YDinopoulos Ιούνιος 10, 2013 #721 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 "Non stop όμως και μέχρι εξαντλήσεως". Δεν λες να βγαλει οσα μπορει απο τα 50 (η οσα εχει το σετ) ΥΓ Παντως εχει πολυ καλα bodyweight προγραμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 10, 2013 #722 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 "Non stop όμως και μέχρι εξαντλήσεως". Δεν λες να βγαλει οσα μπορει απο τα 50 (η οσα εχει το σετ)ΥΓ Παντως εχει πολυ καλα bodyweight προγραμματα Το διατύπωσα λάθος....:sorry: Έχει όντως καλά προγράμματα και βλέπεις αποτελέσματα (50 burpees είναι αυτά..:nuke:). Σου παραθέτω μόλις τώρα την 3η εβδομάδα ασκήσεων που ξεκινάω σήμερα (που ειλικρινά ΑΠΟΡΩ εάν θα το βγάλω...) Freeletics - Week #3 Dione and Zeus Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 10, 2013 #723 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Αυτο βγαινει. Εγω θα αλλαζα τα Lever Legs με Pistol squats και οτι γινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 10, 2013 #724 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Θυμιζει αρκετα το crossfit πάντωςΟσο για τα γευμα που σχολίασε ενα παιδί πιο πάνω αν τρως πολλα ΣΩΣΤΑ γεύματα + ΣΩΣΤΗ γυμναστικη ειναι 100% σε σωστό δρόμο.Δεν μιλαω για υπερβαρους μιλάω για φυσιολογικό σωματότυπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 10, 2013 #725 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Αυτο βγαινει. Εγω θα αλλαζα τα Lever Legs με Pistol squats και οτι γινει... Kαλά με βλέπω να καταρρέω σήμερα με τα HS PUSHUPS....ειλικρινά θα σκάσω σαν καρπούζι κάτω...χααχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούνιος 10, 2013 #726 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Στήθος - Πλάτη σήμερα ... πάλι θα πεθάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 10, 2013 #727 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Στήθος - Πλάτη σήμερα ... πάλι θα πεθάνω!Ένα καλό πρόγραμμα και ειδικά το νούμερο 15 είναι όλα τα λεφτά, ας εστιάσουμε στην φωτογραφία φυσικά που μας δείχνει περίτρανα τα οφέλη της γυμναστικής:Top 20 Bodyweight Exercises For Building Muscle & Strength | How to Build Muscle | Strength Training Workouts | Mass Gain Diet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούνιος 10, 2013 #728 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Στήθος - Πλάτη σήμερα ... πάλι θα πεθάνω!Εξασκείς χωριστά τις 2 μυικές ομάδες ή κάνεις και superset με ανταγωνιστές μυς? Δεν έχω δοκιμάσει το δεύτερο αλλά έχω ακούσει πως είναι πολύ αποτελεσματικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 10, 2013 #729 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION] λεω να δοκιμάσω το freeletics εχεις να δωσεις καποιο site που να δειχνει πως ξεκινας?Προτιμω πολυ περισσοτερο τετοιου ειδους γυμναστικη απο τα μηχανηματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 10, 2013 #730 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION] λεω να δοκιμάσω το freeletics εχεις να δωσεις καποιο site που να δειχνει πως ξεκινας?Προτιμω πολυ περισσοτερο τετοιου ειδους γυμναστικη απο τα μηχανηματα.. Δοκίμασε το φίλε μου και πραγματικά θα δεις διαφορά, σε συνδυασμό πάντα με σωστή διατροφή. Γιατί εάν είναι να χτυπιέσαι και μετά να τρως τρίπιτα και παγωτά...:baby::bye: Μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα 5 εβδομάδων μόνο με bodyweight ασκήσεις (το ΜΟΝΟ μου άρεσε) Μετά έχεις ασκήσεις συνδυαστικές και με βάρη. Λιώνεις πάντως φίλε μου...λιώνεις στην κυριολεξία. Σου παραθέτω την 1η εβδομάδα: Freeletics - Week#1 Aphrodite Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 10, 2013 #731 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 Δοκίμασε το φίλε μου και πραγματικά θα δεις διαφορά, σε συνδυασμό πάντα με σωστή διατροφή.Γιατί εάν είναι να χτυπιέσαι και μετά να τρως τρίπιτα και παγωτά...:baby::bye: Μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα 5 εβδομάδων μόνο με bodyweight ασκήσεις (το ΜΟΝΟ μου άρεσε) Μετά έχεις ασκήσεις συνδυαστικές και με βάρη. Λιώνεις πάντως φίλε μου...