nobig Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2007 Είμαι ανάμεσα στον toshibaκαι στον AcerΘα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας για την κάρτα γραφικών στον toshiba γιατί δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με την HD2600 σε σύγκριση με την 8600 GT και αν νομίζεται ότι ο επεξεργαστής στον Acer θα έχει διαφορές σε πραγματικές εφαρμογέςΕπίσης στον acer με προβληματιζεί το service, Θυμάμαι ένα περιστατικό με τον sotori που έτρεχε πολύ καιρό. Εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο ο acer αλλά αν είναι να έχω προβλήματα με το service το ξανασκέφτομαι. Αν πάρω την επέκταση εγγύησης θα βοηθήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Σεπτέμβριος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2007 Ο HD 2600 έχει περίπου(λίγο πιο κάτω) τις ίδιες επιδόσεις με την 8600M GT και λένε ότι κλοκάρει κοντά σε HD2600XT.Εγώ προσωπικά θα πάω για τον toshiba μιας και 2 χρόνια εγγύηση έχει και σύμφωνα με την κοινή άποψη έχει αρκετά καλύτερo service. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Σεπτέμβριος 4, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Πριονέτο Εγώ προσωπικά θα πάω για τον toshiba μιας και 2 χρόνια εγγύηση έχει και σύμφωνα με την κοινή άποψη έχει αρκετά καλύτερo service. Aυτό ακριβώς....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Σεπτέμβριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Kokolikos [Χθες, στις 09:24] Aυτό ακριβώς....... Αγόρασα το toshiba.Είναι φοβερό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.