Jump to content

OCZ watercooled 1150MHz μαμά,+Gigabyte DQ6-P35

elhariz21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για πολλαπλή φορά, είπα να ξαναλλάξω συστηματάκι. Έτσι, το νέο μου σύστημα αποτελείται από τα εξής: RAM DDR2 OCZ watercooled 1150MHz μαμά, Motherboard Gigabyte DQ6-P35 FSB1333(Μνήμες υποστήριξη έως 1066MHz), Q6600, 2xRaptor 150Gb Raid 0, 2x2900XT 512MHz, Stacker 831 Dark Silver, Thermaltake 850W SLI Certified PSU, και όλο watercooled(Ram, 2xHDD Aquabay, CPU, πλην των 2 VGA).

To πρόβλημά μου είναι ότι δεν κάνει εκκίνηση με τίποτα. Σημειωτέον ότι το Stacker δεν έχει μεγαφωνάκι, και έκτοτε, δεν μπορώ να ακούσω αν η μητρική κάνει κάποιον ήχο σφάλματος(ψάχνω να βρω κάποιο αυτόνομο ηχειάκι). Ενώ δείχνει να εκκινεί, δεν δίνει σήμα στην οθόνη (ούτε στο bios, ούτε τίποτα,μου λέει power saving mode).Η οθόνη είναι η καινούρια της LG 22'' TFT. Η οθόνη, δεν έχει πρόβλημα, έβαλα τον φορητό και δουλεύει κανονικά. Δοκίμασα και με μία κάρτα, άλλαξα και έβαλα και την παλιά μου 8800GTS, διπλοέλεγξα τροφοδοσίες και ρεύματα(12V, extra τροφοδοσίες VGA), τίποτα... Υποπτεύομαι ότι μάλλον φταιν οι μνήμες, επειδή είναι πάνω από την υποστηριζόμενη από τη Mboard ταχύτητα. Τί προτείνετε; Κρίμα είναι ν'αλλάξω μνήμες, δεν είναι; Σκέφτομαι να τις υποχρονίσω με κάποιο τρόπο στα 1066. Ίσως με το reprogramming patch της OCZ, αλλά πώς; Αν βάλω πχ 667MHz μνήμες με τις 1150 για να boot-άρει, θα δουλέψουν και οι 1150 στα 667???...και μετά υποχρονίζω τις 1150??? HEEEEEELP!!!

Σίγουρα δεν είναι οι μνήμες. Έχω τις ίδιες στην ίδια μητρική χωρίς πρόβλημα. Εγώ επειδή είχα αντιμετωπίσει και εγω προβλήματα κατα καιρους, είχα βάλει ένα ανεμιστήρα με led και ανάλογα το πόση ώρα έκανε ανάμεσα στην προσπάθεια για boot(παρακολουθώντας το led) ψιλοκαταλάβαινα τι έφταιγε

’σε πάνω μόνο την κάρτα γραφικών και την μια ram.βγάλε την μπαταρία και την τροφοδοσία,κάνε clear cmos και άστο για κανα δεκάλεπτο.μετά βάλε την μπαταρία και δοκίμασε να μπουτάρεις.κάνε bios update και άμα κάνει τσαφ βάζεις και την άλλη ram κτλ

Υπομονή,υπομονή,υπομονή.

Πράξε τα κλασσικά.Όλα πανω στο τραπέζι της κουζίνας και ξεκίνα μόνο με CPU,ένα Dimm,

τροφοδοτικό και την μία κάρτα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.