azsx Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Κάποιος γνωστός μου είπε ότι με το δίπλωμα για μοτοποδήλατο θα μπορεί κάποιος να οδηγεί scooter μέχρι 125cc. Γνωρίζετε αν θα ισχύσει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2007 Ψηφίζω ράδιο αρβύλα. Καλά θα ήταν, να πάρω και μια γουρούνα χωρίς πολλά πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2007 Αλήθεια, μέχρι πόσα cc δεν δίνεις για δίπλωμα (με μαθήματα, σχολή κτλ)...αλλά μόνο με κάποιο ποσό ή δεν ξέρω γω τι άλλο στην τροχαία;Η και αυτό "αρβύλα " είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Σεπτέμβριος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2007 50cc αν θυμάμαι καλά αλλα δίνεις κανονικά εξετάσεις νομίζω στην τροχαία. Και το Υπουργείο Συγκοινωνιών δεν το αναγνωρίζει μετά σαν δίπλωμα.Αλλά υπάρχει πλέον μηχανάκι στα 50cc????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Σεπτέμβριος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2007 Πράγματι,για 50cc δίνεις στην Τροχαία,όπου σου παρέχουν και μηχανάκι για την εξέταση,εφόσον το χρειάζεσαι.Μόνο για 50cc όμως.Απο κεί και πέρα θές δίπλωμα κατηγορίας Α1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Σεπτέμβριος 3, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Αλλά υπάρχει πλέον μηχανάκι στα 50cc????? ναι. μεταχειρισμενα GLX & C50 και καινουργια daytona και κατι αλλα κινεζικα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 3, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 Μονο με διπλωμα για 125cc μπορεις να οδηγας ΚΑΠΟΙΑ μηχανακια ανω των 125cc .....Επιδει σε καλυπτουν KW ... Ενα απο αυτα ειναι WR 250cc για το οποιο σε καλυπτει διπλωμα για 125cc ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsx Σεπτέμβριος 3, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount 50cc αν θυμάμαι καλά αλλα δίνεις κανονικά εξετάσεις νομίζω στην τροχαία. Και το Υπουργείο Συγκοινωνιών δεν το αναγνωρίζει μετά σαν δίπλωμα.Αλλά υπάρχει πλέον μηχανάκι στα 50cc????? Scooter πάρα πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Σεπτέμβριος 3, 2007 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2007 Το κανονικό δίπλωμα δεν αναφέρεται σε κυβικά.Aπλά αναγράφει </= 25KW και </=0,16KW/kg,δηλαδή δεν έχει σημασία πόσα κυβικά είναι,όπως σωστά αναφέρει και o polonos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.