narta Μάϊος 22, 2013 #681 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 Και νιτρογλυκερινη να βαλεις μεσα το 80% ειναι θεμα φαγητου - ξεκουρασης - γονιδιων Το ειπες μονος σου, " muscle repair " δηλαδη ο μυς σκιζεται, φυτρωνει νεος πιο δυνατος, κ.ο.κ Το αυτο. Φακ, εχει διαβασμα. Θενκς παντως αμα πας προς τα εκει, προτιμησε Essential Amino Acids σε διαλυμα με λιγο υδατανθρακα που θα ξεκινας να πινεις σιγα σιγα πριν την προπονηση και κατα την διαρκεια αυτης. Καλυτερα αποτελεσματα θα εχεις. Βελτιστα αντι για ΕΑΑ χτυπα hydrolyzed whey αν δεν εχεις θεμα με την απαισια γευση της Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 22, 2013 #682 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 αντι για ΕΑΑ χτυπα hydrolyzed whey αν δεν εχεις θεμα με την απαισια γευση της Οταν λες απαισια ? και η dymatize ISO 100 υποτιθεται πως ειναι hydrolyzed αλλα δεν ειχα ποτε θεμα με την γευση της Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 22, 2013 #683 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 Οταν λες απαισια ? και η dymatize ISO 100 υποτιθεται πως ειναι hydrolyzed αλλα δεν ειχα ποτε θεμα με την γευση της Δεν ξερω πως ειναι η εμπορικες αλλα η PeptoPro που χρησιμοποιω ειναι σαν εμετος Και οχι δεν ειναι παραξενο μιας και ειναι προχωνευμενη ουσιαστικα και χωρις προσθηκες. Επισης ειναι caseinate και οχι whey και το ποσοστο υδρολυσης ειναι ~20% το οποιο ειναι εξαιρετικα υψηλο. Προφανως η ISO ειναι απο whey και υποθετω ποσοστο υδρολυσης <10% Γενιακ ειναι διαφορετικα προϊοντα, η Dymatize ειναι κατι που μπορεις να χρησιμοποιεις καθημερινα, ενω το PeptoPro εχει συγκεκριμενο σκοπο και χρηση (pre/intra workout) Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 22, 2013 #684 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 Ο λογος που χρησιμοποιει κανεις τετοια συμπληρωματα εκτος απο οικονομικος (εναντι της τροφης) ποιος ειναι?Να υποθεσω γρηγοροτερα αποτελεσματα?Αν δεν κανω λαθος οτι χρειαζεσαι μπορεις να τα παρεις με σωστη διατροφη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 22, 2013 #685 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 Ογκο η πρωτεινη; Ογκο δινει το οτιδηποτε τρως και εφοσον σκιζεσαι στην προπονηση αρκετα. Η πρωτεινη δε δινει ογκο μονη της, θρεπτικο συστατικο ειναι με καποιες καλες λειτουργιες εναντι υδατανθρακων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάϊος 22, 2013 #686 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] Το να παίρνεις πρωτείνη δεν σημαίνει τίποτα.. Δεν θα δεις καμια διαφορα πάνω στο σώμα σου.. Για να δεις διαφορα και άμεσα άμα θες.. ελα από εδώ να σου δώσω κάτι ενεσιμα πριν κοιμηθεις και θα ξυπνήσεις ετοιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 23, 2013 #687 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Ναι, και μετα θα ψαχνω την τσουτσου μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 23, 2013 #688 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Πλακα πλακα παιδες ειδατε αποτελεσματα ο ΒΟ; τον φιλο δε τον ξερω-γνωριζω-ακουωμου πε γνωστος να τον τσεκαρω. Πειτε τη γνωμη σας για τον τυπο. Χορμόουνζ φουλ ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 23, 2013 #689 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Ναι, και μετα θα ψαχνω την τσουτσου μου... Γιάννη μη φοβάσαι, έχω δει ντοκιμαντέρ με φυλή αφρικανών που δένουν μια πέτρα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Απλά για κάνα χρόνο θα φοράς φαρδιά ρούχα κελεμπίες κλπ να μην φαίνεται η πέτρα που κρέμεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 24, 2013 #690 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 Ναι, και μετα θα ψαχνω την τσουτσου μου... Πως φαινεται η παραπληροφορηση... Βασικα αρχικα θα ψαχνεις γυναικα να την βαλεις. Αφου τελειωσουν οι γυναικες, τρυπες και αφου τελειωσουν οι τρυπες πριζες. Εκεε θα εχεις θεμα με την ηλεκτροπληξια και λογικα οσο εισαι αναισθητος δεν θα εχεις ορεξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 2, 2013 #691 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Pwned hard! !