Jump to content

Γυμναστηριο και χημειες

giorgos_cupra

Recommended Posts

Και νιτρογλυκερινη να βαλεις μεσα το 80% ειναι θεμα φαγητου - ξεκουρασης - γονιδιων

Το ειπες μονος σου, " muscle repair " δηλαδη ο μυς σκιζεται, φυτρωνει νεος πιο δυνατος, κ.ο.κ

Το αυτο.

Φακ, εχει διαβασμα. Θενκς παντως :T:

αμα πας προς τα εκει, προτιμησε Essential Amino Acids σε διαλυμα με λιγο υδατανθρακα που θα ξεκινας να πινεις σιγα σιγα πριν την προπονηση και κατα την διαρκεια αυτης. Καλυτερα αποτελεσματα θα εχεις. Βελτιστα αντι για ΕΑΑ χτυπα hydrolyzed whey αν δεν εχεις θεμα με την απαισια γευση της :p

αντι για ΕΑΑ χτυπα hydrolyzed whey αν δεν εχεις θεμα με την απαισια γευση της :p

Οταν λες απαισια ? και η dymatize ISO 100 υποτιθεται πως ειναι hydrolyzed αλλα δεν ειχα ποτε θεμα με την γευση της :hm:

Οταν λες απαισια ? και η dymatize ISO 100 υποτιθεται πως ειναι hydrolyzed αλλα δεν ειχα ποτε θεμα με την γευση της :hm:

Δεν ξερω πως ειναι η εμπορικες αλλα η PeptoPro που χρησιμοποιω ειναι σαν εμετος :hehe: Και οχι δεν ειναι παραξενο μιας και ειναι προχωνευμενη ουσιαστικα και χωρις προσθηκες. Επισης ειναι caseinate και οχι whey και το ποσοστο υδρολυσης ειναι ~20% το οποιο ειναι εξαιρετικα υψηλο. Προφανως η ISO ειναι απο whey και υποθετω ποσοστο υδρολυσης <10%

Γενιακ ειναι διαφορετικα προϊοντα, η Dymatize ειναι κατι που μπορεις να χρησιμοποιεις καθημερινα, ενω το PeptoPro εχει συγκεκριμενο σκοπο και χρηση (pre/intra workout)

Ο λογος που χρησιμοποιει κανεις τετοια συμπληρωματα εκτος απο οικονομικος (εναντι της τροφης) ποιος ειναι?

Να υποθεσω γρηγοροτερα αποτελεσματα?

Αν δεν κανω λαθος οτι χρειαζεσαι μπορεις να τα παρεις με σωστη διατροφη...

Ογκο η πρωτεινη; Ογκο δινει το οτιδηποτε τρως και εφοσον σκιζεσαι στην προπονηση αρκετα. Η πρωτεινη δε δινει ογκο μονη της, θρεπτικο συστατικο ειναι με καποιες καλες λειτουργιες εναντι υδατανθρακων.

[MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION]

Το να παίρνεις πρωτείνη δεν σημαίνει τίποτα..

Δεν θα δεις καμια διαφορα πάνω στο σώμα σου..

Για να δεις διαφορα και άμεσα άμα θες..

ελα από εδώ να σου δώσω κάτι ενεσιμα πριν κοιμηθεις

και θα ξυπνήσεις ετοιμος :hehe:

Ναι, και μετα θα ψαχνω την τσουτσου μου... :hehe:

Γιάννη μη φοβάσαι, έχω δει ντοκιμαντέρ με φυλή αφρικανών που δένουν μια πέτρα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Απλά για κάνα χρόνο θα φοράς φαρδιά ρούχα κελεμπίες κλπ να μην φαίνεται η πέτρα που κρέμεται.

Ναι, και μετα θα ψαχνω την τσουτσου μου... :hehe:

Πως φαινεται η παραπληροφορηση...

Βασικα αρχικα θα ψαχνεις γυναικα να την βαλεις. Αφου τελειωσουν οι γυναικες, τρυπες και αφου τελειωσουν οι τρυπες πριζες. Εκεε θα εχεις θεμα με την ηλεκτροπληξια και λογικα οσο εισαι αναισθητος δεν θα εχεις ορεξη :hehe:

• 2 weeks later...
Οταν δεις το τσουτσουνι της ελα να μου πεις :hehe:

Σιγά μην έχει και λεβιέ για να αλλάζει ταχύτητες. Αν ήταν να φυτρώνουν έτσι σαν τα αγγούρια, θα τα ποτίζανε οι κουτσοί για πόδι

"Είναι να το έχει η κούτρα της να κατεβάζει ψείρες". Αν το έχει, φοράει και το στραπον.

