narta Ιανουάριος 15, 2013 #541 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Λεει για σιγκαλ και ποσταρει το καραστημενο!Τη σχολη που λες τη ξερω και εχει και πολλους φλωρους.Μαγκας εισαι σα μαχητης,εσυ θα υποστηριξεις την τεχνη και οχι αυτη εσενα,λιγα θα σου δωσει ο δασκαλος.Παντως θυμαμαι που τεσταραμε τα των πολεμικων τεχνων στο στρατοκαι οσοι κανανε παλη, τζουντου και λοιπες ηταν οι πιο αποτελεσματικες.Οι πυγμαχιες και τα καρατε πηγαιναν περιπατο.Αν ποτε βρεθείς face to face με ικανο Aikidoka ελα να μου πεις. Επίσης ο εκπαιδευτης εκτος του να σου μεταφέρει τις γνωσεις του κανει κατι πολυ πιο σημαντικο, σου μεταφέρει την νοοτροποια του. Αν εσυ στο τελος της εκπαιδευσης νομίζεις οτι εισαι ενας μικρος θεος και μ@μ@ς και δέρνεις, ειναι πολυ πιθανο να γελοιποιηθεις καποια στιγμη απο καποιον που απλα δεν ξέρεις να τον "μετρησεις" σωστα.btw το Aikido δεν ειναι πολεμικη τέχνη. Αμυντικη ειναι. Σκοπος ειναι ο ελγχος και η ακινητοποιηση του επιτιθέμενου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 15, 2013 #542 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Τι να βρεθω face 2 face μου θυμιζει αυτα τα παιδικα που λεγαμε αυτος σε δερνει αλλα εγω τον δερνω κτλπ. Στο δρομο παιζει βρωμια, παρεες, γκάνια. Τωρα αυτα που λες πανε χολιγουντ!Αυτος που το κανει πρεπει να το κανει για παρτη του επειδη του αρεσει. Οταν λεω για φλωρους, ξερεις ποια εννοια δινω; Την εννοια οτι πανε σε αυτα για να το παιξουν οι ραμπο της νυχτας,μισθοφοροι και αλητες. Δεν στηριζουν την τεχνη. Ενα 90% φαντασιωνονται το street fighter. Μακαρι να χαμε σχολες οπως σε αλλα κρατη με επισημους αγωνες κτλπ αλλα δε βλεπω τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 15, 2013 #543 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Μάλλον πρέπει να ανοίξεις λίγο παραπάνω τα μάτια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 15, 2013 #544 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 . Στο δρομο παιζει βρωμια, παρεες, γκάνια. Είσαι 19 ή μαύρος ράπερ?Δηλαδή όλοι θα πρέπει να κάνουν Γραβ-μαγκά για να μαχαιρώνουμε πρώτοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 15, 2013 #545 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Είσαι 19 ή μαύρος ράπερ?Δηλαδή όλοι θα πρέπει να κάνουν Γραβ-μαγκά για να μαχαιρώνουμε πρώτοι?Εχεις μπλεξει ποτε σου σε δρομο να σε κλεψουν; Αυτο το λες γιατι εχεις γνωσεις; Αν ειχεςθα ηξερες οτι στο κραβ μανγκα ειναι το ΜΟΝΟ αποτελεσματικο αν σου ρθει να σε μαχαιρωσει.Αλλα αν σου ειχαν βγαλει μαχαιρι θα ηξερες οτι δεν σου επιτιθενται, ειναι 5, οι 2 κρατανε μαχαιρι, και να σε δωεκει τι θα κανεις. Δε χρειαζεται ουτε να σαι μαυρος ουτε ραπερ. Αρκει να σου τυχει.Η Καλυτερη αμυντικη τεχνη ταυτοχρονα και πολεμικη τεχνη για τετοιες καταστασεις ειναι να τρεχεις 5 χιλιομετρα με σταθερο ρυθμο καιστην αρχη να σαι σπρινταριστος με τα ποδια στην πλατη μπας και ξεφυγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιανουάριος 15, 2013 #546 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Εχεις μπλεξει ποτε σου σε δρομο να σε κλεψουν; Αυτο το λες γιατι εχεις γνωσεις; Αν ειχεςθα ηξερες οτι στο κραβ μανγκα ειναι το ΜΟΝΟ αποτελεσματικο αν σου ρθει να σε μαχαιρωσει.Αλλα αν σου ειχαν βγαλει μαχαιρι θα ηξερες οτι δεν σου επιτιθενται, ειναι 5, οι 2 κρατανε μαχαιρι, και να σε δωεκει τι θα κανεις. Δε χρειαζεται ουτε να σαι μαυρος ουτε ραπερ. Αρκει να σου τυχει.