2013 Δεν είμαι τούμπανος σε καμία περίπτωση. 1.88 93 κιλά είμαι τώρα και αρχίζω δίαιτα από αύριο με σκοπό να χάσω 3-4 κιλά σε διάστημα 2μιση μηνών.Θα ποστάρω αύριο το προγραμμά μου αλλά ότι δουλεύει για κάποιον δεν σημαίνει ότι δουλεύει το ίδιο καλά απαραίτητα για κάποιον τρίτο.BTW, this thread is worthless without pics!Ωραιος , περιμενω να γραψεις γιατι θελω να αλλαξω προγραμμα (μην αγχωνεσαι το ξερω οτι πρεπω να δοκιμασω ενα προγραμμα, για να δω αμα δουλευει πανω μου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 22, 2013 #753 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 chicken arms χαχαχα τους κομπλαρει ο τυπος![ame=http://www.youtube.com/watch?v=H2Diy0RNe_c]Do You Even Lift? - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 27, 2013 #754 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Ο τυπος φαινεται να εχει καταναλωσει πολυ χημεια και φαινεται ακομα και απο την αναπνοη του που μιλοντας και μονο λαχανιαζει...jeez.Τουλαχιστον εχει τα @@ και βγηκε και ειπε τι εχει παρει αναλυτικα σε αντιθεση με κατι αλλους που ειναι τερατα και το παιζουν drug free.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=s4gGfEEC-X4]Steroids 1 Year Transformation - YouTube[/ame][ame]http://www.youtube.com/watch?v=DWvu-yE1TwU[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 28, 2013 #755 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 O τυπος ειναι μ@λ@κ@ςΚαταρχιν μιλαει για δοσεις, χωρις να αναφερει εστερες. 1500mg/week Test. Τί test? Ενανθικη, προπριονικη (πιθανοτερο γιατι μιλαει για eod δοσεις), base? Plus δεν παιζει να φτασει 40 ετων. Εχει επιβαρυνει τοσο πολυ τον οργανισμο (you know what you are doing. you know shit asswipe!) που θα του βγαλει απειρα προβληματα στα επομενα χρονια. Asshole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Ιούλιος 6, 2013 #756 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2013 Εγω λεω να ξεκινησω απο σεπτεμβρη αυτο το προγραμμα[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kyOWj-ZZNc4]Do You Even Lift? | Walters & Shieff (ep. 5) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούλιος 6, 2013 #757 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2013 Χα τον Boust πήρε τον κόσμο όλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 7, 2013 #758 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Έχετε να προτείνετε κανένα ηλεκτρολύτη φίλοι φορουμιτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 7, 2013 #759 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Έχετε να προτείνετε κανένα ηλεκτρολύτη φίλοι φορουμιτες?marathontrip4u: Σπιτικό ενεργειακό ποτό ( ισοτονικό ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 7, 2013 #760 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Σοκολατούχο γάλα, το καλύτερο «ισοτονικό» - science - Ιατρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts