Jump to content

e6750 @~3g,3.2,3.4,3.6 θερμοκρασιες.

KoMM

Recommended Posts

τώρα παίζεις με τον πόνο μας; :p

εγώ στα 450χ8 με 1.475 δεν ήμουν stable..στο cpuz εβγαζε 1.44 -αυτό είναι το vdroop?-.

Τώρα είμαι στα 425χ8 με 1.375 ίσως και λίγο παραπάνω , δε θυμάμαι ακριβώς. Σε cpuz δείχνει 1.36. Σταθερο με 3:30 ώρες όρθος, το βράδυ θα το αφήσω 10 ωρίτσες.

Είναι δυνατόν να μην αντέχει 25 παραπάνω στο fsb με 0.1v παραπάνω;

34pg1.th.jpg

idle :) καλές;

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Ναι οι θερμοκρασίες σου είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Το vdroop αν δεν κάνω λάθος (τώρα τα μαθαίνω και γω) είναι η πτώση του voltage μεταξύ idle και full load κατάστασης. Ενεργοποίησε το cpu voltage damper στο bios...σχεδόν μηδενίζει το vdroop.

Οταν το είχα 450x8 ήμουν σταθερός στα 1.43 και όλα τα υπόλοιπα auto χωρίς να δοκιμάσω χαμηλότερο voltage. Βέβαια δεν το έχω αφήσει ποτέ όλο το βράδυ με orthos(για κανα 2ωρο το αφήνω)

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 21:06]

34pg1.th.jpg

idle :) καλές;

Φίλε οι θερμοκρασίες σου σκίζουνε :T:

Ποιά ψύκτρα έχεις?, να πάω να την χτυπήσω

thermalright ultra 120 extreme με arctic silver 5.

Κλειστό κουτί μεν -στακερ 830εβο 3 φαν στο πλαι- , ανοιχτό παράθυρο δε. Το πρωι με νορμαλ θερμοκρασία ήταν στους 28. Δε μιλάω για τραβηγμένο κρύο , απλά φορμίτσα και παντόφλες..πάνε οι σαγιονάρες :/

34kd9.th.jpg

εμφανής η διαφορά μεταξύ 9 και 12 ! απ το κοντομάνικο περάσαμε στο φουτερ!

Απλά για να δώσω μια ιδέα για θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Το μόνο που μένει είναι να μας δώσει τα φώτα του ο Chessman να πάμε 450 fsb!

και για 500χ7 ψήνομαι , αλλά οι μνήμες μου δε ξέρω αν θα την παλέψουν στα 1000.

( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=925675 )

Τέλος , μετά από 5 εδιτ , δεν έχω καρατεστάρει το πισι. Ίσως πέφτει λίγο ακόμα το vcore, αν βγάλει 10-15 ώρες όρθος σήμερα, αύριο θα το ρίξω και θα δούμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.