Jump to content

Nero 8

spc

Recommended Posts

Όχι ρε σεις, όχι σε BR, δε λέει... Να είναι σε πολλά DVD, σαν τα παιχνίδια, να αλλάζεις δισκάκια στη διάρκεια της εγκατάστασης! :D

• 4 weeks later...
  • Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Ωραιος θα το κοιταξω και θα postαρω εντυπωσεις.Μου αρεσουν τα βαρια και ασηκωτα προγραμματα.

Υ.Γ. Τρεμε microsoft το νεο nero ερχεται πιο βαρυ απο ποτε...

που φτασαμε το nero 5 που θυμαμαι να πρωτοεβαλα ηταν 200mb και τωρα το 8 εχει φτασει σχεδον το 1gb και απο ολα οσα εχει μεσα μονο το κλασικο αξιζει και το nero show time

Αρχική απάντηση από Diliger [Σήμερα, στις 10:23]

που φτασαμε το nero 5 που θυμαμαι να πρωτοεβαλα ηταν 200mb και τωρα το 8 εχει φτασει σχεδον το 1gb και απο ολα οσα εχει μεσα μονο το κλασικο αξιζει και το nero show time

Ωπα και το nerovision ειναι respect προγραμματακι αν εχεις ψηφιακη βιντεοκαμερα.

Με 3 κλικ κανεις το 20λεπτο 10GB raw video --->mpeg2 και δεν εχει χασει τιποτα απο πιότητα (Σημιτης).

Με κατι TMPEG και συναφη, ταλαιπωριομουνα απειρες ωρες.

Απίστευτα βαρύ. Προσπαθώ να απαγκιστρωθώ. Αφήστε που το 7.8.x.x μου κατέστρεψε τον τονισμό στις ελληνικές γραμματοσειρές (Win XP) και η μόνη λύση ήταν να επανεγκαταστήσω λειτουργικό. Ψάχνω να βρω πολύ καλό αντιγραφικό για να το αντικαταστήσω. Καμιά πρόταση;

Αρχική απάντηση από Diliger

Nero Recode επίσης τα σπάει.

Αρχική απάντηση από gdp77 [03-10-2007 15:41]

Απίστευτα βαρύ. Προσπαθώ να απαγκιστρωθώ. Αφήστε που το 7.8.x.x μου κατέστρεψε τον τονισμό στις ελληνικές γραμματοσειρές (Win XP) και η μόνη λύση ήταν να επανεγκαταστήσω λειτουργικό. Ψάχνω να βρω πολύ καλό αντιγραφικό για να το αντικαταστήσω. Καμιά πρόταση;

To Ashampoo Burning Studio 7.1 που αναφέρθηκε παραπάνω ;)

Το βρίσκεις εδώ: http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/product_2_1110__.htm

Ρε παιδιά στο pc μου με Opteron 165, 2x512ΜΒ μνήμη και win xp pro sp2 32bit το nero 7.2 κολλάει στην εγγραφή και βγάζει σφάλμα όταν π.x. την ίδια ώρα έχω ανοιχτό messenger ή ακούω μουσική και βλέπω φωτογραφίες! Όλα αυτά είναι φυσιολογικά ή αλλού είναι το πρόβλημα;; :blink:

Πόσο βαρύ πια μπορεί να είναι κατά την εγγραφή το nero;;:flex:

Παρα πολυ βαρυ παιδια...

Ασηκωτο.

2% του cpu τρωει κατα την εγγραφη...

Μακρια!!!

Βεβαια εχω την εκδοση 8.0.3.0

Μηπως ειναι πιο ελαφρια απο την 8.1 που κυκλοφορει?? Αμα ειναι να παω σε q6600 πριν την κατεβασω.

Θεωρω τουλαχιστον γελοιο με τα μηχανηματα που εχουμε ολοι να λεμε οτι ειναι βαρυ ενα προγραμμα και γιαυτο δεν το χρησιμοποιω λες και ειμαστε με τα celeronia.

post-1498-1416073211,2466_thumb.jpg

Σκέψου ένα laptop με 512-1GB Ram τι θα πάθει αν του βάλεις το Nero 8 απάνω. Και μην ακούσω τις δικαιολογίες του στυλ "ας βάλει το 6", αυτά είναι αρλούμπες. DVD-Recorder είναι ffs, όχι κανα benchmark.

Εγώ με τον Q6600 δε θα κάτσω να σκάσω ούτε να πω ότι ο Νέρωνας μου βάρυνε το σύστημα. Είμαι όμως το 2%, ένα υπόλοιπο 70% στον πλανήτη είναι με μονοπύρηνους και 512-1024 Ram...

• 2 weeks later...

βαρύ? δεν νομίζω

1/ σίγουρα ελαφρύτερο απο easy media

2/ σίγουρα κάνει παπάδες, τα recode & vision κάνουν καταπληκτική δουλειά χωρίς να τραβάει τρελλούς πόρους (δουλέψτε pinnacle studio και θα δείτε βάρος!)

3/ μακράν το καλύτερο compact software του είδους παρά τα προβλήματα conflict που παρουσιάζει κατα καιρούς με αλλα software πχ wimdowblind

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από perp

Απαπά.... μακριά... :getlost:

Δοκιμαστικά θα μπει σιγουρα... αλλα θα παραμείνει μονο αν του έκαναν δίαιτα... :hehe:

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Σε εμένα δεν έπιανε το ***πιπέρι*** και έβαλα πάλι τα 7.κάτι..

Το καινούριο μενού>απαίσιο...

εγω εχω το 6.6.1.4. το 7 ηταν απαισιο. το 8 δεν ειναι καλο? λετε να μην κανω τον κοπο να το βαλω καθολου?

Αρχική απάντηση από gznp

Σκέψου ένα laptop με 512-1GB Ram τι θα πάθει αν του βάλεις το Nero 8 απάνω. Και μην ακούσω τις δικαιολογίες του στυλ "ας βάλει το 6", αυτά είναι αρλούμπες. DVD-Recorder είναι ffs, όχι κανα benchmark.

Γιατί ρε σύ; Θα θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές, που έβαζες το CD να γράψει σε 2x και πήγαινες για καφέ για καμιά ώρα αφού δεν μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο στο PC από το load :hehe:

Αρχική απάντηση από perp [01-09-2007 20:24]

Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα προγράμματα "1 size fits 4 all" ειδικά όταν η εγκατάσταση απαιτεί τον ίδιο χώρο όσο ένα game...

Οι lite, micro εκδόσεις ειναι μια λύση πάντως...

+1 ;) Πάντα Nero lite/micro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.