Mama Africa Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2007 καλησπερα παιδια.. προσπαθω να μπω στο windows live messenger αλλα δεν μπορω με τπτ.. παταω "αντιμετωπιση προβληματων" και αρχιζει να κανει ελεγχο συνδεσης στο ιντερνετ.. και να τα αποτελεσματα ελεγχου..: http://img20.imageshack.us/img20/1140/msnfz5.png (εχω απενεργοποιησει και το "Επαναφορα Συστηματος"..αν παιζει καποιο ρολο..αν και δεν το νομιζω) Ξερει κανενας τι γινεται? ευχαριστω εκ των προτερων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Εγω εκανα repair τα ip/dns κτλ κ εφτιαξε.Για δοκιμασε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Africa Αύγουστος 30, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 εννοεις οτι πατησες επιδιωρθωση στο παραθυρο που εχω φωτογραφια?Ή πηγες ιδιοτητες - πρωτοκολλο ιντερνετ (TCP\IP)???Βασικα πατουσα επιδιορθωση στην αρχη αλλα δεν γινοταν τπτ...τωρα ομως πατησα και εγινε..μπηκα..παντως αν λες για το αλλο εμενα εχει 2 επιλογες εκει :1. Αυτοματη αποδοση διευθυνσης IP ή (επιλογη να βαλω εγω)2. Αυτοματη αποδοση διευθυνσης διακομιστη DNS ή (επιλογη να βαλω εγω)τι ειναι καλυτερο να εχω? Αυτοματη η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 30, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Αν έχεις router και είναι και άλλοι υπολογιστές στο δίκτυο, τότε καλό θα ήταν να βάλεις εσύ εκεί τις IP, γιατί το router θα δίνει διαφορετικές IP στους υπολογιστές συνήθως. Οπότε, ορίζεις εσύ κάποιες συγκεκριμένες, πράγμα που είναι απαραίτητο και αν κάνεις port forward. Αν δεν ξέρεις πώς, μπορούμε να σου πούμε...Αν πάλι είναι μόνο ο δικός σου υπολογιστής πάνω σε router/modem δεν υπάρχει πρόβλημα, άφησέ τα σε αυτόματη απόδοση (από DHCP). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Africa Αύγουστος 30, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 οκ ειναι μονο ο δικος μου οποτε το βαζω αυτοματο... Ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.