Jump to content

χαλασε το πληκτρολογιο ή ο ελεκτης του ps/2 ?

tolis861416003225

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εκει που ρυθμιζα κατι με τα βισματα της καρτας ηχου ξαφνικα παγωνει ποντικι και πληκτρολογιο[ο υπολογιστης οχι] κανω επανεκινιση, τιποτα....βαζω το ποντικι σε usb δουλεβει, αλλα το πληκτρολογιο οχι. δοκιμαζω το ποντικι στο ps/2 και το πληκτρολογιο στον αερα και το ποντικι δουλεβει.... τι να κανω? τωρα γραφω με το on-screen keyboard

το πληκτρολογιο δυσκολα χαλαει,οποτε ελενξε ελεκτη

Μην παίρνεις και όρκο. Δύο φορές μου έχουν τύχει. Μέχρι τότε έλεγα κι εγώ , ε εντάξει αυτά δε γίνονται

Όπως και με τις χαλασμένες καλωδιοταινίες...!!!

τι αλλο να κανω? το οτι με το ποντικι μονο πανω δουλεβει,πως ερμηνευεται?

edit: μολις δοκιμασα να βαλω και το πληκτρολογιο στο πς/2.. δουλει το ποντικι αλλα το πλητρολογιο ειναι νεκρο....:rip:

Δέν έχεις ένα 2ο πληκτρολόγιο να δοκιμάσεις?

Αν όχι πάρε ένα φτηνιάρικο με 5 για να σιγουρευτείς!

Επίσης μπορείς αν το δοκιμάσεις σε άλλο υπολογιστή ή να δανειστείς κανενός φίλου...

τελικα πηγα σε ενα μαγαζι εδω διπλα. το πληκτρολογιο δουλεβει.... το προβλημα το εχει τελικα ο πσ/2.....πηρα ενα ανταπτορα που δεχεται πληκτρολογιο και ποντικι και δινει εξοδο μια usb. ευτυχως το πληκτρολογιο τρο βλεπει στο ποστ και μπορω να μπω βιος... rma για το πσ2 δε κανω βαριεμαι...

κοιτα μηπως βραχυκυκλωνει τιποτα στο pc σου.εμενα παραδειγμα ειχε σπασει ενα δοντακι απτην υποδοχη μιας usb θυρας και δεν μου δουλευε η θυρα ps2.

Εγώ πάντως, αν δεν έβγαζα άκρη θα το έστεινα εκτώς κουτιού και θα δοκίμαζα πάλι...

αν δεν έστρωνε τότε rma και ας είναι τόσο ασύμαντο...καινούργια μητρική δεν λέει να είναι "κουτσή":p

Κανα clear cmos έκανες μπάς και...:unsure:

μαλλον κατι με το backplate θα παιζει..... οταν δε βαριεμαι μπορει και να δω αν φταιει... καλοκαιριατικα μεσα σε εξεταστικη ουτε το ξεστηνω ουτε ρμα κανω... αφου τωρα ειμαι οκ.... εξαλου θα μπορουσα εξαρχης να εβαζα τα παντα σε usb και να μη τοπερνα πρεφα... νεναια να ειναι καινουριο και κουτσο ναι οντως ουτε μενα μαρεσει αλλα σιγα το πραμα..... εχω ολοκληρη εγγυηση να περιμενει μπορει να το αξιοποιησω προς το τελος της και να παρω κανα πιστοτικο για πιο καινουρια... :p

παντως οταν ειδα στο πρωτο σου post οτι μπαχαλευες και τη καρτα ηχου,ειμαι σχεδον σιγουροσ οτι προκαλεσεσ καποιο βραχυκυκλωμα αθελα σου.;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.