narta Φεβρουάριος 1, 2013 #581 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 (edited) Η κιμωλία είναι η ιδανική περίπτωση, συμφωνώ αλλά στο δικό μου gym , γνωστής αλυσίδας , εάν δουν κιμωλία στο έχουν απαγορεύσει σε χρόνο dt.Οπότε αναγκαστικά πάω σε γάντιατα οποία δυσκολεύουν στο πιάσιμο της μπάρας , αυτό είναι αλήθεια αλλά δεν έχω άλλη εναλλακτική (για σφουγγάρια δεν κάνω λόγο). Liquid chalk :baby: Google it Edit: πετσετουλα να σκουπιζεις την μπαρα μετα απαραιτητα για να μην εισαι καφρος. Edit 2: Οσο για το προβλημα με το γλυστριμα της μπαρας, χρησιμοποιησε hook grip και καθαρισες. Θα δυναμώσουν σιγα σιγα οι μυς του πηχη και θα εισαι οκ οσο ανεβαινουν τα κιλα. Straps μονο σε singles/doubles, για work set ειναι υπερβολη Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 1, 2013 από narta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Φεβρουάριος 1, 2013 #582 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 (edited) Liquid chalk :baby: Google itEdit: πετσετουλα να σκουπιζεις την μπαρα μετα απαραιτητα για να μην εισαι καφρος.Edit 2: Οσο για το προβλημα με το γλυστριμα της μπαρας, χρησιμοποιησε hook grip και καθαρισες. Θα δυναμώσουν σιγα σιγα οι μυς του πηχη και θα εισαι οκ οσο ανεβαινουν τα κιλα. Straps μονο σε singles/doubles, για work set ειναι υπερβοληKαλή η υγρή κιμωλία και αρκετά φθηνή!!!!!!:daisy:/thumbs upΚαλά, η πετσέτα είναι MUST , τα παίρνω άσχημα όταν κάθε βρωμιάρης κάνει γυμναστική και αφήνει την ιδρωτίλα του.Hook grip ,κάνω σε ορισμένές ασκήσεις (δεν μπορώ να με φανταστώ hook grip σε πιέσεις στήθους ,ειλικρινά), μιας και έντονη χρήση του με καταπονεί , αν και βουτώ τα χέρια μου σε παγωμένο νερό αρκετές φορές γι'αυτό.Εdit: Κάποιες συμβουλές για ασκήσεις , οι οποίες θα βοηθήσουν στο να γίνουν ελαστικότεροι οι τένοντες των χεριών, ιδιαίτερα αγκώνα - ώμος ? Γιατί είμαι αρκετά "βαρύς" σε μία πολεμική τέχνη που κάνω. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 1, 2013 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 1, 2013 #583 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Η πετσέτα είναι μια άχρηστη μπούρδα. Εκτός αν έχεις κάποια με διαφορετικό χρώμα σε κάθε πλευρά. Την πρώτη φορά σκουπίζεις τον ιδρώτα του άλλου και στο επόμενο όργανο που την βάζεις ανάποδα τον αλείβεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 1, 2013 #584 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Kαλή η υγρή κιμωλία και αρκετά φθηνή!!!!!!:daisy:/thumbs upΚαλά, η πετσέτα είναι MUST , τα παίρνω άσχημα όταν κάθε βρωμιάρης κάνει γυμναστική και αφήνει την ιδρωτίλα του.Hook grip ,κάνω σε ορισμένές ασκήσεις (δεν μπορώ να με φανταστώ hook grip σε πιέσεις στήθους ,ειλικρινά), μιας και έντονη χρήση του με καταπονεί , αν και βουτώ τα χέρια μου σε παγωμένο νερό αρκετές φορές γι'αυτό.Εdit: Κάποιες συμβουλές για ασκήσεις , οι οποίες θα βοηθήσουν στο να γίνουν ελαστικότεροι οι τένοντες των χεριών, ιδιαίτερα αγκώνα - ώμος ? Γιατί είμαι αρκετά "βαρύς" σε μία πολεμική τέχνη που κάνω.1 πετσετα μικρη, μικροτερη του προσωπου, περασμένη μιση εντος φορμας ,ιση εκτος, για να σκουπιζεις χερια και μπαρα, ΟΧΙ μεγαλη μπανιoυ (lol γυμναστηριο εισαι) για να στρωνεις να ξαπλωσεις. Αν σε ενοχλει η ιδρωτιλα, φορα φορμουλα με κουκουλα/καπελακι και εισαι τζετ.Hook grip σε αρσεις και κωπηλατικη με μπαρα, σε τιποτα αλλο δεν βοηθανε. Οσον αφορα τις πιεσεις στηθους, καλυτερα με ΧΟΝΤΡΗ μπαρα ωστε να δωσεις διαφορετικο ερεθισμα στους μυς του πηχη ωστε να δυναμώσουν. Τελος για να εχεις μεγαλυτερη ελαστικοτητα κανε το απλο: διατάσεις. Σιγα σιγα θα "λαστιχάρουν" (lol) οι κλειδώσεις.