Jump to content

Ποιο block για naked C2D?

kbilly13

Recommended Posts

Μιας και το πήρα απόφαση έστω και αργά να κάνω τα πρώτα βήματα στο watercooling, αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι τι block να χρησιμοποιήσω στον γυμνό Ε4300.

Χρειάζεται κάποιο με μικρή σχετικά βάση, αλλιώς θα βρίσκει στο socket και φυσικά δεν θα κάνει καλή επαφή

Έχετε τίποτα υπόψιν?

Thanks

Σχετικά μικρή βάση? Πως το εννοείς αυτό...και πολύ περισσότερο που θα βρεις τέτοιο πράγμα?

Έχεις δοκιμάσει ότι σίγουρα δεν κάθεται κανονικό μπλόκ? Ενοχλεί το σοκετ 100% ?

Εγώ έκανα μια δοκιμή με ΑΤΙ waterblock του 11 στον 6600 μου και του έλιωσε τα πετσιά ο c2D....60άρες με το καλημέρα.

o πυρήνας έρχεται και κάθεται ελάχιστα πιο χαμηλά από το πλαστικό "περίγραμμα" του socket, οπότε πρέπει η βάση να χωράει ανάμεσα

Ψάχνοντας για διαστάσεις μόνο του Swiftech βρήκα να λέει διαστάσεις βάσης 5,05*5.05 cm

Δεν είμαι τώρα σπίτι να μετρήσω, αλλά λογικά θα κάνει...

δεν το σκέφτομαι καν να βάλω block από vga

...........από kbilly13

o πυρήνας έρχεται και κάθεται ελάχιστα πιο χαμηλά από το πλαστικό "περίγραμμα" του socket, οπότε πρέπει η βάση να χωράει ανάμεσα

Υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό και εδώ.

Το δεύτερο διάβασέ το προσεκτικά, ίσως αποτελεί καλύτερη λύση αν βγαίνει και σε σένα.

Νομίζω πώς η λύση είναι να βγάλεις το κλιπ ;)

Απλά ή θα πρέπει να πιάνεις τον επεξεργαστή με μονωτική για να μην πέφτει όταν θα βάζεις το μπλόκ :p ή να βάζει το μπλόκ μόνο με ρηγμένο τον πύργο..πράμα δύσκολο για w/c καμιά φορά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.