MANOSPC Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Πριν από μερικές μέρες, έκανα εγκατάσταση στον υπολογιστή το Zon Alarm ..Δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι που το απεγκατέστησα χθες.Μόλις το έβγαλα, μου βγήκε ένα μήνυμα:Ανεπαρκής σύνδεση ή μη αξιόπιστη .. και από τότε δεν μπορώ να ξαναμπώ στο INTERNET:confused: . Προσπάθησα να ξαναβάλω το Zone Alarm μήπως και κατάφερνα να κάνω κάτι, αλλά δεν μου μπαίνει !! Πώς μπορεί να διορθοθεί το πρόβλημμα? :help:
jpavly Σεπτέμβριος 2, 2007 #3 Σεπτέμβριος 2, 2007 Screenshot με το μήνημα; Τρέξε κι ένα ipconfig /all και βάλε ότι σου δείχνει εδώ (Start > Run > cmd > ipconfig /all)
osiris Σεπτέμβριος 2, 2007 #4 Σεπτέμβριος 2, 2007 το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω με το συγκεκριμενο προγραμμα.. και socket fix ετρεξα κ μεσω config προσπαθησα και και και.. αλλα τιποτα.. τελικα εκανα format se pc 2 μηνων τοτε..πολλοι το εχουν παθει με το zone alarm.. ειναι καποιου ειδους ιος ή κατι τετοιο τελος παντων οπως πληροφορηθηκα..υ.γ και εγω στην απεγκατασταση το επαθα..:hi:
jpavly Σεπτέμβριος 2, 2007 #5 Σεπτέμβριος 2, 2007 Εγώ το έχω πει, Zone Alarm χρησιμοποιείτε το 6,5 και μην του κάνετε update. Θα το βρείτε στον οδηγό μου ανεβασμένο
osiris Σεπτέμβριος 2, 2007 #6 Σεπτέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 13:13] Εγώ το έχω πει, Zone Alarm χρησιμοποιείτε το 6,5 και μην του κάνετε update. Θα το βρείτε στον οδηγό μου ανεβασμένο δεν φταις εσυ.. :worship: καπου το ειχα διαβασει που το ελεγες αλλα.. πλεον πηρα το μαθηματακι μου, εμαθα να κανω κ format και δεν ξαναβαζω το συγκεκριμενο προγραμμα με την καμια.. ακουω zone alarm και :jump: :jump:
Malkav Σεπτέμβριος 2, 2007 #7 Σεπτέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από bourlas για δοκίμασε το winsockxpfix +
MANOSPC Σεπτέμβριος 7, 2007 Author #8 Σεπτέμβριος 7, 2007 Παιδιά τα δοκίμασα όλα όσα μου είπατε(winsockxpfix και όλα τα άλλα) αλλα τίποτα δεν πέτυχε ...Τελικά Έκανα FORMAT και όλα έγιναν κανονικά!Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας! :T: :T:
HotPeanut Σεπτέμβριος 7, 2007 #9 Σεπτέμβριος 7, 2007 Είδες ρε παιδί μου αυτό το format, όλα καινούρια τα κάνει
osiris Σεπτέμβριος 7, 2007 #10 Σεπτέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από MANOSPC [Σήμερα, στις 17:04] Παιδιά τα δοκίμασα όλα όσα μου είπατε(winsockxpfix και όλα τα άλλα) αλλα τίποτα δεν πέτυχε ...Τελικά Έκανα FORMAT και όλα έγιναν κανονικά!Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας! :T: :T: μια απ τα ιδια ειχα κανει κ εγω.. και τελικα με formataki εγινα ολα καινουρια..
georarg1416003243 Σεπτέμβριος 8, 2007 #11 Σεπτέμβριος 8, 2007 ναι αλλα γιατι τοσο αξιοπιστο firewall να καταληξει ετσι???
MANOSPC Σεπτέμβριος 8, 2007 Author #13 Σεπτέμβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman Θα του έκαναν σαμποτάζ οι άλλες εταιρίες... Συμφωνώ....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.