Ρε να μην έχεις τέτοιες στα Weider.... [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 2, 2013 #692 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Οταν δεις το τσουτσουνι της ελα να μου πεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 3, 2013 #693 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Οταν δεις το τσουτσουνι της ελα να μου πεις Σιγά μην έχει και λεβιέ για να αλλάζει ταχύτητες. Αν ήταν να φυτρώνουν έτσι σαν τα αγγούρια, θα τα ποτίζανε οι κουτσοί για πόδι "Είναι να το έχει η κούτρα της να κατεβάζει ψείρες". Αν το έχει, φοράει και το στραπον. Αν κάτσεις! : P ΥΓ. Στο παρελθόν νομίζανε ότι με τα ανδρογόνα γιατρεύεται η πουστία. Πεταμένα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 3, 2013 #694 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Σιγά μην έχει και λεβιέ για να αλλάζει ταχύτητες. Αν ήταν να φυτρώνουν έτσι σαν τα αγγούρια, θα τα ποτίζανε οι κουτσοί για πόδι"Είναι να το έχει η κούτρα της να κατεβάζει ψείρες". Αν το έχει, φοράει και το στραπον.Αν κάτσεις! : PΥΓ. Στο παρελθόν νομίζανε ότι με τα ανδρογόνα γιατρεύεται η πουστία. Πεταμένα λεφτά.Υπετροφικη κλειτοριδα. Τουλαχιστον ισαξια με ιαπωνικο/κινεζικο και ακραια παει και σε ευρωπαικό επιπεδο.google it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 3, 2013 #695 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Οταν δεις το τσουτσουνι της ελα να μου πεις H γυναίκα έχει κορμάρα και μέχρι να βγάλει τσουτσούνι ,θα την προτιμούσα από το να βλέπω τον κάθε τριχωτό μπαγλαμά στα Weider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 3, 2013 #696 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Συγκεντρωσου καλυτερα σε αυτο που κανεις και ασε τους τριχοτους...() Απορω πως σας αρεσουν αυτες οι υποτιθεται γυναικες,είπαμε γυμνασμενες τυπου γιογκα αεροβια κτλπ,αλλα οχι και βαρη...αλλαζει εντελως η σωματικη διαπλαση της γυναικας(π.χ δες βυζι,πετρα...) αλλα γουστα ειναι αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 3, 2013 #697 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Συγκεντρωσου καλυτερα σε αυτο που κανεις και ασε τους τριχοτους...()Απορω πως σας αρεσουν αυτες οι υποτιθεται γυναικες,είπαμε γυμνασμενες τυπου γιογκα αεροβια κτλπ,αλλα οχι και βαρη...αλλαζει εντελως η σωματικη διαπλαση της γυναικας(π.χ δες βυζι,πετρα...) αλλα γουστα ειναι αυτα... Σχετικά με το στήθος έχεις δίκιο...αντιαισθητικό μέχρι αηδίας...αλλή η οπίσθια προβολή της είναι όλα τα λεφτά:big_boss:, nuff said γιατί βγαίνω και εντελώς offtopic:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 3, 2013 #698 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 (edited) Υπετροφικη κλειτοριδα. Τουλαχιστον ισαξια με ιαπωνικο/κινεζικο και ακραια παει και σε ευρωπαικό επιπεδο.google itΔεν θέλω να σε υποβιβάσω ούτε να σε σοκάρω αλλά η κλειτορίδα όσο μεγάλη και αν είναι παραμένει γυναικείο γεννητικό όργανο . Το τσουτσουνι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό με πολύπλοκες σχετικά λειτουργίες και το διαθέτουν τα αρσενικά ζώα.Χωρίς ίχνος ρατσισμού τα έχεις λίγο μπλεγμένα, θα σε συμβούλευα να ρωτήσεις τον πατέρα σου η κάποιον μεγαλύτερο : PΥΓ Ας μου καθόταν εμένα η Okxsana και θα παραμέριζα τα εμπόδια : ) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 3, 2013 από ΓιαγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 3, 2013 #699 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Δεν θέλω να σε υποβιβάσω ούτε να σε σοκάρω αλλά η κλειτορίδα όσο μεγάλη και αν είναι παραμένει γυναικείο γεννητικό όργανο . Το τσουτσουνι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό με πολύπλοκες σχετικά λειτουργίες και το διαθέτουν τα αρσενικά ζώα. Χωρίς ίχνος ρατσισμού τα έχεις λίγο μπλεγμένα, θα σε συμβούλευα να ρωτήσεις τον πατέρα σου η κάποιον μεγαλύτερο : P ΥΓ Ας μου καθόταν εμένα η Okxsana και θα παραμέριζα τα εμπόδια : ) Καλα δεν σου εχει τυχει και μιλας θεωρητικα, γιατι υπερτροφικη κλειτοριδα σε ερεθεισμενη γυναικα εχει μονο λειτουργικη διαφορα απο τσουτσουνι Εκτος αν την βρισκεις, εκει παω πασο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 3, 2013 #700 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Καλα δεν σου εχει τυχει και μιλας θεωρητικα, γιατι υπερτροφικη κλειτοριδα σε ερεθεισμενη γυναικα εχει μονο λειτουργικη διαφορα απο τσουτσουνι Εκτος αν την βρισκεις, εκει παω πασο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts