Jump to content

Nero 8

spc

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

Για όσους το Nero 7 παραείναι ελαφρύ

:hehe:

Μάλιστα, αναμένεται προφανώς να ξεπεράσει σε memory usage και το Norton Internet Security σε scan :hehe:

Βρε ουστ μακρια απο φρου φρου και αρωματα καλη αντιγραφη/εγραφη να κανει τα αλλα ειναι Μ*******

Αρχική απάντηση από deninho

Από την 1/10 :p

Σωστοοοοος (χαίρομαι για την διόρθωση γιατί το είχα σκεφτεί και μετά το αμέλησα).

Εύγε νέε μου! :p

εγώ πάντως το συμπαθώ ιδιαίτερα. μου λύνει τα χέρια με πολλές από τις λειτουργίες του.

Απαπά.... μακριά... :getlost:

Δοκιμαστικά θα μπει σιγουρα... αλλα θα παραμείνει μονο αν του έκαναν δίαιτα... :hehe:

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 04:38]

Απαπά.... μακριά... :getlost:

Δοκιμαστικά θα μπει σιγουρα... αλλα θα παραμείνει μονο αν του έκαναν δίαιτα... :hehe:

+1:D

Me too. Παντως αυτο το διαστημα εστειλα το νερο και χρησιμοποιω σαμπουαν*.

* Ashampoo Burning Studio 2007

Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα προγράμματα "1 size fits 4 all" ειδικά όταν η εγκατάσταση απαιτεί τον ίδιο χώρο όσο ένα game...

Οι lite, micro εκδόσεις ειναι μια λύση πάντως...

Αρχική απάντηση από slaught

Βρε ουστ μακρια απο φρου φρου και αρωματα καλη αντιγραφη/εγραφη να κανει τα αλλα ειναι Μ*******

Συμφωνώ απόλυτα!!!:banging: :banging: :banging: :banging:

Εγώ πάντως είμαι πρωτόγονος τύπος. Τα γράφω με μαρκαδόρο. Αλλά μάλλον πρέπει να στείλω RMA το μαρκαδόρο στην Pilot γιατί δεν μου τα διαβάζει κανένα pc μετά...

Αυτό είναι άδικο:

1) Ο eag23934ka για δώρο στα γενέθλιά του έχει demo του Crysis και εγώ το Nero 8?????

2) Ποιος τους είπε να το κάνουν πιο ελαφρύ και το διαφημίζουν κιόλας? "Lighter, more flexible" και λοιπές μπαρούφες? Και εγώ με πιο benchmark θα δοκιμάζω τον Quad μου?

Ξέχασα και το καλύτερο: Λογικά θα έρχεται σε BR δισκάκι (single layer) καθώς φημολογείται ότι το εκαναν και μικρότερο: Μόνο 24GB.

Πάει να χτυπήσει την Microsoft η Ahead μου φαίνεται, εσείς βγάλατε τα Vista εμείς το Nero 8 - θα τους αποτελειώσουμε :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.