Αν κάτσεις! : P

ΥΓ. Στο παρελθόν νομίζανε ότι με τα ανδρογόνα γιατρεύεται η πουστία. Πεταμένα λεφτά.

oksana-pin-03.jpg

Σιγά μην έχει και λεβιέ για να αλλάζει ταχύτητες. Αν ήταν να φυτρώνουν έτσι σαν τα αγγούρια, θα τα ποτίζανε οι κουτσοί για πόδι

"Είναι να το έχει η κούτρα της να κατεβάζει ψείρες". Αν το έχει, φοράει και το στραπον.

Αν κάτσεις! : P

ΥΓ. Στο παρελθόν νομίζανε ότι με τα ανδρογόνα γιατρεύεται η πουστία. Πεταμένα λεφτά.

Υπετροφικη κλειτοριδα. Τουλαχιστον ισαξια με ιαπωνικο/κινεζικο και ακραια παει και σε ευρωπαικό επιπεδο.

google it

Συγκεντρωσου καλυτερα σε αυτο που κανεις και ασε τους τριχοτους...(:p)

Απορω πως σας αρεσουν αυτες οι υποτιθεται γυναικες,είπαμε γυμνασμενες τυπου γιογκα αεροβια κτλπ,αλλα οχι και βαρη...αλλαζει εντελως η σωματικη διαπλαση της γυναικας(π.χ δες βυζι,πετρα...) αλλα γουστα ειναι αυτα...

Συγκεντρωσου καλυτερα σε αυτο που κανεις και ασε τους τριχοτους...(:p)

Απορω πως σας αρεσουν αυτες οι υποτιθεται γυναικες,είπαμε γυμνασμενες τυπου γιογκα αεροβια κτλπ,αλλα οχι και βαρη...αλλαζει εντελως η σωματικη διαπλαση της γυναικας(π.χ δες βυζι,πετρα...) αλλα γουστα ειναι αυτα...

Σχετικά με το στήθος έχεις δίκιο...αντιαισθητικό μέχρι αηδίας...αλλή η οπίσθια προβολή της είναι όλα τα λεφτά:big_boss:, nuff said γιατί βγαίνω και εντελώς offtopic:P

Υπετροφικη κλειτοριδα. Τουλαχιστον ισαξια με ιαπωνικο/κινεζικο και ακραια παει και σε ευρωπαικό επιπεδο.

google it

Δεν θέλω να σε υποβιβάσω ούτε να σε σοκάρω αλλά η κλειτορίδα όσο μεγάλη και αν είναι παραμένει γυναικείο γεννητικό όργανο .

Το τσουτσουνι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό με πολύπλοκες σχετικά λειτουργίες και το διαθέτουν τα αρσενικά ζώα.

Χωρίς ίχνος ρατσισμού τα έχεις λίγο μπλεγμένα, θα σε συμβούλευα να ρωτήσεις τον πατέρα σου η κάποιον μεγαλύτερο : P

ΥΓ Ας μου καθόταν εμένα η Okxsana και θα παραμέριζα τα εμπόδια : )

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ

Δεν θέλω να σε υποβιβάσω ούτε να σε σοκάρω αλλά η κλειτορίδα όσο μεγάλη και αν είναι παραμένει γυναικείο γεννητικό όργανο .

Το τσουτσουνι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό με πολύπλοκες σχετικά λειτουργίες και το διαθέτουν τα αρσενικά ζώα.

Χωρίς ίχνος ρατσισμού τα έχεις λίγο μπλεγμένα, θα σε συμβούλευα να ρωτήσεις τον πατέρα σου η κάποιον μεγαλύτερο : P

ΥΓ Ας μου καθόταν εμένα η Okxsana και θα παραμέριζα τα εμπόδια : )

Καλα δεν σου εχει τυχει και μιλας θεωρητικα, γιατι υπερτροφικη κλειτοριδα σε ερεθεισμενη γυναικα εχει μονο λειτουργικη διαφορα απο τσουτσουνι :hehe:

Εκτος αν την βρισκεις, εκει παω πασο :)

Καλα δεν σου εχει τυχει και μιλας θεωρητικα, γιατι υπερτροφικη κλειτοριδα σε ερεθεισμενη γυναικα εχει μονο λειτουργικη διαφορα απο τσουτσουνι :hehe:

Εκτος αν την βρισκεις, εκει παω πασο :)

rammbock_roemer.png?1318279818