Η Καλυτερη αμυντικη τεχνη ταυτοχρονα και πολεμικη τεχνη για τετοιες καταστασεις ειναι να τρεχεις 5 χιλιομετρα με σταθερο ρυθμο καιστην αρχη να σαι σπρινταριστος με τα ποδια στην πλατη μπας και ξεφυγεις.Υπάρχουν και άλλες τεχνικές self defence π.χ. Wing Chun κτλπ , μην κολλάμε στο μπασταρδέ krav maga...και φυσικά ότι αναφέρεις στο τέλος είναι το σωστότερο.Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!Ας κάτσει ο Aikido Master να αφοπλίσει άτομο με μπερέτα ή με machete , καλά να περάσει.Και βασικά να ξέρετε ότι όταν βρεθείτε αντιμέτωπος με ένοπλο δολοφόνο ή ληστή το πρώτο πράγμα που θα νιώσετε είναι φόβος.Εκτός και εάν νομίζετε ότι είστε μετουσίωση του Chuck Norris και αρχίσετε να χώνετε Roundhouse kick.Eάν ισχύει το δεύτερο, πείτε μου να έρθω στα σαράντα σας γιατί μου αρέσουν τα κόλυβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Ιανουάριος 15, 2013 #547 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Παιδιά τι συζητάμε τώρα, είστε σοβαροί;Επειδή μερικοί αγνοείτε την επικινδυνότητα που υπάρχει στους δρόμους και την τρέλα (κυριολεκτικά) που κουβαλάει πολύς κόσμος εκει έξω μη λέμε τώρα για face to face και λοιπες αστειότητες!Μια πολεμική τέχνη της κάνεις επειδή τη γουστάρεις, σαν κίνηση, σαν άθληση και φιλοσοφία, όχι για να "επιβιώνεις" στο δρόμο...Μη μιλάμε για face to face καταστάσεις γιατί στο δρόμο παίζουν απίστευτα πράγματα και κυκλοφορούν απίστευτα τρελαμένα μυαλά που kick boxing 10 χρόνια να κάνεις αμα σου σκάσουν 2-3, μια κίνηση να μη σου "βγει" (και μιλάμε για περίπτωση που μπορείς να αντιδράσεις σωστά) τελείωσες, finito!!Και τα γκανια και οι σουγιάδες επίσης μια χαρά παίζουν έξω, δεν είναι να γελάμε με αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 15, 2013 #548 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 ΑΝ ο δασκαλος (ο καθε δασκαλος) ειναι σωστος θα σου πει πωςΗ καλυτερη μαχη ειναι αυτη που μπορεις να αποφυγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 15, 2013 #549 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Αφενός και αν μου βγάλουν μαχαίρι και πάω να το παίξω ήρωας για ένα smartphone (ασφαλισμένο), πιστωτικές (ασφαλισμένες), και 50-100€ που ΙΣΩΣ έχω πάνω μου, καλός ******* είμαι. Αφετέρου σιγά μην του κάνω μανούρα, και μιλάω για 1, για 3-4 θα τους ρωτήσω αν θέλουν και καφέ. Ασχέτως πολεμικής τέχνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 15, 2013 #550 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Αντε αρκετα το κουρασαμε ξεκινηστε παλι περι πρωτεινων μπας και δοκιμασω ποτε καμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 15, 2013 #551 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Αντε αρκετα το κουρασαμε ξεκινηστε παλι περι πρωτεινων μπας και δοκιμασω ποτε καμια Dymatize Elite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 15, 2013 #552 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Τυχαιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 15, 2013 #553 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Dymatize Elite.