Η πετσέτα είναι μια άχρηστη μπούρδα. Εκτός αν έχεις κάποια με διαφορετικό χρώμα σε κάθε πλευρά. Την πρώτη φορά σκουπίζεις τον ιδρώτα του άλλου και στο επόμενο όργανο που την βάζεις ανάποδα τον αλείβεσαι!Δες παραπανω. Πετσετα χεριων. Ουτε καν προσωπου για να σκουπισεις την μπαρα απο το liquid chalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 19, 2013 #585 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 Αν ενδιαφερεται καποιος για 9 μηνες συνδρομη στο fight club galatsi (οχι χαρισμα ) ας μου στειλει ενα πμ. Εχω 2 διαθεσιμες, της κοπελας μου και τη δικια μου γιατι φευγουμε για Αγγλια τον αλλο μηνα και καναμε ετησιο τελος Αυγουστου και αρχες Σεπτεμβρη αντιστοιχα.Συνεχίζεται η προσφορά εγγραφών του Fight Club Γαλατσίου | Fight Club Central Gym edit: Η τιμη ειναι πολυ καλη!! Το ξαναβαζω μηπως ενδιαφερεται καποιος. Πλεον ειναι 8μηνο, τις εχω παγωσει μεχρι αρχες Μαρτιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 20, 2013 #586 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Χτεσινο WOD (Workout Of the Day)160 περασματα σχοινακια (μονά. γιατι διπλα ακομα ουτε για αστειο...)30 burpees60 kettlebell snatch με 12kg - 30 σε καθε χερι60 κοιλιακους60 lunges160 περασματα σχοινακια Χρονος 20λεπτα. Φυσικα στο τελειωμα του χρονου ειχα κανει 122 απο τα τελευταια σχοινακια κ νομιζα οτι ειτε θα λιποθυμισω, ειτε οτι θα βγει το πνευμονι μου εξω και θα με μουτζωσει που καπνιζα τοσα χρονια η κατι τετοιο τελοσπαντων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 20, 2013 #587 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Πως μπορεις κ μετρας τα σχοινακια; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 20, 2013 #588 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Με δυσκολια To καθε περασμα ειναι μια μοναδα ας πουμε. Υπολογιζω οτι μου πηραν κανα 6λεπτο τα 160. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Φεβρουάριος 20, 2013 #589 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Βασικά γιατί τα μετράς;Προσωπική μου άποψη είναι πως όταν κάνεις αρκετές επαναλήψεις για κάποια άσκησηπας με χρόνο ή με την καταπόνηση, δηλαδή όταν καταλάβεις πως έφτασες στο όριο σταματάς.Το να επικεντρώνεσαι στο να μετράς κοιλιακούς και περάσματα στα σκοινάκια είναιανούσιο πιστεύω και δεν επικεντρώνεσαι πλήρως στην άσκηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 20, 2013 #590 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Είναι το άθλημα τέτοιο. Σε επίσημους αγώνες πρέπει να βγάλεις όλο τον αριθμό ασκήσεων σε χιλιάδες χρόνο, η as many sets as u can σε χιλιάδες χρόνο. Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 20, 2013 #591 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 είναι καπως υπερβολική η καταπόνηση σε σημεία κλειδιά σε γόνατα αγκώνεςκαι νευρικό σύστημα...με την απλή γυμναστική με αντιστάσεις-βάρη, είναι πιοομαλή η γυμναστική. Πιο εύκολα προγραμματίσιμη.