Jump to content

Microsoft releases details on Vista SP1

neuromancer

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 07:07]

’ντε, να δούμε. Για DX10 δεν λέει τίποτα το άρθρο.

Τη να το κάνεις είναι που είναι για πέταμα τα vista θες και dx10

Vista=svista

Και μ αυτό θα δούμε 7x στις επιδώσεις?

Εμένα γιατί μου λέει κάτι ότι δεν θα δούμε ούτε 1,5x ? Έστω στο παλιό software.

Θέλω να ρίξουν φως στην υπόθεση 2 συγκεκριμένα άτομα του forum :D:p

Αρχική απάντηση από tifozif1

’ντε, να δούμε. Για DX10 δεν λέει τίποτα το άρθρο.

To άρθρο... Αν ακολουθήσεις το link για το επίσημο blog, θα διαβάσεις το παρακάτω:

The service pack will add support for Direct3D 10.1, adding application programming interfaces (APIs) and features that enable 3-D applications, so game developers can better take advantage of a new generation of Direct3D graphics hardware

Αρχική απάντηση από Dem

Θέλω να ρίξουν φως στην υπόθεση 2 συγκεκριμένα άτομα του forum :D:p

Δε θα ρίξουν γιατί τόσες φορές που τα έχουμε γράψει, μας τέλειωσε η μπαταρία... ’λλωστε ότι και να λέμε εμείς, κάποιοι συνεχίζουν το χαβά τους. Όταν με το καλό βγει, κι ΑΝ τελικά υποστηρίζει το WDDM2.x, θα δούμε ποιός είχε δίκιο :)

@Wizard!

Οk. Εγώ :shutup:

Καλά. Εγώ θέλω εσείς να έχετε δίκιο, αλλά δεν το βλεπω :-p

Όπως έχω ξαναγράψει, οι παλιότερες μηχανές παιχνιδιών, δεν παίζουν σωστά στο 10 μες απλό porting που κάνουν οι περισσότερες εταιρίες για οικονομία (χρόνου & χρημάτων)

Κάποιες καινούριες εκδόσεις, δείχνουν τη δυναμική του 10 αλλά και των Vista ακόμα και χωρίς την υποστήριξη WDDM2.x.

Διαβάστε αυτό: http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=315&page=1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.