Η πιο χημικη aka συνθετικη γευση που παιζει. Μακρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 15, 2013 #554 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Η πιο χημικη aka συνθετικη γευση που παιζει. Μακριακαι ποια δεν είναι από τις flavored; όλες τα ίδια #@$ έχουν μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Ιανουάριος 15, 2013 #555 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Η πιο χημικη aka συνθετικη γευση που παιζει. ΜακριαΜπορείς να το αναλύσεις λιγάκι; Εγώ πάντως που έχω ένα 2κιλο βανίλια μια χαρά μου φαίνεται, δεν έχω κανένα παράπονο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 15, 2013 #556 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 και ποια δεν είναι από τις flavored; όλες τα ίδια #@$ έχουν μέσα. Καμια, απλα λεω οτι αυτην ειναι η χειροτερη Προσωπικα εχω κατασταλάξει στο unflavored + natoural flavors aka φρουτα ή κακαο Μπορείς να το αναλύσεις λιγάκι; Εγώ πάντως που έχω ένα 2κιλο βανίλια μια χαρά μου φαίνεται, δεν έχω κανένα παράπονο! Δεν αναλύεται ειναι θεμα εμπειριας και (πολλων) κιλων πρωτεϊνης. Η μοναδικη, προσωπικα, non σκατενια χημικουλιστικη γευση ειναι της Myofusion, αλλα ειναι ληστεια στην τιμη, σαν το iPhone ενα πραμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιανουάριος 15, 2013 #557 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Η πιο χημικη aka συνθετικη γευση που παιζει. Μακριαλεω να παρω απο myprotein αγευστες...εχεις ιδεα (η καποιος αλλος) τι λεει συγκριτικά απο τιμές σε σχέση με:1) άλλες bulk2) αλλες τις σειρας πχ myofusion που μου αρεσε πολυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 15, 2013 #558 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 λεω να παρω απο myprotein αγευστες...εχεις ιδεα (η καποιος αλλος) τι λεει συγκριτικά απο τιμές σε σχέση με: 1) άλλες bulk 2) αλλες τις σειρας πχ myofusion που μου αρεσε πολυ ? Best customer service ever. Και τα προϊοντα τους ειναι εξαιρετικα. Τα χρησιμοποιω περισσοτερο απο 8 χρονια, τοσο σε περιοδους εντατικης προπονησης οσο και σαν γενικα συμπληρωματα διατροφης. Και σε σχεση με τις τυποποιημενες μαζικης παραγωγης ειναι πολυ πιο φθηνες, ΑΛΛΑ μονο αν κανεις σεβαστη ποσοστητα παραγγελια. Για ποσοτητες <10KG δεν ειναι και τοσο συμφερουσες. Το καλυτερο ειναι να βρεις καποιον να μοιραστεις τα εξοδα Τωρα σε σχεση με αλλες bulk πανω κατω το ιδιο παιζει. Εχουν ελαχιστη διαφορα σε τιμη. Σε ποιοτητα εχουν διαφορα αισθητη αν ειναι η πρωτη σου παραγγελια pm me εχω κουπονακι για εκτπωση 5% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Ιανουάριος 15, 2013 #559 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Έχω διαβάσει καλά λόγια και για το bulkpowders.co.ukΗ myofusion είναι κόλαση η ρημάδα, είχα δοκιμάσε διαφημιστικό φακελάκι που μου είχαν στείλει σε μια παραγγελία.Εδώ την έχει σε πολύ καλή τιμή πάντως, για λίγο μεν αλλα οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 15, 2013 #560 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Έχω διαβάσει καλά λόγια και για το bulkpowders.co.ukΗ myofusion είναι κόλαση η ρημάδα, είχα δοκιμάσε διαφημιστικό φακελάκι που μου είχαν στείλει σε μια παραγγελία. Εδώ την έχει σε πολύ καλή τιμή πάντως, για λίγο μεν αλλα οκ... Ποιοτικα ειναι σχεδον ιδια τα μαγαζια. Σαν customer service ειναι τοσο διαφορετικα οσο η γη απο τον ουρανο. Απο το bulkpowders σταματησα να παραγγελνω επειδη δεν μου εκαναν ποτε refund ενα προϊον το οποιο δεν υπηρχε οταν εστειλαν την παραγγελια. Μολις 5 λιρες, αλλα, well it sucks Απο την αλλη το myprotein επειδη κατα την μεταφορα απο λαθος του μεταφορεα εσκασε ενα tub αμυγδαλοβουτυρο, μου εστειλαν χωρις πολλα πολλα (απλα φωτο του κατεστραμενου προιόντος) καινουριο με δικα τους εξοδα και ενα κουπονακι για εκπτωση στην επομενη παραγγελια. Απλα αψογοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts