neuromancer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2007 Beta στις επόμενες εβδομάδες - κανονική στις αρχές του 2008http://www.tgdaily.com/content/view/33608/118/
lord Αύγουστος 30, 2007 #3 Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 07:07] ’ντε, να δούμε. Για DX10 δεν λέει τίποτα το άρθρο. Τη να το κάνεις είναι που είναι για πέταμα τα vista θες και dx10 Vista=svista
Dem Αύγουστος 30, 2007 #5 Αύγουστος 30, 2007 Και μ αυτό θα δούμε 7x στις επιδώσεις? Εμένα γιατί μου λέει κάτι ότι δεν θα δούμε ούτε 1,5x ? Έστω στο παλιό software. Θέλω να ρίξουν φως στην υπόθεση 2 συγκεκριμένα άτομα του forum
Wizard! Αύγουστος 30, 2007 #6 Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 ’ντε, να δούμε. Για DX10 δεν λέει τίποτα το άρθρο. To άρθρο... Αν ακολουθήσεις το link για το επίσημο blog, θα διαβάσεις το παρακάτω: The service pack will add support for Direct3D 10.1, adding application programming interfaces (APIs) and features that enable 3-D applications, so game developers can better take advantage of a new generation of Direct3D graphics hardware Αρχική απάντηση από DemΘέλω να ρίξουν φως στην υπόθεση 2 συγκεκριμένα άτομα του forum Δε θα ρίξουν γιατί τόσες φορές που τα έχουμε γράψει, μας τέλειωσε η μπαταρία... ’λλωστε ότι και να λέμε εμείς, κάποιοι συνεχίζουν το χαβά τους. Όταν με το καλό βγει, κι ΑΝ τελικά υποστηρίζει το WDDM2.x, θα δούμε ποιός είχε δίκιο
Dem Αύγουστος 30, 2007 #7 Αύγουστος 30, 2007 @Wizard! Οk. Εγώ Καλά. Εγώ θέλω εσείς να έχετε δίκιο, αλλά δεν το βλεπω :-p
Wizard! Σεπτέμβριος 1, 2007 #8 Σεπτέμβριος 1, 2007 Όπως έχω ξαναγράψει, οι παλιότερες μηχανές παιχνιδιών, δεν παίζουν σωστά στο 10 μες απλό porting που κάνουν οι περισσότερες εταιρίες για οικονομία (χρόνου & χρημάτων)Κάποιες καινούριες εκδόσεις, δείχνουν τη δυναμική του 10 αλλά και των Vista ακόμα και χωρίς την υποστήριξη WDDM2.x.Διαβάστε αυτό: http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=315&page=1
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.