slaught Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Λοιπον εχω το εξης προβλημα.Εχω το debian unstable, βαζω ενα παιχνιδι το shattered galaxy και παιζει κανονικα μετα βαζω το warrock και κολλαει λιγο πριν ξεκινησει να γραφει αρχεια στο δισκο.Τι φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 Τι wine έχεις? Τα παιχνίδια τι ακριβώς είναι, θέλουν directx?Μήπως να δοκίμαζες με το cedega την τύχη σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 3, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 Εχω το 0.941 νομιζω αυτο ειναι το τελευταιο σε debian.Το cedega τι ειναι για δωσε παραπανω info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 http://www.transgaming.orgΕίναι αυτό:http://sourceforge.net/projects/winexστο πιο εμπορικό του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 3, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 Θα σε κουρασω λιγο ακομα.Δεν ξερω πως να το σεταρω.Κανω apt-get τπτ κανω search απο synaptic τπτ πως το βαζω στο debian unstable? Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Σεπτέμβριος 3, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 Δεν υπάρχει στα repositories του debian (αφού είναι και commercial)για αυτό και δε στο βγάζει με apt-get. Αν έχεις το cedega, και υπάρχει ένα αρχείο με κατάληξη .deb άνοιξε ένα terminal και κάνε τα εξής:su και μετά (ή με το sudo μπροστά αν το έχεις)dpkg -i /path/to/deb/cedega.debΚαι κοίταξε πριν αν έχεις όλα τα dependencies (σε κανά readme θα τα λέει φαντάζομαι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 3, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 Οκ ωραιος θα το κανω αυριο και θα ενημερωσω.Thx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.