Jump to content

Πάμε μια βοηθειούλα για laptop παλικάρια μου

nobig

Recommended Posts

Είμαι ανάμεσα στον

toshiba

και στον

Acer

Θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας για την κάρτα γραφικών στον toshiba γιατί δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με την HD2600 σε σύγκριση με την 8600 GT και αν νομίζεται ότι ο επεξεργαστής στον Acer θα έχει διαφορές σε πραγματικές εφαρμογές

Επίσης στον acer με προβληματιζεί το service, Θυμάμαι ένα περιστατικό με τον sotori που έτρεχε πολύ καιρό. Εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο ο acer αλλά αν είναι να έχω προβλήματα με το service το ξανασκέφτομαι. Αν πάρω την επέκταση εγγύησης θα βοηθήσει;

Ο HD 2600 έχει περίπου(λίγο πιο κάτω) τις ίδιες επιδόσεις με την 8600M GT και λένε ότι κλοκάρει κοντά σε HD2600XT.

Εγώ προσωπικά θα πάω για τον toshiba μιας και 2 χρόνια εγγύηση έχει και σύμφωνα με την κοινή άποψη έχει αρκετά καλύτερo service.

Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Εγώ προσωπικά θα πάω για τον toshiba μιας και 2 χρόνια εγγύηση έχει και σύμφωνα με την κοινή άποψη έχει αρκετά καλύτερo service.

Aυτό ακριβώς.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.