λιώνεις στην κυριολεξία. Σου παραθέτω την 1η εβδομάδα: Freeletics - Week#1 Aphrodite thanks θα το δοκιμάσω γενικα ειμαι ανθρωπος που δουλεύω σε υψηλο tempo αλλα πιστευω θα ψοφήσω αν βγάλω την 1 βδομαδα μπορουμε να βρουμε και τις υπολοιπες? Γιατι κάπου είδα πρεπει να πληρωσεις για να πάρεις τα υπόλοιπα workout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 10, 2013 #732 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2013 thanks θα το δοκιμάσω γενικα ειμαι ανθρωπος που δουλεύω σε υψηλο tempo αλλα πιστευω θα ψοφήσω αν βγάλω την 1 βδομαδα μπορουμε να βρουμε και τις υπολοιπες? Γιατι κάπου είδα πρεπει να πληρωσεις για να πάρεις τα υπόλοιπα workout Mην μου ανησυχείς για μετά τις 5 εβδομάδες (θα σου κάνω και link την επόμενη εβδομάδα), απλά θα μου πεις ποιο πρόγραμμα θέλεις μετά τις 5 weeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούνιος 11, 2013 #733 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 Έχω 2 προπονήσεις "Στηθος και Πλάτη" μέσα στην εβδομάδαΣτην μια εστιάζω στο στήθος και κάνω και 1-2 συμπληρωματικές ασκήσεις για την πλάτη και στην άλλη εστιάζω στην πλάτη και συμπληρώνω με 1-2 ασκήσεις για το στήθος.Δεν πιστεύω πλέον στο να γυμνάζεις μυικές ομάδες ξεχωριστά, πιο πολύ εστιάζω σε συνδυασμό ασκήσεων με διάφορες εντάσεις αναλόγως την ημέρα και το πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούνιος 11, 2013 #734 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 Ο μεγαλος αρνολντ ειχε πει για το ποσο σημαντικες αλλαγες ειδε στο ιερο pump οταν συνδυαζε πλατη στηθος νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 11, 2013 #735 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2013 Απλα <3 SuperPump MAX. Εβγαλα γ@μω τις προπονήσεις κ δεν το περίμενα καν! Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Ιούνιος 12, 2013 #736 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 Έχω 2 προπονήσεις "Στηθος και Πλάτη" μέσα στην εβδομάδαΣτην μια εστιάζω στο στήθος και κάνω και 1-2 συμπληρωματικές ασκήσεις για την πλάτη και στην άλλη εστιάζω στην πλάτη και συμπληρώνω με 1-2 ασκήσεις για το στήθος.Δεν πιστεύω πλέον στο να γυμνάζεις μυικές ομάδες ξεχωριστά, πιο πολύ εστιάζω σε συνδυασμό ασκήσεων με διάφορες εντάσεις αναλόγως την ημέρα και το πρόγραμμα.Επειδη αυτο εχει ενδιαφερον, δωσε μερικες πληροφοριες παραπανω : ποσες ασκησεις βαζεις οταν εστιαζεις πλατη η στηθος , ποιες συμπληρωματικες βαζεις στο στηθος/πλατη , και το υπολοιπο σπλιτ της εβδομαδας πως το μοιραζεις (ωμους,ποδια,χερια)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 12, 2013 #737 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 Απλα <3 SuperPump MAX. Εβγαλα γ@μω τις προπονήσεις κ δεν το περίμενα καν! Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2Για δώσε feedback!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 12, 2013 #738 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 Πιστευω χωρις αυτο δεν θα τα εβγαζα τοσο ανετα. Μου το προτεινε ο brother o οποιος γυμναζεται 7 χρονια και το ξεψυριζει πολυ πριν αγορασει κατι..Χτες εβγαλα 15min WOD σε rotation τα παρακατω (ουσιαστικα 5 σετ). Στο καθε λεπτο κανεις μεχρι το τελος του λεπτου η οσο αντεξεις. (15 minutes, every minute of the minute)1 λεπτο box jumps (60cm)1 λεπτο situps1 λεπτο Kettlebells swings (18kgs) Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στο τελος αντι να ειμαι με την γλωσσα εξω, εννοιωθα σιγουρος οτι μπορουσα να βγαλω αλλο ενα 3λεπτο ισως και παραπανω. Απο την αλλη σημερα ειχαμε παρομοιο. 20mins (every minute of the minute) απο3 power clean 45 Kgs5 burpeesκαι οτι μεινει απο το λεπτο ξεκουραση. Το εβγαλα ολο. Στα τελευταια 2 λεπτα κουραστηκα αρκετα, αλλα ισως να φταιει οτι χτες ειχα δυσκολη προπονηση (box jumps...) Ισως φυσικα να μην εχω ακομα αντοχες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 12, 2013 #739 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 Πιστευω χωρις αυτο δεν θα τα εβγαζα τοσο ανετα. Μου το προτεινε ο brother o οποιος γυμναζεται 7 χρονια και το ξεψυριζει πολυ πριν αγορασει κατι..Χτες εβγαλα 15min WOD σε rotation τα παρακατω (ουσιαστικα 5 σετ). Στο καθε λεπτο κανεις μεχρι το τελος του λεπτου η οσο αντεξεις. (15 minutes, every minute of the minute) 1 λεπτο box jumps (60cm) 1 λεπτο situps 1 λεπτο Kettlebells swings (18kgs) Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στο τελος αντι να ειμαι με την γλωσσα εξω, εννοιωθα σιγουρος οτι μπορουσα να βγαλω αλλο ενα 3λεπτο ισως και παραπανω. Απο την αλλη σημερα ειχαμε παρομοιο. 20mins (every minute of the minute) απο 3 power clean 45 Kgs 5 burpees και οτι μεινει απο το λεπτο ξεκουραση. Το εβγαλα ολο. Στα τελευταια 2 λεπτα κουραστηκα αρκετα, αλλα ισως να φταιει οτι χτες ειχα δυσκολη προπονηση (box jumps...) Ισως φυσικα να μην εχω ακομα αντοχες... Promising! Έχεις να δώσεις κάποιο συγκεκριμένο link???? Thanks κιόλας για το άμεσο feedback! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 12, 2013 #740 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2013 Εγω το πηρα απο εδω...Αγορά SuperPump MAX 1.41 lbs (640g) €28.99 Gaspari Nutrition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts