YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2007 Λεποοοοοον... Σε συστημα με Ρ4@3.8Ghz με WinXP και ουυυυλα τα updates εχω το εξης προβλημα... Βλεπω ενα βιντεο. Χαμηλωνω το volume μεσα απο το προγραμμα. Αν κλικαρω στο timebar και το δω σε καποια αλλη χρονικη στιγμη, ειτε μπροστα, ειτε πισω, to volume αυτοματα γυρναει στο max, ασχετα αν δειχνει χαμηλωμενο. Επισης ισχυει το ιδιο αν το εχω Muted και κανω forward η backward.... (Και λιγα εγγλεζικα να δειξουμε οτι ειμαστε πολιτισμενοι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 29, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2007 Ποια έκδοση έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 30, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Αργησα, αλλα τελικα πηγα κ στο σπιτι μου.Εκδοση: 11.0.5721.5145 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 30, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2007 Μου το έκανε σε παλαιότερες εκδόσεις, αλλά στην 11 δεν μου το κάνει. Δεν κοιτάς τις ρυθμίσεις μπας και παίζει τίποτα εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.