Το σχοινάκι καλύτερα να παίζει το ρόλο του αεροαναερόβιου σε συνδυασμό με τρεξιματάκι παρά ρεκόρ με σχοινάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 20, 2013 #592 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Χτεσινο WOD (Workout Of the Day)160 περασματα σχοινακια (μονά. γιατι διπλα ακομα ουτε για αστειο...)30 burpees60 kettlebell snatch με 12kg - 30 σε καθε χερι60 κοιλιακους60 lunges160 περασματα σχοινακια Χρονος 20λεπτα. Φυσικα στο τελειωμα του χρονου ειχα κανει 122 απο τα τελευταια σχοινακια κ νομιζα οτι ειτε θα λιποθυμισω, ειτε οτι θα βγει το πνευμονι μου εξω και θα με μουτζωσει που καπνιζα τοσα χρονια η κατι τετοιο τελοσπαντων.Δεν βλέπω το βίντεο Γιάννη. Είμαι με ff δεν ξέρω αν έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 20, 2013 #593 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Δεν τραβαω την καθημερινη προπονηση Εξαλου δεν θελω να ζηλεψετε ολοι την Απολλωνια κορμαρα κλπ κλπ : p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Φεβρουάριος 20, 2013 #594 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Οι προτάσεις ποδιών (lunges) είναι επικίνδυνη άσκηση για τα γόνατα αν δεν εκτελείται σωστά ή αν υπάρχει ευαισθησία στον συγκεκριμένο σύνδεσμο. Κάποιος μου είχε πει παλιά πως είναι ασφαλέστερο να εκτελείται με βήμα προς τα πίσω αλλά δεν ξέρω αν αυτό ισχύει. Σε πολλά forum που ασχολούνται με ασκήσεις βασισμένες στο βάρος του σώματος, είναι συχνό φαινόμενο να γίνονται επαναλήψεις ασκήσεων βασισμένες στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων (πχ. 5000 burpees/year κλπ.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 26, 2013 #595 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2013 Νταξ, πεθαίνω.... :hehe: Σκάει στο gym Πολωνός μαζί με τον τούμπανο φίλο του και φοράει φόρμα πάνω από τον αφαλό, κολλητό μακρυμάνικο μπλουζάκι μέσα από τη φόρμα να τονίζεται ο πατσάς και.... Crocs παντοφλέ με κάλτσα!!! :hehe:: xaooaxoaxoxaoaxooxaooxaoxaoaxoaxaxooaxoax!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 27, 2013 #596 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 ^^ Ο Θωμας ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 27, 2013 #597 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Εχω εγω πατσα ωρε ? crocs παντοφλε με καλτσα εγω ? [MENTION=15582]fantomas[/MENTION] πες ρε φιλε οτι δεν ελεγες εμενα, θα μας πεθανεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 27, 2013 #598 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 :hehe: Όχι ρε σεις, ήταν γείτονας εδώ Βαρσοβία που είμαι. . Αυτό για να μη θιγούν υπολήψεις Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Μάρτιος 5, 2013 #599 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2013 Οι προτάσεις ποδιών (lunges) είναι επικίνδυνη άσκηση για τα γόνατα αν δεν εκτελείται σωστά ή αν υπάρχει ευαισθησία στον συγκεκριμένο σύνδεσμο. Κάποιος μου είχε πει παλιά πως είναι ασφαλέστερο να εκτελείται με βήμα προς τα πίσω αλλά δεν ξέρω αν αυτό ισχύει.Δεν ξέρω αν είναι ασφαλέστερο να εκτελείτε με βήμα προς τα πίσω αλλα και πάλι το βήμα προς τα εμπρός είναιμια απόλυτα φυσιολογική κίνηση του σώματος οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα!Η άσκηση είναι επικίνδυνη για τα γόνατα όταν αυτά περνούν στο κατώτερο σημείο τα δάχτυλα του ποδιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 5, 2013 #600 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2013 ..και να μην κοπαναει το γονατο κατω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts