Sitios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Καλημέρα. Θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ σχετικά με το τι μπορώ να κάνω για να κουμπώσω το cpu waterblock του eleven (το γνωστό, με το πλέξυ) πάνω στην Abit IP35 PRO... Προσπάθησα να το βάλω, αλλά είτε οριζόντια, είτε κάθετα, βρίσκει πάνω σε πυκνωτές και δε μπορεί να πατήσει καλά... Κάποια λύση έχει κανείς? Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2007 Σε μενα παντως μπαινει κανονικα ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Σεπτέμβριος 4, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2007 Μια φωτογραφία απο το μπλόκ και την μητρική θα βοηθούσε ιδιαίτερα να καταλάβουμε που βρίσκει. Έχω την εντύπωση όμως ότι με μια αλλαγή στο πλέξι καπάκι θα είσαι έτοιμος. Ρίξε τη φωτό και μίλα με το Μιχάλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2007 χαλκός εμποδίζει ή plexy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Σεπτέμβριος 4, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 09:04] Σε μενα παντως μπαινει κανονικα ......... Eσύ θα έχεις πρόσφατο revision... To παιδί άμα έχει απο τα πρώτα που δεν ήταν φαγωμένο στην μια πλευρά γι'αυτό δεν κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 Eσύ θα έχεις πρόσφατο revision... To παιδί άμα έχει απο τα πρώτα που δεν ήταν φαγωμένο στην μια πλευρά γι'αυτό δεν κάνει... Ακριβώς... Στην πισω μερια του μπλοκ(στο ρακορ εξόδου) πρέπει να υπάρχει ενα μικρό σκαλοπάτι 6χ2mm .Αν δεν υπάρχει΄αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς πρόβλημα Αν το μπλόκ σου δεν έχει σκαλοπατάκι στείλε μου το να το διορθώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 4, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2007 Πετα και κανα πυκνωτη... τοσους εχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2007 μπορεις να γυρισεις και το μπλοκ 180 μοιρες . και σε εμενα δεν εμπαινε , το γυρισα και μπηκε. βεβαια δεν ειναι οτι καλυτερο απο αποψη επιδοσεων αλλα μπαινει και ετσι , for the records Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Σεπτέμβριος 4, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2007 Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας. Λοιπόν, το πρόβλημα μάλλον είναι ότι έχω παλιό revision, καθώς το μπλοκ δεν έχει σκαλοπάτι από κάτω, κι έτσι βρίσκει ο χαλκός πάνω στους πυκνωτές. Όσο για τη στροφή 180 μοιρών, κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά η π****να η Abit έχει ακόμα και από πάνω δύο πυκνωτές που εμποδίζουν, αλλιώς δε θα υπήρχε πρόβλημα... μάλλον θα μπει στο χειρουργείο το μπλοκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.