Jump to content

Συνθεση pc !

BananaTzo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξερω οτι εχουν γινει χιλια διο topic για συνθεση pc αλλα αφου ξερω πως ειστε μερακληδες κ παντα δινετε την γνωμη σας κ δεν λετε οχι σε κανεναν πηρα το θαρος να κανω post εδω :laughing: .Ολες η προτασεις ευπροσδεκτες!Προσφατα ενας κολιτος μου ζητησε να του προτινω

ενα pc ομως ολες οι συνθεσεις που ειδα πλαισιο/e-shop/hard-shop εχουν μεσα ολο κ καμια μαλακιτσα οποτε του προτινα να τον βοηθησω στην συνθεση του pc του.

Εγω απο την αλλη εχω εναν παλιο p4 northwood στα 2.8 non o/c παρεουλα με μια albatron mobo κ mia geforce 4 ti4200.Σκεφτομουν να αναβαθμισω την GPU μιας κ τα εχει φαει τα ψωμια της κ θα ηθελα να απολαυσω game οπως το fear/doom 3 με μια αξιοπρεπες fps.Μεχρι στιγμης εχω καταληξει στις εξης :

SAPPHIRE RADEON X1950GT

SAPPHIRE ATI X1950PRO 512 Ακριβως η ιδια καρτα με 256mb μνημης παραπανω(κ μια κατακορυφη αυξιση στην τιμη) :p

Αξιζει τα λεφτα της η καρτα η να κοιταξω για καμια nvidia GTS/FX/GS/GT/GPTPSOP δεν ξερω κ εγω τι καλυτερα? :p Τα λεφτα που θα διαθεσω θα ειναι κοντα στα 100-160 ευρομπαλα σε AGP slot :)

Κ τωρα για την συνθεση που θα ηθελα να δειτε : :magic: (Το κοστος του pc πρεπει να ειναι κοντα στα 1300 ευρω κ θα ειναι κυριως για gaming (cs,dota,wow,fear ktl fps κ strategy),programming αλλα κ κανενα dl :) (Τωρα για o/c δεν ξερω ακομα αλλα μην αποκλειουμε αυτην την προωπτικη)

Εχουμε κ λεμε,CPU (Ποια η διαφορα quad κ duo,η απλα για να μας ζαλιζουν ειναι? :p

INTEL CORE 2 DUO E6750

INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600

(Το εργοστασιακο cooler ειναι αρκετα καλο η πρεπει να κοιταξω για alternative?)

HDD:

WD 500G SATA Πολλα GB,καλη τιμη.

Mobo :

Gigabyte GA-P35-DS4 (Η βαση για ενα γερο pc) :T:

PSU: (Tagan εχω κ εγω στο pc μου εδω κ καιρο κ δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα dunno ισως παραειναι ακριβο)

TAGAN TG480-U15

THERMALTAKE W0144

Case:

COOLERMASTER RC-810 CM STACKER (Οταν εφτιαξα το δικο μου pc ηθελα τον προκατοχο του αλλα τελικα δεν τον βρηκα πουθενα κ βολεφτικα με ενα thermaltake) :inlove:

THERMALTAKE VD6000BNS SOPRANO (Αρκετα πιο φτηνο κ μικρο case)

DVDRW

LScribe GSA-H50LRBB

GPU: (PCI)

Sparkle 8600 GTS (Λιγακι no name μου φενετε ο manufacturer αλλα ποτε δεν ξερεις πολλες φορες βγαινουν κ καλυτερες απο της brand name) :p

Παμε DDR τωρα!:

Corsair Ram 2GB Kit DDR2 800 5-5-5-12 (Καλα τimings κ εξισου καλη τιμη)

OCZ 2GB TITANIUM XTC EPP DDR2-800

Η καρτα ηχου ειναι build-in στην mob οποτε μην προβουμε σε ασκοπες αγορες :shifty:

Κ το πιο ζωρικο της υποθεσης,μια TFT οθονη ωστε να μην στραβωνομαστε κ με καλο responce που να την κανει καταληλη για gaming κ οχι pacman

:rolleyes: Δυστυχως για την ωρα δεν εχω καμια υποψην κ περιμενο συμβουλες απο σας.

Ευχαριστω για τον χρονο σας κ soz για το βαρετο post !

SAPPHIRE RADEON X1950GT

SAPPHIRE ATI X1950PRO 512 Ακριβως η ιδια καρτα με 256mb μνημης παραπανω(κ μια κατακορυφη αυξιση στην τιμη)

Απο αυτες τις δυο που πρoτείνεις η μια ειναι χρονισμενη παραπανω 580/1400 και η φθηνη στα 500/1200,αμα δουλευεις πανω απο 1280χ1024 αναλύσεις πάρε αυτην με τα 512RAM.

Στο παρακάτω σύστημα που λες προτείνω αυτα....... θα έβαζα Q6600 αλλα βγαίνει εκτος προυπολογισμου, γνώμη μου μην θυσιάσεις τους 2Χ320 για να φτιαξεις RAID0(Η μερα με την νυχτα σε σχεση με τον ενα 500αρι) ουτε την 22'',ούτε την 8800 και καλύτερα στην μητρικη δωσε 20 παραπανω να παρεις αυτην με το P35. Παίξε με τα υπόλοιμα αμα θες να κατεβάσεις κι' αλλο το κόστος.

post-3978-1416073179,8384_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από BananaTzo

Εγω απο την αλλη εχω εναν παλιο p4 northwood στα 2.8 non o/c παρεουλα με μια albatron mobo κ mia geforce 4 ti4200.Σκεφτομουν να αναβαθμισω την GPU μιας κ τα εχει φαει τα ψωμια της κ θα ηθελα να απολαυσω game οπως το fear/doom 3 με μια αξιοπρεπες fps.Μεχρι στιγμης εχω καταληξει στις εξης :

SAPPHIRE RADEON X1950GT

SAPPHIRE ATI X1950PRO 512 Ακριβως η ιδια καρτα με 256mb μνημης παραπανω(κ μια κατακορυφη αυξιση στην τιμη) :p

Οι δύο κάρτες δεν είναι ακριβώς το ίδιο.Η πρώτη είναι 1950GT ενώ η δεύτερη είναι 1950PRO η οποία είναι και η καλύτερη από τις δύο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.