Vatos_locos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2007 πιο από όλα εσάς τα καλά παιδάκια έχει μοντάρει την Striker Extreme του να μου πει αν τα mod αυτά ισχίου ? γενικά μονο αυτά βρίσκω στο net αν έχετε υπόψιν σαν και κανένα άλλο ευχαρίστως να το δω αλλα αυτά στην φωτογραφία ισχύουν σαν mod τα έχει κάνει κανένας ?
Vatos_locos Αύγουστος 31, 2007 Author #3 Αύγουστος 31, 2007 ωραία με "εφιαξες" τώρα πάω να πάρω trimer αύριο και να ξεκινήσω κανένα άλλο mod υπάρχει ?
Vatos_locos Σεπτέμβριος 1, 2007 Author #5 Σεπτέμβριος 1, 2007 γιατι ? αν μπορείς πές μου δεν έχω πρόβλημα ξέρω να κολάω καλά
hipro5 Σεπτέμβριος 1, 2007 #6 Σεπτέμβριος 1, 2007 Κάτι τέτοιο ας πούμε....αλλά θα πρέπει να ξηλώσεις από πάνω αρκετά SMD υλικά.....
Vatos_locos Σεπτέμβριος 1, 2007 Author #7 Σεπτέμβριος 1, 2007 ευχαρίστως να τα ξηλώσω πια όμως εν μπορείς να μου εξηγήσεις τι mod είνια αυτά ακριβώς και τι trimer θέλω για αυτά θα σου ήμουν υπόχρεος για άλλη μια φορα :daisy:
gprhellas Σεπτέμβριος 3, 2007 #8 Σεπτέμβριος 3, 2007 Αυτές οι μόντες είναι για "πόλωση" του CPU, αλλά αποσκοπούν μόνο στο να κερδίσεις fsb σε τετραπύρυνο CPU. Σε δυπύρηνο CPU δεν κερδίζεις τίποτα.
Vatos_locos Σεπτέμβριος 6, 2007 Author #10 Σεπτέμβριος 6, 2007 θα το έψηνα και για quad αργότερα οποτε αν δεν σας κάνει κόπο θα ήμουν ευχαριστημένος αν μπορούσατε να μου τα πείτε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.